571 madritista94 Użytkownik Lipiec 15, 2016 #121 Nie. Kolba to jest właśnie taki typ. typowy szwab ???? ???? Weźmie to na pewno Kliknij aby rozwinąć... czy ja wiem czy to wezmie Olivio nakrecony
Nie. Kolba to jest właśnie taki typ. typowy szwab ???? ???? Weźmie to na pewno Kliknij aby rozwinąć... czy ja wiem czy to wezmie Olivio nakrecony
3,6K zabek Forum VIP Lipiec 15, 2016 #127 Po 2 pomiarze czasu: Valverde 31 sekund przed Kintaną e: po 3 pomiarze - 44 sekundy.
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 15, 2016 #128 Po 2 pomiarze czasu: Valverde 31 sekund przed Kintaną Kliknij aby rozwinąć... Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tour
Po 2 pomiarze czasu: Valverde 31 sekund przed Kintaną Kliknij aby rozwinąć... Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tour
3,6K zabek Forum VIP Lipiec 15, 2016 #129 Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tour Kliknij aby rozwinąć... To odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50.
Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tour Kliknij aby rozwinąć... To odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50.
736 raveman Użytkownik Lipiec 15, 2016 #131 Latal dzisiaj uciekł z Piasta, mozna grać Cracovie @2 w niedziele
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 15, 2016 #133 Chroome pewnie pusci etap Dumoulinowi tak jak Kruijswijk na giro o ulamki sekund
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 15, 2016 #134 To odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50. Kliknij aby rozwinąć... to chyba bykuwodzu byl ale jezdzic umie chyba co nie? poza tym ten drugi Yates wygra Tour de Pologne ale pograc sie nie da 3 dni szukamy ze znajomymi kursow
To odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50. Kliknij aby rozwinąć... to chyba bykuwodzu byl ale jezdzic umie chyba co nie? poza tym ten drugi Yates wygra Tour de Pologne ale pograc sie nie da 3 dni szukamy ze znajomymi kursow
3,6K zabek Forum VIP Lipiec 15, 2016 #135 to chyba bykuwodzu byl ale jezdzic umie chyba co nie? poza tym ten drugi Yates wygra Tour de Pologne ale pograc sie nie da 3 dni szukamy ze znajomymi kursow Kliknij aby rozwinąć... Byku, słabo się kamuflujesz Ja tam uważam, że w końcu strzeli i straci podium, jak będzie w top5 to sukces już będzie
to chyba bykuwodzu byl ale jezdzic umie chyba co nie? poza tym ten drugi Yates wygra Tour de Pologne ale pograc sie nie da 3 dni szukamy ze znajomymi kursow Kliknij aby rozwinąć... Byku, słabo się kamuflujesz Ja tam uważam, że w końcu strzeli i straci podium, jak będzie w top5 to sukces już będzie
3K magik90 Użytkownik Lipiec 15, 2016 #136 no i Kolba miał przegrać seta - przegrał, miał wygrać mecz - wygrał ????
M 2,5K mati89 Forum VIP Lipiec 15, 2016 #137 Serbowie luźno podchodzą do meczu z Francją nie łudźmy się z awansem ;p
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 15, 2016 #140 Byku, słabo się kamuflujesz Ja tam uważam, że w końcu strzeli i straci podium, jak będzie w top5 to sukces już będzie Kliknij aby rozwinąć... tak czy siak obaj beda wymiatac Simon jest jeszcze lepszy choc akurat rok temu Adam rzadzil a w tym zrzadzenie losu spowodowalo ze wyszlo jak wyszlo to sa mlodziki ale na tym polega zycie menadzera druzyny zeby dostrzec cos szybciej niz inni
Byku, słabo się kamuflujesz Ja tam uważam, że w końcu strzeli i straci podium, jak będzie w top5 to sukces już będzie Kliknij aby rozwinąć... tak czy siak obaj beda wymiatac Simon jest jeszcze lepszy choc akurat rok temu Adam rzadzil a w tym zrzadzenie losu spowodowalo ze wyszlo jak wyszlo to sa mlodziki ale na tym polega zycie menadzera druzyny zeby dostrzec cos szybciej niz inni