>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Nie to że się czepiam ale wygrany kupon rozliczony minutę po ostatnim meczu, a przegrane typy podawane w tym temacie już tak szybko nie są rozliczane, o ile w ogóle. W działach zresztą to samo, np. dzisiejszy mecz Mayera z Berrerem.

F 129

fascio

Użytkownik
Nie to że się czepiam ale wygrany kupon rozliczony minutę po ostatnim meczu, a przegrane typy podawane w tym temacie już tak szybko nie są rozliczane, o ile w ogóle. W działach zresztą to samo, np. dzisiejszy mecz Mayera z Berrerem.
Ale na tym forum to normalne :cool:

magik90 3K

magik90

Użytkownik
uregulowane, nie pij do mnie bo rozliczam zwykle na live ;) Dobrze że mam codziennie sporo rozliczeń na plus bo inny to gorzej :] Zmykam, do wieczora.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Brawa dla Rosjanek ta siatkówka plażowa się nie nadaje do gry ????
Jak się gra mecze z typowym 50/50 gdzie po prostu dyspozycja dnia, jeden, dwa błędy, jakieś niuanse decydują o końcowym wyniku to trzeba się niestety liczyć z porażką. W takich spotkaniach jak ten owszem można było szukać value na Rosjanki, ale na pewno nie jest to para jakoś szczególnie pewna, bardzo regularna, aby z solidnymi Amerykankami mogły wygrać 2-0 w setach do 15 w każdym. Patrzenie też na wyniki z poprzedniego spotkania nie zawsze jest miarodajne. Tym bardziej jak nie widzi się spotkania na żywo. Sam nie raz się na takim czymś przejechałem.

D 570

duff999

Użytkownik
Cóż nie znam się na plażówce pobrałem z działu po prostu. Druga sprawa jest taka , ze to 3ci raz jak gram coś z plażówki i kolejny , który odwraca się z meczowych w ilości niemożliwej. ???? , aczkolwiek i tak sobie zagram tripelek od Ciebie ????

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
... - tak można skomentować ten mecz. W pierwszym secie prowadzenie 18-14, 20-18, nie wystarczyło żeby wygrać seta... Drugi set już pod dyktando Rosjanek, w TB odjazd na początku na 3 punkty, potem dojazd, 14-12, mało... potem jeszcze 2 meczowe, też mało... brak mi słów, jakby zagrały bez bloku to by to wygrały ale one zwyczajnie nie myślały, Sweat 173cm na siatce, nie doskakuje do taśmy, wszystko plasuje, a one sobie stoją na 8 metrze, no proszę Was...

@up, jakie 50/50? Przewaga fizyczna zdecydowanie po stronie Rosjanek, technika Sweat tutaj zadecydowała. Było value na Rosjanki, w końcu to 4 miejsce na ME to nie przypadek, ale to co zagrała mała w końcówce to należą jej się brawa bo szczerze mówiąc sama ten mecz wygrała.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Cóż nie znam się na plażówce pobrałem z działu po prostu. Druga sprawa jest taka , ze to 3ci raz jak gram coś z plażówki i kolejny , który odwraca się z meczowych w ilości niemożliwej. ???? , aczkolwiek i tak sobie zagram tripelek od Ciebie ????
To też wtopisz bo Hiszpanki dostają po tyłkach ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom