>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [1]

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Typy na żywo - Live betting
W tym temacie poruszamy jedynie kwestie związane z zakładami bukmacherskimi.
Zabrania się w temacie:
1) Pisania o rzeczach niezwiązanych z zakładami bukmacherskimi, a w tym:
- Próśb o pożyczki
- Zmawianie się na wspólne granie w grę komputerową
- Rozmawiania na tematy kibicowskie
- Dyskusji o polityce
- Próśb w doradzeniu zakupu czegokolwiek (telefonu, samochodu itd.)
2) W temacie nie wyładowujemy swojej frustracji za przegrany kupon (nie obrażamy zawodników, drużyn - dotyczy to również pisania o klubach w następujący sposób: Legia - sregia; Resovia - pusovia itd. )
3) Jeśli jakiś zawodnik/drużyna wygra spotkanie lub zdobędzie punkt/bramkę to nie piszemy o tym jeśli ktoś zrobił to przed nami. Nie ma potrzeby pisania &quot;GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL&quot; &quot;BRAWO&quot; po 10 razy. Zdecydowanie utrudnia to przejrzystość tematu
4) Nie szydzimy z innych użytkowników, moderatorów, członków modteamu lub administratorów. Nie śmiejemy się z cudzego nietrafionego kuponu i nie potęgujemy negatywnych emocji.
5) Nie podważamy niczyjej rangi na forum. Jeśli ktoś dostał rangę znawcy lub typera to widocznie taki był wynik konsultacji w kręgu moderatorskim.
6) Jeśli macie zastrzeżenia do pracy któregokolwiek z użytkowników (z rangą czy też bez), należy to zgłosić do członków modteamu lub administracji.
7) Do tematu nie wrzucamy memów, filmików, zdjęć niezwiązanych z tematami bukmacherskimi
8) Nie reklamujemy ani nie pytamy o opinię na temat danej strony czy forum, które zajmuje się tematyką bukmacherską. Dotyczy to również stron na facebooku.
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta
W temacie można:
- Podać typ, który uważamy za rozsądny. Dotyczy to jednak spotkań live lub spotkań, które rozpoczną się nie dłużej niż na godzinę przed dodaniem posta. (typy podajemy w sposób przejrzysty - mecz, typ, pewność typu x/10)
- Zapytać o wynik spotkania
- Zapytać o link do transmisji
- Prosić o konsultację w sprawie danego typu (co sądzicie o meczu Arsenal - Manchester United?). Dyskusja dotyczy tylko typów live lub typów ze spotkań, które rozpoczną się nie dłużej niż na godzinę przed dodaniem posta.
- Zakwestionować dany typ podając argumentację
- Jeśli chcemy pochwalić się trafionym typem to należy to zrobić przez opcję cytowania (z działu tematycznego lub tematu live). Nie chwalimy się trafionymi kuponami jeśli wcześniej go nie podawaliśmy.
- Wkleić link do własnego tematu z działu kupony lub kupony ze statystykami.
- Wkleić link prowadzący do posta w dziale tematycznym

Co w przypadku nieprzestrzegania zasad?
- Za pierwsze i drugie wykroczenie w danym tygodniu przysługuje żółta kartka lub upomnienie na pw
- Za każde kolejne wykroczenie przysługuje ban ograniczający dostęp do forum na x dni w zależności od wagi wykroczenia
- nie ma możliwości odwoływania się od banów. Trzeba mieć na uwadze, że każdy kolejny ban przyznany w krótkim odstępie czasu będzie skutkował późniejszymi, dłuższymi karami.
UWAGA!
Osoby, które będą jawnie działać na szkodę forum (zachęcanie do zaprzestania działalności na naszym forum, oferowanie płatnych typów itd.) zostaną odsunięte od działu LIVE w trybie natychmiastowym. W tym przypadku nie ma odwołań i najmniejszy wymiar kary przyznany na ten temat wynosi 3 miesiące.
W temacie mogą wypowiadać się tylko i wyłącznie użytkownicy, którzy posiadają co najmniej 100 postów.
Przy zamieszczaniu typów, konieczne jest również podanie bukmachera.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblock&#39;u.

