Tak robił Dołęga.Bił rekordy na treningach w rwaniu a potem nie mógł na mistrzostwach wyrwać ciężaru 15kg mniejszego i palił wszystkie podejścia.Wiem z bardzo wiarygodnego żródła że robił to po to żeby nie wpaść na kontroli.Ja sobie tego nie mogę wytłumaczyć,że gość zapowiada wygrana i rekord świata a potem rzuca 72m...forma nie ucieka z dnia na dzień. I niech mi nikt nie gada o psychice....bo to jest automatyzm.Takie 75m to on powinien rzucać obudzony w nocy.U sportowców jest cos takiego jak próg przyzwoitości poniżej którego sportowiec na pewnym poziomie po prostu nie schodzi chyba że jest kontuzjowany.eno nie gadaj takich głupot... twierdzisz ze pojechał na igrzyska na dopingu po to żeby nie awansować do finału po to żeby go nie skontrolowali... ale głupote wymysliles
jestemGdzie są Ci fani Jerzyka ????
Jak najbardziej moge potwierdzic. I pierwsze co mi przyszlo na mysl po wyniku Fajdka to wlasnie cadus Dolega ????Tak robił Dołęga.Bił rekordy na treningach w rwaniu a potem nie mógł na mistrzostwach wyrwać ciężaru 15kg mniejszego i palił wszystkie podejścia.Wiem z bardzo wiarygodnego żródła że robił to po to żeby nie wpaść na kontroli.Ja sobie tego nie mogę wytłumaczyć,że gość zapowiada wygrana i rekord świata a potem rzuca 72m...forma nie ucieka z dnia na dzień. I niech mi nikt nie gada o psychice....bo to jest automatyzm.Takie 75m to on powinien rzucać obudzony w nocy.U sportowców jest cos takiego jak próg przyzwoitości poniżej którego sportowiec na pewnym poziomie po prostu nie schodzi chyba że jest kontuzjowany.
Sądząc po twojej nędznej reputacji sam sie zesraszMoim skromnym zdaniem zesra sie.
Sądząc po twojej nędznej reputacji sam sie zesrasz
Co ma reputacja do tego XDD? Nie udzielałem sie na forum od 2008 roku XDD
Wyjasnij mi prosze co ma reputacja to tego.
1-3Ksimpasa U19 - Arabia Saudyjska U19 13min 0-0
Arabia @1,90
1-3w tym samym meczu under 5 goli @1,85