wojak1908
Użytkownik
Wiadomo. Dla gladbach to idealny wynik, gospodarze ie umieja i sie nie otwieraja. Do 60tej nic nie wpadnie to tak zostanie.dobry typ.. po bramce Gladbach praktycznie 0 okazji
Wiadomo. Dla gladbach to idealny wynik, gospodarze ie umieja i sie nie otwieraja. Do 60tej nic nie wpadnie to tak zostanie.dobry typ.. po bramce Gladbach praktycznie 0 okazji
też poleciałem na niej.. ;dTe kretynki nadają się maksymalnie do podawania ręczników, trzymania parasolek, tudzież czyszczenia kortów z ballboyami jak pada deszcz.
Over 0,5 gola do przerwy w Dinamo - Salzburg @ 2,00 Bet365
Po samej twarzy tej dziewczyny mozna takie zdanie wywnioskowac o Niej heheRaczej nie. Za to jest to niezwykle sympatyczna i miła osoba. Mega dziewczyna i takie złoto olimpijskie jej się należy jak mało komu.
Coś o tym wiem, bo w Olsztynie udało się kilka zdań z Nią wymienić :grin:Po samej twarzy tej dziewczyny mozna takie zdanie wywnioskowac o Niej hehe
Chyba nikt bo to mistrzowie grania spotkań o 3 miejsceczy jest w ogóle ktoś kto uważa że Brojery wygrają z Alisonami?
Według mnie mecz będzie równyBrouwer/ Meeuwsen maja jakiekolwiek szanse dzisiaj?
Trochę kurs kusi