>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [13]

Status
Zamknięty.
wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Mimo tej złej nawierzchni trzeba przyznać, że obie ekipy potrafią stworzyć sytuację. Ta murawa gorzej wygląda chyba niż jest naprawdę. Teraz to bym nie próbował już bo zrobił się otwarty mecz.
Nie wiem jaki mecz oglądasz. Ale odbiegasz od prawdy. Zawodnicy się ślizgają, piłka po tej murawie w ogóle nie chodzi, tylko często się zatrzymuje. W dodatku grają dwie słabe drużyny, które jedyne co tu dzisiaj tworzą to wszystko z przypadku. Podbeskidzie lepsze, ale w polu karnym albo strzelili 10 metrów od bramki, albo w zawodnika rywali. Osobiście grałem remis do połowy. Teraz odpuszczam tą kopaninę bo to &quot;to jest dramat ludzie&quot;.
Boisko jest tragiczne.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Nie wiem jaki mecz oglądasz. Ale odbiegasz od prawdy. Zawodnicy się ślizgają, piłka po tej murawie w ogóle nie chodzi, tylko często się zatrzymuje. W dodatku grają dwie słabe drużyny, które jedyne co tu dzisiaj tworzą to wszystko z przypadku. Podbeskidzie lepsze, ale w polu karnym albo strzelili 10 metrów od bramki, albo w zawodnika rywali. Osobiście grałem remis do połowy. Teraz odpuszczam tą kopaninę bo to &quot;to jest dramat ludzie&quot;.

Boisko jest tragiczne.
&quot;Jeśli zaczniesz oceniać rybę pod względem jej zdolności wspinania się na drzewa, to przez całe życie będzie myślała, że jest głupia.”

Oceniam ich na podstawie ich możliwości. Stworzyli kilka sytuacji brakło trochę chłodnej głowy przy uderzeniach. Na pewno nie jest to wielkie widowisko ale nie powiedziałbym by była to tylko kopanina gdzie obie ekipy nie stwarzają sobie szans.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Lautern v TSV 0:1
Goście wybijali z linii nie dawno, po czym posżły dwie kontry TSV, jeden strzał obok, drugi w swojego. Co ciekawe to tylko bramkarz był przed strzelcami z Monachium. 3 patelnie a zostanie 1:0 ????
/e: Przybyłko w poprzeczke :|

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Próbuję jeszcze Mate Asher set 3 po 1,83 także w Bet365
⛔ ja jebe, mieli 24-21 i wdupili

do 3x razy sztuka, gram na nich na mecz po 2,25 jak przegram, to trzeba sobie zrobić przerwę od podawania typów na forumku ????

P 1,8K

patced

Użytkownik

do 3x razy sztuka, gram na nich na mecz po 2,25 jak przegram, to trzeba sobie zrobić przerwę od podawania typów na forumku ????
przerwe to zrob od grania takich glupot... zydowska liga to ostatnie co mozna grac ....

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik

Pograłem więc siądzie, spokojna głowa. :p Na kortach nudy to można i takiego cuda spróbować za drobne.

P 1,8K

patced

Użytkownik
chcecie pewke to grajdzie ŁKS ŁODZ kobiety siatkowka
live bet365 bedzie kurs z fonbetu 1,80 na win
Łódź win 1,80
Łódź -1,5 2,75
Łódź 3-0 6,00
wszystko bet365

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Caldwell pechowo. Miała siłę na finisz.
Biegi na żywo

Astrid Jacobsen vs Heidi Weng 1 @ 2.00 Bet365

Płasko dla Weng. Astrid jest szybsza, powinna dać radę.

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Caldwell pechowo. Miała siłę na finisz.
Biegi na żywo

Astrid Jacobsen vs Heidi Weng 1 @ 2.00 Bet365

Płasko dla Weng. Astrid jest szybsza, powinna dać radę.
Informacyjnie dodaję, że 2.6 w Ónibecie.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
chcecie pewke to grajdzie ŁKS ŁODZ kobiety siatkowka

live bet365 bedzie kurs z fonbetu 1,80 na win

Łódź win 1,80
Łódź -1,5 2,75
Łódź 3-0 6,00

wszystko bet365
Mam nadzieje ze jestes swiadomy ze to nie jest ta Lodz z ORLEN LIGI ??:jupi:

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status