>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
everto 24,7K

everto

Użytkownik
zaglebie rezerwami i daje rade x2 1,66 under 2,5 i warto 1,5 w lechu nie ma kto strzelac

Otrzymane punkty reputacji: +6
raveman 736

raveman

Użytkownik
Vasas SC - Debreceni VSC 25min 0-0
Vasas SC @2,37
i taki dubelek
Vasas lub remis
&amp;
FK Torpedo Armavir lub remis
AKO @2,07

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Lech to dziad!!! Z takim trenerem,składem, grą i napastnikiem to można podbijać grupę spadkową a ten idiota mówił o MISTRZOSTWIE przed sezonem... Czuje że Lech będzie dostarczycielem darmowych pieniędzy w tym sezonie...

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Lech to dziad!!! Z takim trenerem,składem, grą i napastnikiem to można podbijać grupę spadkową a ten idiota mówił o MISTRZOSTWIE przed sezonem... Czuje że Lech będzie dostarczycielem darmowych pieniędzy w tym sezonie...
Czemu dziad od razu? I jak mógł mówić ?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Czemu dziad od razu? I jak mógł mówić ?
Ich najlepszy zawodnik to Tetteh, i czasem Pawłowski ale to jezdziec bez głowy, Arajuuri odejdzie z tej farsy ciekawe kto będzie grał w obronie wtedy, Linettego sprzedadzą bo nie mają pieniędzy budżet z roku na rok się kurczy, oni wszystko graja w jednym tempie zero zaskoczenia, wystarczy popatrzeć na ich gre, beznadzieja!!! same nietrafione transfery, trener nie potrafi z nich wykrzesać niczego, Urban to bardzo słaby trener mówił przed sezonem że gra o Mistrza (myślę że sam w to nie wierzył) jeszcze jest bardzo dobry bramkarz Jasmin Buric, reszta poprzepłacana, Trałka to powinien grać w 1 lidze a nie w Esktraklasie, Nie wiem czemu nie gra Majewski w każdym meczu on bije Trałkę w każdym elemencie tak na szybko pisze jeszcze jak mi się coś przypomni dopisze, poki co schodze z komputera...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom