Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A rozmawiałeś Stan z supportem Fortuny? Bo ja sobie ten trud zadałem i informacji konsultantka mi nie udzieliła o obrocie, gdyż...tej informacji nie posiada. W regulaminie również nie ma nic zapisanego o obrocie. Kpina w biały dzień.
A rozmawiałeś Stan z supportem Fortuny? Bo ja sobie ten trud zadałem i informacji konsultantka mi nie udzieliła o obrocie, gdyż...tej informacji nie posiada. W regulaminie również nie ma nic zapisanego o obrocie. Kpina w biały dzień.
żenada Lu i Tipsi w ważnych momentach tragedia TB rozegrany żenująco jak nie wygrali punktu po wygrywającym serwie to ich nie było kilka pewnych akcji przegranych no i niestety typ na