Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Oglądam 10 minut meczu i jak Lechia zacznie fajnie to wchodzę w ich rożne.
Łęczna nie pójdzie na wymianę ciosów z Lechią i pozwoli im atakować a sami będą czekać na kontry
no i dodajmy, że mecz w Lublinie czyli neutralny stadion
Jak ja uwielbiam takie komentarze. Nawet nie wiesz ile Oni klipów oglądają, jakie mają zalecenia na temat nierozważnych i agresywnych ataków. Jak dla mnie idiotyzm Sasina i tyle.
Jak ja uwielbiam takie komentarze. Nawet nie wiesz ile Oni klipów oglądają, jakie mają zalecenia na temat nierozważnych i agresywnych ataków. Jak dla mnie idiotyzm Sasina i tyle.
wiem ile przechodzą szkoleń, to nie był atak wyprostowaną nogą
nie musisz sie z tym zgadzać, wiadmo że sie wybroni sędzia bo to była taka pomarańczowa ale ja bym nie dał... i nic nie grałem w tym meczu wiec mówie obiektywnie :razz: