Ach ten tenis stołowySimoncik vs Vozicky
Under 71.5 @1.83
Vozicky powinien posprzątać.. Brać!!
W poniedziałek grali i było szybkie 3-0
W Halowej nie ma kontuzji mózgu? Takie same są. Fijałek dzisiaj wyglądał tragicznie, 10:6 12:9 i padło przyjęcie. Jakbym miał się załamywać po jednym meczu to dawno rzuciłbym w cholerę ta plażę. Czasem jest lepszy turniej, czasem gorszy. Ja się nie załamuję bo się do tego przyzwyczaiłem. Mało to razy mi przegrali TB z 14:10te fujarki zaraz z 12-9 taja przedupcza ja juz nie moge z tych kontuzji mozgu w plazowce ????
w koncu wtedy bylo chyba 1.05 - 11 hahahahah pozdro plazowka chocby nie wiadomo co i tak wjebisz hahahahaha
Szacuneczek za znajomość pinglaHanak vs Mego
Szybki mecz powinien być dla Hanaka, po prostu Mego pasuje stylem pod Martina i według mnie będzie szybkie 3-0.
Kursów jednak narazie nie ma. A szkoda :;/:
i 6/7(6) 6/4 6/4
2-1przeciwko Fijałkom @ 4 bet365
na chwilę obecną bez szału polacy
Vanatu.2-1
Mateo po kim grają Heidrich ?
Ładny wałek z takimi wieśniakami przegrać :grin:Bury/Knowle @1,8 Bet365
Jazda!
trafilem wlasnie 4 kontuzje mozgu pod rzad, tak wiec wyjdzie gdzies 4 x wiecej niz 1 ????W Halowej nie ma kontuzji mózgu? Takie same są. Fijałek dzisiaj wyglądał tragicznie, 10:6 12:9 i padło przyjęcie. Jakbym miał się załamywać po jednym meczu to dawno rzuciłbym w cholerę ta plażę. Czasem jest lepszy turniej, czasem gorszy. Ja się nie załamuję bo się do tego przyzwyczaiłem. Mało to razy mi przegrali TB z 14:10
Tutaj logika bierze w łeb, bo nie przewidzisz tego, że Prudel będzie się błąkał. Jutro znając życie wygrają dwa mecze i będzie ból.
Coś większego od Fijalków? ????trafilem wlasnie 4 kontuzje mozgu pod rzad, tak wiec wyjdzie gdzies 4 x wiecej niz 1 ????
4x takie 1.05 czy nawet mniej
Hello
:siata:
Uralocha-NMTK Juniorki - VC Podmoskovye Juniorki
VC Podmoskovye Juniorki win 3set @2.75
bet365 10j
Prowadzą 2:0 niech pójdą za ciosem ???? ))