>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Jak wyglądała Lechia po bramce ? Są szanse jeszcze na rogi z ich strony ?
Powiem tak, żeby ich pokarało za to granie na alibi... normalnie jak by 3-0 było i 75 minuta i z przewaga 2 zawodników grają.... patologia.. mają w dupie już ten mecz byle dograć &quot;bo gorąco&quot;..

ale i tak znając życie to jeszcze ze 2 wsadzą, nawet od niechcenia, rożnych ze 3 nabija pewnie tez..

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
a ja zadałem pytanie czy ktoś próbuję grać na niego... a nie, że kurs taki wysoki, wiadomo że musi przełamać...
dalej nie kumam sensu takiego pytania, jak ktos cos gra to podaje typ, chyba o to w tym temacie chodzi?

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Powiem tak, żeby ich pokarało za to granie na alibi... normalnie jak by 3-0 było i 75 minuta i z przewaga 2 zawodników grają.... patologia.. mają w dupie już ten mecz byle dograć &quot;bo gorąco&quot;..

ale i tak znając życie to jeszcze ze 2 wsadzą, nawet od niechcenia, rożnych ze 3 nabija pewnie tez..
Cztery potrzeba ????

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
z taką skutecznością jak pokazuje Peszko (miałem -1.5 do HT @ 8.00 pograne pre) to rożne będą, bo co setka to w bramkarza walą...

e: troche jestem mad
Zobaczymy, jeżeli wyciągaja wnioski to powinni atakować teraz po przerwie
zeby nie bylo to co z Wisłą więc może będzie te 9

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Gawronix ogladasz Dodiga, wiesz co z nim ? Bo dałem to troszke grubiej oby wyciągnał w trzecim
Dodig ma dużą szansę to wygrać ???? Coric nie gra zbyt rewelacyjnie ???? Dodig bardzo dobrze serwuje, w 2 secie miał małą zapaść serwisową w gemie i dzięki temu stracił podanie kluczowym momentem 2 seta był stan 0:30 dla Dodiga przy serwisie Corica i wtedy Dodig popsuł łatwą piłkę, myślę że jeśli byłoby 40:0 wtedy to Coric spękałby i oddał serwis.. Ale tak się nie stało mecz trwa dalej...I oby nam się ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
a jakie ma wyjście jak przegra ????
nieee, chodziło mi o to, że już miał w.y.j.e.b.a.n.e w dwóch ostatnich gemach. Diez wali 2 serwis taki lekki spokojnie można w kort to pierdolnąć, a on po autach albo w siatkę...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom