>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Simoncik vs Vozicky

Under 71.5 @1.83

Vozicky powinien posprzątać.. Brać!!

W poniedziałek grali i było szybkie 3-0
Ach ten tenis stołowy

✅ ✅ Coś koło 65 punktów w 4 setach.

Po dwóch partiach pełna kontrola Bogusia. Simoncik grał swoje czyli strzelał na pałe przed siebie.

5✅/2⛔

Fajny dzionek wszystkie &quot;normalne&quot; kursy wygrane 2 ⛔ pograne kursy w okolicy @4

:cool::cool:

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
te fujarki zaraz z 12-9 taja przedupcza ja juz nie moge z tych kontuzji mozgu w plazowce ????
w koncu wtedy bylo chyba 1.05 - 11 hahahahah pozdro plazowka chocby nie wiadomo co i tak wjebisz hahahahaha

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Hanak vs Mego

Szybki mecz powinien być dla Hanaka, po prostu Mego pasuje stylem pod Martina i według mnie będzie szybkie 3-0.

Kursów jednak narazie nie ma. A szkoda :;/:

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
te fujarki zaraz z 12-9 taja przedupcza ja juz nie moge z tych kontuzji mozgu w plazowce ????

w koncu wtedy bylo chyba 1.05 - 11 hahahahah pozdro plazowka chocby nie wiadomo co i tak wjebisz hahahahaha
W Halowej nie ma kontuzji mózgu? Takie same są. Fijałek dzisiaj wyglądał tragicznie, 10:6 12:9 i padło przyjęcie. Jakbym miał się załamywać po jednym meczu to dawno rzuciłbym w cholerę ta plażę. Czasem jest lepszy turniej, czasem gorszy. Ja się nie załamuję bo się do tego przyzwyczaiłem. Mało to razy mi przegrali TB z 14:10 ;)

Tutaj logika bierze w łeb, bo nie przewidzisz tego, że Prudel będzie się błąkał. Jutro znając życie wygrają dwa mecze i będzie ból.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
2 set Kyrgios @2,8 marathon Gruby jak zwykle ma w dupie takie turnieje a po przegranym secie to juz w ogole brak chechi gry

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 0

dutra

Gość
Hanak vs Mego

Szybki mecz powinien być dla Hanaka, po prostu Mego pasuje stylem pod Martina i według mnie będzie szybkie 3-0.

Kursów jednak narazie nie ma. A szkoda :;/:
Szacuneczek za znajomość pingla :cool:

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
Hello
:siata:
Uralocha-NMTK Juniorki - VC Podmoskovye Juniorki
VC Podmoskovye Juniorki win 3set @2.75
bet365 10j

Prowadzą 2:0 niech pójdą za ciosem ???? ))

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
W Halowej nie ma kontuzji mózgu? Takie same są. Fijałek dzisiaj wyglądał tragicznie, 10:6 12:9 i padło przyjęcie. Jakbym miał się załamywać po jednym meczu to dawno rzuciłbym w cholerę ta plażę. Czasem jest lepszy turniej, czasem gorszy. Ja się nie załamuję bo się do tego przyzwyczaiłem. Mało to razy mi przegrali TB z 14:10 ;)
Tutaj logika bierze w łeb, bo nie przewidzisz tego, że Prudel będzie się błąkał. Jutro znając życie wygrają dwa mecze i będzie ból.
trafilem wlasnie 4 kontuzje mozgu pod rzad, tak wiec wyjdzie gdzies 4 x wiecej niz 1 ????
4x takie 1.05 czy nawet mniej

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
trafilem wlasnie 4 kontuzje mozgu pod rzad, tak wiec wyjdzie gdzies 4 x wiecej niz 1 ????

4x takie 1.05 czy nawet mniej
Coś większego od Fijalków? ????

Ja miałem Brzostek 1 set -2,5 i z 15:8 bodaj poleciały dziewczyny na 22:20, gdzie Brzostek paraliż w każdym elemencie. Przebijesz? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom