anderson-silva
Użytkownik
To niesamowite jak słaby jest Novikov ????
Dlaczego w każdym swoim poście obrażasz jakiegoś zawodnika? Jakbyś był lepszy to bys grał zamiast nich.To niesamowite jak słaby jest Novikov ????
Tam każdy challengerowiec żyje jak król, a ludzie się łudzą, że dorobili się na turniejach z pulą nagród +50k ????Lapentti musiał nieźle zarobić na fixach, że go stać na taki strój. Butki, czapka, koszulka, spodenki chyba też z Nike, widać, że wszystko nówki ????
Halys koleżka 19-letni? ???? Na pewno lepszy zawodnik niż Michon, ale typu nie neguję.
Opłać mi wyjazd za rok na ten czelek to z taką samą obsadą zamiatamDlaczego w każdym swoim poście obrażasz jakiegoś zawodnika? Jakbyś był lepszy to bys grał zamiast nich.
Ciekawe czy jest w stanie zrobić coś jeszcze dziś ???? .Tam każdy challengerowiec żyje jak król, a ludzie się łudzą, że dorobili się na turniejach z pulą nagród +50k
Powinni strzelićTottenham z handicapem -1.5 zamyka mi kupon, zostawiać?
Ja bym zostawił, zależnie jeszcze za jaki % wygranej możesz zamknąćTottenham z handicapem -1.5 zamyka mi kupon, zostawiać?
izi 69 minuta i +powyzej 11 rr w totku @1,83 bet365
to się z domu wynosiDlaczego w każdym swoim poście obrażasz jakiegoś zawodnika? Jakbyś był lepszy to bys grał zamiast nich.