Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dziwne kursy. Liga Bośni bardzo underowa. Tyle raczej nie padnie, szczególnie że 0-0 HT i dość mało strzałów (jeśli zaufać b365).
Trzeba dodać w zakładce więcej meczów
Dziwne kursy. Liga Bośni bardzo underowa. Tyle raczej nie padnie, szczególnie że 0-0 HT i dość mało strzałów (jeśli zaufać b365).
Tam to są w ogóle jaja. W 36 minucie dawali na under 0,5 do HT @ 2,75 :grin::grin: W 40 minucie jeszcze było do pobierania 1,825. Co miało się wydarzyć to się wydarzyło zaraz po przerwie widać. :razz:
Tam to są w ogóle jaja. W 36 minucie dawali na under 0,5 do HT @ 2,75 W 40 minucie jeszcze było do pobierania 1,825. Co miało się wydarzyć to się wydarzyło zaraz po przerwie widać.
Wiem, skorzystałem choć się bałem że wpadnie w 45++ ???? jak to w takich wypadkach, ale nie. Choć ja 3.40 ok 33 min.
u4.5 to już w ogóle miodzio. Pewnie Sloboda ogarnie, ale tyle nie wbiją. Drina będzie murować.
Dokładnie, niech zrobią te 2-1 do FT i każdy będzie zadowolony. Bo w sumie nikt chyba w Bośni sobie nie wyobraża że Sloboda tego nie weźmie i nie wykorzysta wczorajszego remisu Zrijnskiego.
Ja tam jeszcze dołożyłem under 3,5 po 2,20
Norwich już moglo do przerwy prowadzić mieli 2-3 dobre sytuacje Arsenal może jedna , ale ostatnie 15 min 1 polowy to zdecydowanie lepsza gra Kanarków. dlatego nie powinni tego meczu przegrać wyżej niż jedna bramka ale sądze że moga sprawic dzis niespodzianke.