Dajcie znać jak to rozliczą bo nie zdążyłem wpłacić... ????intragame @5,25 Hawkins w Bet365 O'Sullivan 1,72
Higgins byl po 1.4
Barry po 5.25 ????
Dajcie znać jak to rozliczą bo nie zdążyłem wpłacić... ????intragame @5,25 Hawkins w Bet365 O'Sullivan 1,72
bylem na meczu termaliki z korona kielce jak grali jeszcze o stree mistrzowska w termalice i uwierz ... gorszego gowna nie widzialemPorównując mecz Wisły z termalica a carpi empoli to ta nasza ekstraklasa nie taka zła we Włoszech grają chyba większą padake
Ciężko będzie wypaść gorzej niż Wisła ????Porównując mecz Wisły z termalica a carpi empoli to ta nasza ekstraklasa nie taka zła we Włoszech grają chyba większą padake
ja mam taki kurs na 3 seta, zaraz na początku złapałem jak Trento pierwszy punkt zdobyło.
bo oczywiscie chodzilo o 3 set haha ????ja mam taki kurs na 3 seta, zaraz na początku złapałem jak Trento pierwszy punkt zdobyło.
jakimś cudem wepchneli to do bramki ale oczy bolały jak się na to patrzyłoCarpi - empoli 1 @1.72 bet365 kartka czerwona empoli chłopaki walczą o utrzymane wygrać musz
Hahaha ale jajca w Krakowie bramkarz termlici strzela gola
Finał Lega Pallavolo: DHL Modena - Sir Safety Perugia Kto by się spodziwał... ????O 19:15 zaczyna się czwarte spotkanie półfinałowe w siatkarskiej lidze włoskiej pomiędzy Trentino a Modeną.
Jeżeli w pierwszym składzie wyjdzie Nemanja Petric (numer 4' zamiast Milosa Nikica to proponuje zagrać po zawyżonym kursie Modenę w Marathonbet po 2.30.
Ewentualnie Modena +1.5 seta w Bet365 po 1.50 lub Marathonbet po 1.61. - Coś mi się wydaje, że dzisiaj N'Gapeth i spółka skończą tę zabawę.