>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Czemu Majka nie jedzie w Vuelcie? Odpoczynek?
Kurde dawid400 by wiedział, ale chyba się obraził na forum po zlikwidowaniu DnTB, bo go nic nie widać : /
Rzadko kiedy jeździ się 3 wielkie toury w sezonie. Rafał i tak jest jednym z najszybciej regenerujących się kolarzy, także jest w stanie przejechać w naprawdę niezłej formie dwa wielkie toury (w tym roku Giro + Tour), wcześniej Tour + Vuelta. W tym roku doszły jeszcze IO, gdzie również był w formie. Strasznie ciężko jest mieć kilka szczytów formy w sezonie. Aczkolwiek zaskakuje mnie bardzo Valverde, który jedzie całkiem nieźle właśnie trzeci tour w sezonie. Wiadomo jest jeszcze Adam Hansen, który jedzie właśnie 16 tour pod rząd. Wielki szacunek, bo mimo że nie walczy o czołowe miejsca, to zawsze jedzie bardzo aktywnie. To mega walczak. Dla wielu kolarzy przejechanie trzytygodniówki to już spory wysiłek.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Mecz w Kamerunie ciekawy. Goscie (UMS de Loum) zostali wlasnie mistrzem, bo wicelider przegral swoje spotkanie. Gospodarze u siebie bilans 11-3-1. Moze pochlaly murzyniatka i przejda obok meczu? ????
Kurs 2,87 na New Star biore lekko ????

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Mecz w Kamerunie ciekawy. Goscie (UMS de Loum) zostali wlasnie mistrzem, bo wicelider przegral swoje spotkanie. Gospodarze u siebie bilans 11-3-1. Moze pochlaly murzyniatka i przejda obok meczu? ????
Kurs 2,87 na New Star biore lekko ????
Raczej nastawiałbym się tam na remis.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Czemu Majka nie jedzie w Vuelcie? Odpoczynek?

Kurde dawid400 by wiedział, ale chyba się obraził na forum po zlikwidowaniu DnTB, bo go nic nie widać : /
właśnie, dobre ponad pół roku nie wbijałem na forumek, ostatnio nadrabiam dopiero, co się wydarzyło z DnTB czyli najlepszym tematem ? ???? i ogólnie mam wrażenie że lekko wymarło, nie widzę nigdzie kilku znamienitych ksywek i nicków tylko jakieś randomy ????

5567 719

5567

Użytkownik
Rzadko kiedy jeździ się 3 wielkie toury w sezonie. Rafał i tak jest jednym z najszybciej regenerujących się kolarzy, także jest w stanie przejechać w naprawdę niezłej formie dwa wielkie toury (w tym roku Giro + Tour), wcześniej Tour + Vuelta. W tym roku doszły jeszcze IO, gdzie również był w formie. Strasznie ciężko jest mieć kilka szczytów formy w sezonie. Aczkolwiek zaskakuje mnie bardzo Valverde, który jedzie całkiem nieźle właśnie trzeci tour w sezonie. Wiadomo jest jeszcze Adam Hansen, który jedzie właśnie 16 tour pod rząd. Wielki szacunek, bo mimo że nie walczy o czołowe miejsca, to zawsze jedzie bardzo aktywnie. To mega walczak. Dla wielu kolarzy przejechanie trzytygodniówki to już spory wysiłek.
Hmm... Ja tez podejrzewam, ze Majce tez coraz mniej sie podoba bycie w cieniu Contadora i może się podzielili, ze na Giro Tinkoff jechał na Majke i tam Contador nie startował, a tutaj jest odwrotnie. Dzieki za odp.

właśnie, dobre ponad pół roku nie wbijałem na forumek, ostatnio nadrabiam dopiero, co się wydarzyło z DnTB czyli najlepszym tematem ? ???? i ogólnie mam wrażenie że lekko wymarło, nie widzę nigdzie kilku znamienitych ksywek i nicków tylko jakieś randomy ????
No zlikwidowali slynne DnTB i czesc sie zbuntowala i odeszla, a czesc jest, ale się prawie nie udziela. Ogólnie szkoda : /

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Poszła taka taśma na USO

Richard Gasquet vs Kyle Edmund 1 @ 1.20
Gael Monfils vs Gilles Muller 1 @ 1.22
John Isner vs Frances Tiafoe 1 @ 1.083
Pablo Cuevas vs Dudi Sela 1 @ 1.22
Rafael Nadal vs Denis Istomin 1 @ 1.083
Jo-Wilfried Tsonga vs Guido Andreozzi 1 @ 1.04
Milos Raonic vs Dusin Brown 1 @ 1.03
Svetlana Kuznetsova vs Francesca