Walsh/Ross @1.44
Kerri urodzinki miala i widzialem tam foteczki z DeAndre Jordanem, Carmelo bodajze wiec musiala ladnie przybalowac i kac ja dopadl podczas meczu. ????Żenujący występ Walsh. Ma za co przepraszać Ross, bo była sparaliżowana na maxa. Była dzisiaj drewniana do granic możliwości, a to co robiła w przyjęciu to już dramat.
Trzeba też oddać Brazylijkom, że zagrały bardzo dobrze. Ich solidna gra, beznadziejna postawa Walsh i taki wynik. Za nic się tego nie spodziewałem patrząc przez pryzmat całego turnieju. Jedyny jest taki, że jutro Larissa/Talita po dobrym kursie do gry. Amerykanki tak samo jak koledzy po fachu zostały sparaliżowane w tym brazylijskim kotle i jutro cudów nie będzie.
Ogladales Alisonow? co oni tam zrobili, że mi dw 2:0 @2.50 utopili ????Kerri urodzinki miala i widzialem tam foteczki z DeAndre Jordanem, Carmelo bodajze wiec musiala ladnie przybalowac i kac ja dopadl podczas meczu. ????
Od 20:17 Alison 4 czapki ????Ogladales Alisonow? co oni tam zrobili, że mi dw 2:0 @2.50 utopili ????
Dlatego wole Bruno w ataku.. te jego techniczne zagrania to miodOd 20:17 Alison 4 czapki ????
spróbuj przez inną przeglądarkę, u mnie jest wszystko ok.podczas logowania na skrilla wyskakuje biala strona, ktos wie jak to rozwiazac? depozytu nie moge przez to nigdzie zrobic...