>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
cały czas 3,50 na polske remis nie ma zakładu, a mecz wyglada narazie 50/50, duzo lepiej wygladają nasi, chociaz jeszcze nie tak jak bysmy chcieli

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Nie wiem jak was ale mnie wkurza to ciągłe zmienianie bramkarza po karze Swojej drużyny przez to nie widać w ogole tego osłabienia

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Niemcy -2,5 bramki. Tragiczna koncówka Polaków, zamiast +1, mamy -2 gdzie graliśmy w przewadze. Polacy wg mnie słabo, dużo szczęścia mieliśmy w 1 części meczu. Widzę 2 opcję albo Niemiaszki dorzucą 1 bramkę do przewagi albo w pewnym momencie nas totalnie rozjada.
Typ pobieram w ciemno i grubo Niemcy -2,5 1,75 bet365

agron 97

agron

Użytkownik
nie rozumiem tak wysokiego kursu na norrkopingu21, było na początku @7, teraz jest @5 a moim zdaniem powinny być wyrównane a może nawet lekkim faworytem

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Niemcy -2,5 bramki. Tragiczna koncówka Polaków, zamiast +1, mamy -2 gdzie graliśmy w przewadze. Polacy wg mnie słabo, dużo szczęścia mieliśmy w 1 części meczu. Widzę 2 opcję albo Niemiaszki dorzucą 1 bramkę do przewagi albo w pewnym momencie nas totalnie rozjada.

Typ pobieram w ciemno i grubo Niemcy -2,5 1,75 bet365
Albo trzecia opcja Szmal zacznie coś bronić i Polska po nerwowej koncówce wygra :cool::cool:

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Matka boska co ten kom,entator Judo... Zawodnikz Włoch ma wazari to bardoz duża rpzewaga 45 sek póxniej zawodnikz Mołdawi musi tlykoz robić wazari i mamy remis....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom