Tam to są w ogóle jaja. W 36 minucie dawali na under 0,5 do HT @ 2,75 :grin::grin: W 40 minucie jeszcze było do pobierania 1,825. Co miało się wydarzyć to się wydarzyło zaraz po przerwie widać. :razz:Sloboda Tuzla - Drina u3.5 goals @1.80 b365
Dziwne kursy. Liga Bośni bardzo underowa. Tyle raczej nie padnie, szczególnie że 0-0 HT i dość mało strzałów (jeśli zaufać b365).
Trzeba dodać w zakładce więcej meczów
Wiem, skorzystałem choć się bałem że wpadnie w 45++ ???? jak to w takich wypadkach, ale nie. Choć ja 3.40 ok 33 min.Tam to są w ogóle jaja. W 36 minucie dawali na under 0,5 do HT @ 2,75 W 40 minucie jeszcze było do pobierania 1,825. Co miało się wydarzyć to się wydarzyło zaraz po przerwie widać.
Dokładnie, niech zrobią te 2-1 do FT i każdy będzie zadowolony. Bo w sumie nikt chyba w Bośni sobie nie wyobraża że Sloboda tego nie weźmie i nie wykorzysta wczorajszego remisu Zrijnskiego.u4.5 to już w ogóle miodzio. Pewnie Sloboda ogarnie, ale tyle nie wbiją. Drina będzie murować.
Dzięki ziomek pobrałem under 4.5Sloboda Tuzla - Drina u3.5 goals @1.80 b365
Dziwne kursy. Liga Bośni bardzo underowa. Tyle raczej nie padnie, szczególnie że 0-0 HT i dość mało strzałów (jeśli zaufać b365).
Trzeba dodać w zakładce więcej meczów
3:1Huesca - Llagostera, over 4,5 w meczu, @1.72, bet365
Arka Gdynia 1. gol @ 2.4 Bet365
Wszyscy fani Arki chcą już dziś świętować awans do Ekstraklasy. Arka gra lepiej, więcej sytuacji bramkowych. Niewiele brakowało by już prowadzić.
Karabukspor pierwszy 9 RR @ 1.5 Bet365
Karabukspor powyżej 1.5 @ 1.83
Grają w przewadze, u siebie, tracą bramkę. Mecz pod jedną bramką, będzie wybijanie piłki przez gości. Ostatni mecz, grany w grudniu łamany.
pewnie dlatego, że zaczynają się półfinały w play-offach nba