>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Jak ktoś potrzebuje kolejnej dawki śmiechu, to polecam rzucenie okiem na to, co &quot;grają&quot; Stasiu z Grigorem.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Właśnie oglądam, o ile Wawrinka trzyma jakiś poziom to Dimitrov z taką renomą jaką sobie wyrobił to najzwyczajniej w świecie się kompromituje ????

A 531

albuquerque

Użytkownik
Jak ktoś potrzebuje kolejnej dawki śmiechu, to polecam rzucenie okiem na to, co &quot;grają&quot; Stasiu z Grigorem.
Też by mi się nie chciało starać jakbym godzinę wcześniej grał na wolnym korcie, z Japońcem, który mnie ganiał 2,5 godziny w słońcu, tym bardziej w deblu, który ich.. no mało obchodzi.
W finale Wimbledonu Serena Williams najpierw wygrała sigla z Kerber a później wyszła do finału debla i też go wygrała ????
Porównywać Dimitrova, którego kompletnie nie interesuje debel, podobnie, jak Wawrinki do Williams, która wraz ze swoją siostrą, jak już występują razem na wielkich turniejach, to zachodzą praktycznie zawsze daleko, a do tego to jest I runda Mastersa, a tam Finał Wielkiego Szlema - trochę nie na miejscu. ????

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
W finale Wimbledonu Serena Williams najpierw wygrała sigla z Kerber a później wyszła do finału debla i też go wygrała ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
no kurde rozumiem lekkie zażenowanie, ale nie ma się co śmiać. to jednak jest wysiłek z tym japońcem najpierw a teraz jeszcze debel... dajcie mu żyć ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
aha mam pytanie do osoby znającej się tak fest na tenisie ???? czy każdy gracz, który gra w turnieju singla musi grać w deblu też?

A 531

albuquerque

Użytkownik
aha mam pytanie do osoby znającej się tak fest na tenisie ???? czy każdy gracz, który gra w turnieju singla musi grać w deblu też?
Mam nadzieję, że to nie jest pytanie serio... Ale jak jest, to nie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom