adam92
Użytkownik
Mckenziego?Bet wystawia odwrotne kursy niż przebieg meczu. Przy 1-4 złapałem Mackenziego po 3.00 i teraz przy 3-4 mogę zamykać bo jest po 2.25
Mckenziego?Bet wystawia odwrotne kursy niż przebieg meczu. Przy 1-4 złapałem Mackenziego po 3.00 i teraz przy 3-4 mogę zamykać bo jest po 2.25
Maja i to spore. Odświeżaj stronę przed postawieniem bo rozne jaja wychodzą ????Bet365 ma ostatnio jakies problemy trchnicxne. Ja czesyo gram w kosza overy i stawiam cos np przy 20:20 pkt,gdzie za minute jest 30:30 ????
Tak, bo zauważyłem błędne kursy. Zdobywał punkty, a kurs na niego rósł.Mckenziego?
próbujemy:
w meczu Sandnes i Lillehammer czekam na dobry kurs na over 1.5
McDonaldTak, bo zauważyłem błędne kursy. Zdobywał punkty, a kurs na niego rósł.
Jakim cudem Bet365 pokazuje, ze Perugia miala 20 strzalow na bramke w tym 10 celnych a Flashscores, ze mieli ledwo 7 strzalow w tym 3 celne? Bukmachery chyba robia sobie jaja....Perugia gol do 80' ~2,75
Na pewno trochę koloryzują, chociaż nie wiadomo kto i skąd bierze statystyki. W b365 mecz można oglądać i liczyć strzały.Jakim cudem Bet365 pokazuje, ze Perugia miala 20 strzalow na bramke w tym 10 celnych a Flashscores, ze mieli ledwo 7 strzalow w tym 3 celne? Bukmachery chyba robia sobie jaja....