>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
P 2,4K

promark

Użytkownik
Monfils jakie loby próbuje dać to aż wstyd. Wystarczy tą piłkę wysoko unieść i Ivo bez szans a Gael od samego początku daje mu na wysokość głowy hahahaha

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje:
Gael Monfils wygra 2 seta 1,86
Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15
Gael Monfils wygra mecz 3,15
Gael Monfils wygra 2-1 3,65
Wszystkie kursy Betsson
Powodzenia!!!

matiee 407

matiee

Użytkownik
Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje:

Gael Monfils wygra 2 seta 1,86

Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15

Wszystkie kursy Betsson

Powodzenia!!!

a pisałeś, że będziesz tylko oglądał ten mecz i nic nie stawiasz ???? a tu jednak na Monfilsa... odważnie. Dla mnie ten set zakończy się tajem, a tam loteria lotto będzie ????

P 2,4K

promark

Użytkownik
hahaha, lokata na gościa który w 90% bazuje na serwisie, który wiecznie działał nie będzie a Gael ma wielokrotnie większy wachlarz zagrać i spokojnie może to jeszcze ogarnąć
Widzisz ten wachlarz możliwości ? Bo on nawet wymiany dłuższe przegrywa z dr Ivo więc ....

matiee 407

matiee

Użytkownik

To nie to samo ? A jaka rozbieżność kursów ....
hahaha a gdzie to jest ? ja mam taki sam kurs na mecz i na wynik... 2:0 przecież Monfils wygrać nie może xD

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje: Gael Monfils wygra 2 seta 1,86 Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15 Gael Monfils wygra mecz 3,15 Gael Monfils wygra 2-1 3,65 Wszystkie kursy Betsson Powodzenia!!!
najgłupiej przegrane 200zl dzisiejszego dnia ????

P 2,4K

promark

Użytkownik
Mówiłem pobierać te 2-0. Monfils bez szans, wachlarz możliwości jak on nie ma pojęcia jak na dr Ivo grać, jak mu serwis nie wejdzie to go Chorwat zjada ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom