67min 9-3FK Liepaja kobiety - FK Rezeknes kobiety 45min 6-2
over 11,5 @1,90
Tylko 1:0 ht, zwrot ????FC Zurich kobiety vs Slovan Bratyslawa kobiety
FC Zurich -1 ht @1.75 w buk365
Gol do przerwy w meczu
Benesov @ 1.825
z tego co widzę to szaleństwo tam, wynik 9-3 w 67 może dlatego, że to kobiety przed meczem linia była 6.5 bo rzuciła się w oczy ale nie zagrałem co ostatnio się bardzo często zdarza67min 9-3
over 16.5 2.20 można pograć jeszcze.z tego co widzę to szaleństwo tam, wynik 9-3 w 67 może dlatego, że to kobiety przed meczem linia była 6.5 bo rzuciła się w oczy ale nie zagrałem co ostatnio się bardzo często zdarza
popatrz teraz ile jest ???? u chłopów jak duzo bramek padnie w pierwszej połowie to potem jest kicha a babką zaawsze małoz tego co widzę to szaleństwo tam, wynik 9-3 w 67 może dlatego, że to kobiety przed meczem linia była 6.5 bo rzuciła się w oczy ale nie zagrałem co ostatnio się bardzo często zdarza
handelle ????Maciej Smola z 6.40 na 2.75 pre. Cos sie swieci
pełna zgoda w tej kwestii, trzeba będzie się przyjrzeć tej lidze może grają podobnie w całej lidze jak w tym meczupopatrz teraz ile jest ???? u chłopów jak duzo bramek padnie w pierwszej połowie to potem jest kicha a babką zaawsze mało
kopalnia pieniędzy, tylko trzeba na bieżąco śledzićw tej lidze kobiet tyle bramek to nie nowość http://pl.women.soccerway.com/national/latvia/championship/2016/regular-season/r34795/matches/
Nomme ciśnie. Może warto pograć w ich stronę.Levadia - Nomme Kalju over 1.5 HT @1.90 Bet365
Trebic v Fastav Zlin Czech 2 win ht
1.60 juz pykneli