>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
eno nie gadaj takich głupot... twierdzisz ze pojechał na igrzyska na dopingu po to żeby nie awansować do finału po to żeby go nie skontrolowali... ale głupote wymysliles
Tak robił Dołęga.Bił rekordy na treningach w rwaniu a potem nie mógł na mistrzostwach wyrwać ciężaru 15kg mniejszego i palił wszystkie podejścia.Wiem z bardzo wiarygodnego żródła że robił to po to żeby nie wpaść na kontroli.Ja sobie tego nie mogę wytłumaczyć,że gość zapowiada wygrana i rekord świata a potem rzuca 72m...forma nie ucieka z dnia na dzień. I niech mi nikt nie gada o psychice....bo to jest automatyzm.Takie 75m to on powinien rzucać obudzony w nocy.U sportowców jest cos takiego jak próg przyzwoitości poniżej którego sportowiec na pewnym poziomie po prostu nie schodzi chyba że jest kontuzjowany.

C 326

carambula88

Użytkownik
Fajdek - trzeba było się koksować jak Tsihan, teraz mu kolejny raz ręki nie poda, bo go juz w Rio nie będzie hahaababab

Otrzymane punkty reputacji: +4
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jak coś ogarniasz kosza to powiedz mi jak się zapatrujesz na linie 187.5 w meczu USA - Argentyna?

Nie mam pojęcia. To duża linia według mnie, ale kto to wie, co Amerykanom siedzi w głowach. Oba zespoły są w stanie to nawrzucać przy dużej skuteczności, ale raczej takiej nie będzie. Jakbym był zmuszony stawiać to dawałbym under, ale nie sugeruj się tym.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Tak robił Dołęga.Bił rekordy na treningach w rwaniu a potem nie mógł na mistrzostwach wyrwać ciężaru 15kg mniejszego i palił wszystkie podejścia.Wiem z bardzo wiarygodnego żródła że robił to po to żeby nie wpaść na kontroli.Ja sobie tego nie mogę wytłumaczyć,że gość zapowiada wygrana i rekord świata a potem rzuca 72m...forma nie ucieka z dnia na dzień. I niech mi nikt nie gada o psychice....bo to jest automatyzm.Takie 75m to on powinien rzucać obudzony w nocy.U sportowców jest cos takiego jak próg przyzwoitości poniżej którego sportowiec na pewnym poziomie po prostu nie schodzi chyba że jest kontuzjowany.
Jak najbardziej moge potwierdzic. I pierwsze co mi przyszlo na mysl po wyniku Fajdka to wlasnie cadus Dolega ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Postawa Litwinów na tych IO to jakiś żart. Pokonali Brazylię, Nigerię i Argentynę i w zasadzie na tym turniej dla nich się skończył.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Sorry za ten bet na Litwinów. Absolutnie nie wygląda to tak, jak sobie wyobrażałem. Patty Mills ma dzień konia, Litwini boją się go i w obronie są bezradni. W ataku bez pomysłu, pojedyncze zrywy tylko. Nie polecam żadnych handicapów w stronę Litwy w tym meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom