noname007x
Użytkownik
Waw - Fritz TB w 1 secie @ 1.9 365
Gdzie Ty masz na to taki kurs ? Ja widze w 365 1,7Paire Skugor 2 wygra 2.15
Byl kilka minut temu na ladbrookesGdzie Ty masz na to taki kurs ? Ja widze w 365 1,7
daj screena bo nie chce mi się wierzyć ????Byl kilka minut temu na ladbrookes
bez komentarza co zrobił Kyrgios w końcówceKyrgios 3 set 1,50 Bet365. Powinien skończyc dziadka w 3 setach
rowniez jestem zdziwiony takim obrotem spraw..Ten Wimbledon to jakiś zakręcony. Paire dostaje oklep od dziadka Skugora, Millman dostaje oklep od Montanesa, który ostatnio mecz na trawie wygrał 5 lat temu. Brown gra pięciosetówkę z Lajoviciem (no come on), a Sousa dostaje oklep od starego ruska z piątej setki rankingu. Pospisil przegrywa z "cegłotłukiem" Ramosem.
Muller gra pięciosetówkę z GiraldoTen Wimbledon to jakiś zakręcony. Paire dostaje oklep od dziadka Skugora, Millman dostaje oklep od Montanesa, który ostatnio mecz na trawie wygrał 5 lat temu. Brown gra pięciosetówkę z Lajoviciem (no come on), a Sousa dostaje oklep od starego ruska z piątej setki rankingu. Pospisil przegrywa z "cegłotłukiem" Ramosem.
Co oni grają w tym TBKyrgios 3 set 1,50 Bet365. Powinien skończyc dziadka w 3 setach
Paire z powodu kontuzji zrezygnował z debla, Millmana po 1,08 nie pograłbym nawet z Radwańską, Brown handluje co wiadomo od dawna, stary rusek z piątej setki grał bdb na trawie, z solidnym serwisem, a Pospisil zagrał w życiu 2 dobre turnieje.Ten Wimbledon to jakiś zakręcony. Paire dostaje oklep od dziadka Skugora, Millman dostaje oklep od Montanesa, który ostatnio mecz na trawie wygrał 5 lat temu. Brown gra pięciosetówkę z Lajoviciem (no come on), a Sousa dostaje oklep od starego ruska z piątej setki rankingu. Pospisil przegrywa z "cegłotłukiem" Ramosem.
Muller tylko raz był w 3R Wimbla, za to Giraldo 2 razy :grin:Muller gra pięciosetówkę z Giraldo
No dobra, wygrałeś :razz:Muller tylko raz był w 3R Wimbla, za to Giraldo 2 razy :grin: