nevener
Użytkownik
Szczerze mówiąc to nie wygląda, żeby miał to wyciagnąć2.62 na Edmunda - kuszące... ktoś? coś? ????
Szczerze mówiąc to nie wygląda, żeby miał to wyciagnąć2.62 na Edmunda - kuszące... ktoś? coś? ????
NO,DLATEGO TAKI A NIE INNY KURS ????Szczerze mówiąc to nie wygląda, żeby miał to wyciagnąć
to po co takie pytanie zadajesz?:]NO,DLATEGO TAKI A NIE INNY KURS ????
a ja zadałem pytanie czy ktoś próbuję grać na niego... a nie, że kurs taki wysoki, wiadomo że musi przełamać...to po co takie pytanie zadajesz?:]
Powiem tak, żeby ich pokarało za to granie na alibi... normalnie jak by 3-0 było i 75 minuta i z przewaga 2 zawodników grają.... patologia.. mają w dupie już ten mecz byle dograć "bo gorąco"..Jak wyglądała Lechia po bramce ? Są szanse jeszcze na rogi z ich strony ?
dalej nie kumam sensu takiego pytania, jak ktos cos gra to podaje typ, chyba o to w tym temacie chodzi?a ja zadałem pytanie czy ktoś próbuję grać na niego... a nie, że kurs taki wysoki, wiadomo że musi przełamać...
Cztery potrzeba ????Powiem tak, żeby ich pokarało za to granie na alibi... normalnie jak by 3-0 było i 75 minuta i z przewaga 2 zawodników grają.... patologia.. mają w dupie już ten mecz byle dograć "bo gorąco"..
ale i tak znając życie to jeszcze ze 2 wsadzą, nawet od niechcenia, rożnych ze 3 nabija pewnie tez..
z taką skutecznością jak pokazuje Peszko (miałem -1.5 do HT @ 8.00 pograne pre) to rożne będą, bo co setka to w bramkarza walą...Cztery potrzeba ????
Zobaczymy, jeżeli wyciągaja wnioski to powinni atakować teraz po przerwiez taką skutecznością jak pokazuje Peszko (miałem -1.5 do HT @ 8.00 pograne pre) to rożne będą, bo co setka to w bramkarza walą...
e: troche jestem mad
a jakie ma wyjście jak przegra ????Edmund chyba odpuszcza sobie ten turniej...
Dodig ma dużą szansę to wygrać ???? Coric nie gra zbyt rewelacyjnie ???? Dodig bardzo dobrze serwuje, w 2 secie miał małą zapaść serwisową w gemie i dzięki temu stracił podanie kluczowym momentem 2 seta był stan 0:30 dla Dodiga przy serwisie Corica i wtedy Dodig popsuł łatwą piłkę, myślę że jeśli byłoby 40:0 wtedy to Coric spękałby i oddał serwis.. Ale tak się nie stało mecz trwa dalej...I oby nam się ????Gawronix ogladasz Dodiga, wiesz co z nim ? Bo dałem to troszke grubiej oby wyciągnał w trzecim
nieee, chodziło mi o to, że już miał w.y.j.e.b.a.n.e w dwóch ostatnich gemach. Diez wali 2 serwis taki lekki spokojnie można w kort to pierdolnąć, a on po autach albo w siatkę...a jakie ma wyjście jak przegra ????