nevener
Użytkownik
Może miał minimalną przy pierwszym bpJaak nie miał ? Oglądamy ten sam mecz na pewno ?
Gael z takim returnem to nie ma co szukać w tym meczu, pobierać trzeba 2-0 to jeszcze się coś zarobi
Może miał minimalną przy pierwszym bpJaak nie miał ? Oglądamy ten sam mecz na pewno ?
Gael z takim returnem to nie ma co szukać w tym meczu, pobierać trzeba 2-0 to jeszcze się coś zarobi
Spokojnie się da, tylko trzeba umieć. Nie jeden mecz przegrał Ivo przez loby tylko tak jak pisałem nie na wysokość jego głowy ????Gael potwierdza swoją bez mózgowość ???? gość lobuje Ivo ???? ???? ????
hahaha, lokata na gościa który w 90% bazuje na serwisie, który wiecznie działał nie będzie a Gael ma wielokrotnie większy wachlarz zagrać i spokojnie może to jeszcze ogarnąć1,40 na Ivo? Lokata
Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje:
Gael Monfils wygra 2 seta 1,86
Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15
Gael Monfils wygra mecz 3,15
Gael Monfils wygra 2-1 3,65
Wszystkie kursy Betsson
Powodzenia!!!
Widzisz ten wachlarz możliwości ? Bo on nawet wymiany dłuższe przegrywa z dr Ivo więc ....hahaha, lokata na gościa który w 90% bazuje na serwisie, który wiecznie działał nie będzie a Gael ma wielokrotnie większy wachlarz zagrać i spokojnie może to jeszcze ogarnąć
co ? :]Gael Monfils wygra mecz 3,15
hahaha a gdzie to jest ? ja mam taki sam kurs na mecz i na wynik... 2:0 przecież Monfils wygrać nie może xDGael Monfils wygra mecz 3,15
To nie to samo ? A jaka rozbieżność kursów ....
no to blysnales, pewnie wszyscy z dzialu chetnie zobaczą kupony ????Gael Monfils wygra mecz 3,15
Powodzenia!!!
najgłupiej przegrane 200zl dzisiejszego dnia ????Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje: Gael Monfils wygra 2 seta 1,86 Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15 Gael Monfils wygra mecz 3,15 Gael Monfils wygra 2-1 3,65 Wszystkie kursy Betsson Powodzenia!!!
taaa a jak by siadlo to by bylo pierdolenie ze pod limit gralesnajgłupiej przegrane 200zl dzisiejszego dnia ????