Nie dostaniesz jak zamkniesz:-|Jak zamknę zakład to dostanę bonus 50% w całorocznym? Goffin zamyka mi taśmę z dwunastoma meczami, stracić mogę raptem kilka zł a myślę że on dzisiaj całego meczu nie zagra, a pieniądze zamrożone mam od niedzieli.
w regulaminie jasno napisali, że nic nie dostaniesz.Jak zamknę zakład to dostanę bonus 50% w całorocznym? Goffin zamyka mi taśmę z dwunastoma meczami, stracić mogę raptem kilka zł a myślę że on dzisiaj całego meczu nie zagra, a pieniądze zamrożone mam od niedzieli.
dzięki wielkie za odpowiedź, eh... no cóż, szkoda.Nie dostaniesz jak zamkniesz:-|
tylko impotencji umysłowej delbonisa busta zawdzięcza tą wygraną :grin:Tylko ja miałem Carreno pre? ????
Kolba 4 set @1.90
Kolba 4 set to przegra jakieś 6-3Tylko ja miałem Carreno pre? ????
Kolba 4 set @1.90
dlatego lepiej puścić kontrędzięki wielkie za odpowiedź, eh... no cóż, szkoda.
przy zamknieciu nie ma bonusu, mam tak samo z Goffinem i paroma grajkami co grają właśnieJak zamknę zakład to dostanę bonus 50% w całorocznym? Goffin zamyka mi taśmę z dwunastoma meczami, stracić mogę raptem kilka zł a myślę że on dzisiaj całego meczu nie zagra, a pieniądze zamrożone mam od niedzieli.
Wielka trójca argentyńskiego tenisa, Delbonis, Pella, Olivotylko impotencji umysłowej delbonisa busta zawdzięcza tą wygraną :grin:
Klasyka 1-0 w setach, 3-4 pkt przewagi w drugim i potem zwrot i wtopa.
Gdyby miał coś w głowie spokojnie by był w top10, a tak to tak to ;dGranollers 1 set @2.54 Marathonbet
Fogowi juz znudzila sie gra ???? RZucanie rakieta wywalanie pilek w trybuny, clown fiesta rozpoczeta