Czekam na bet dnia, a raczej nocy. ????Durant na
Paul George po 15@ stał dziś na najlepszego strzelca, i chciałem wziąc ale tylko w gównianym Betano widziałem :/ Szkoda
a co to?Czekam na bet dnia, a raczej nocy. ????
Over Chińczyka Yi. W expekcie linia 16.5, całoroczny 19.5a co to?
Argentyńczycy nie ogarnęli.USA over 100,5 pkt @1.83 + Indepediente gol przed 50:00 @1.90 = @3.50 całoroczny
Absolutnie nie, wleją im srogo teraz ????mozna probowac koreanki w siatke co myslicie?
Patrzyłem z doskoku na 1. i połowę 2. seta. Mecz wyrównany, za dużo rotacji u Rosjanek, nawet jak już znajdą niezłe ustawienie, na którym punktują. Dla mnie no bet.mozna probowac koreanki w siatke co myslicie?
straszna padaka. Szkoda betu.Co sędzia przekręcił Makaronów to głowa mała. 11-10* i 11-16...
Chłopaki się zagotowali i bet w plecy.
Edit:
Aut chyba z dwa metry, a sędzia udaje głupiego tłumacząc, że że Włosi chcieli sprawdzić czy była linia, a nie czy był blok. Idiota normalnie, tym bardziej, że Carambula jasno pokazywał, że chodzi o dotknięcie, a nie o linię końcową... Bez komentarza...
Corinthians v Cruizeiro over 1.5 HT @2.00 Bet365
Litwa na jutro to bdb pomysł. Imho mogą tutaj ogarnąć medal, a takie mecze to obowiązek szybko wygrywać.Nishikori sie solidaryzuje z Djokoviciem?
Handi na jutro na Litwe do ht troche niski dadza patrzac po wystawionej linii -18.5. kolo 9-10v trzeba bedzie zaatakowac mocniej do tego over151.5.
Jutro linia przed samym meczem bedzie w granicach 21.5
Millman 4-0 4-7w tb sie skonczy zaraz miszcz a czekalem az kitajec seta przegra