Otrzymane punkty reputacji: +19
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Arnaboldi/Lopez-Daniell/Sitak 2
2.05 b365
⛔
*3-2 w pierwszym secie.
Artem z Marcusem słabo weszli w mecz, ale zgranie, jak i serwis jest po ich stronie. Mark wiadomo, często problemy na serwisie, mimo dobrych wymian. Arnaboldi to żaden deblista, więc powinien tutaj odstawać od pozostałej trójki. Jedno przełamanie po stronie Hiszpana i Włocha to nie aż tak wiele, a kurs z pre to 1.4 na parę Daniell/Sitak.
2-1(4-6,6-4,10-5)
Niezła kompromitacja, chociaż zagranie Lopeza przy jedynym brejku w 2.secie miodzio.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
German Masters. 9 Frames Matches
Stephen Maguire - Ken Doherty Live
Typ: Maguire [email protected] (5j) ✅ wynik 5-1
Typ: Correct Score 5-0 @3.25 (1j) ⛔
Kursy z 1xbetu

Wynik aktualny: 2:0 (Doherty potrzebuje snookera w 2 frejmie)
Niestety tylko livescore wchodzi w grę
http://livescores.worldsnookerdata.com/LiveScoring/Match/13856/404210/german-masters
Spora róznica formy na mój gust, typ głownie przeciwko Doherty&#39;emu, który w ten weekend wyglądał bardzo słabo w MŚ seniorów, wylot w 1 rundzie w kiepskim stylu, brejk 20-30 stanowił problem. A to oznacza sporo szans dla Maguire&#39;a. Ryzyko jest takie ze po 4 frejmach jest regulaminowa przerwa (15min), a to czasem rozpręża zawodników, zwłaszcza przy spodziewanym wysokim prowadzeniu.
(podałem aktualne kursy, ale trochę spadły od czasu zagrania np [email protected])

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ufa Ural- Zenit Kazań 2 set -2,5 pkt 1,83 4/10
1 set wyrównany, o dziwo Zenit o dawien dawna oddał seta, jak widać wieże z Uralu podziałały. Niemniej w którymś secie będzie miazgawg mojej osoby.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ufa Ural- Zenit Kazań 2 set -2,5 pkt 1,83 4/10
1 set wyrównany, o dziwo Zenit o dawien dawna oddał seta, jak widać wieże z Uralu podziałały. Niemniej w którymś secie będzie miazgawg mojej osoby.
✅ 25-18
Teraz uderzamy Ufa Ural- Zenit 3 set under 45,5 2,00 6/10 bet365
dodany bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +5
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
✅ 25-18
Teraz uderzamy Ufa Ural- Zenit 3 set under 45,5 2,00 6/10 bet365
dodany bukmacher
⛔ Zenit z 23-16 na 24-23... i ostatecznie tylko 25-23.
Powiem tak! idziemy za ciosem!
Ufa Ural- Zenit 4 set 16-25 17,00 1/10 bet365
Ufa Ural- Zenit 4 set 15-25 lub więcej 8,00 1/10 bet365
Ufa Ural- Zenit 4 set under 45,5 1,8 10/10 bet365

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Tenis ziemny - ATP Montpellier
Monfils G. - Roger-Vasselin E. LIVE 1:3
Roger-Vasselin E. 2,45 ✅
Roger-Vasselin E. 2:0 3,80 ✅

Duża szansa dzisiaj na niespodziankę w tym meczu - powód: masówka przed meczem, Gael znany jest z dziwnego podejścia do niektórych meczów oraz zachowania na korcie, osiągnął dobry wynik na AO - ćwierćfinał, dwóch Francuzów na korcie. Monfils przełamany w 1 gemie meczu.
Wynik: 4:6 (5)6:7
Typu nie nieguje, jednak jeden z powodów który podałeś jest komiczny. To że idzie masówka na Gaela przed meczem nie jest zadnym argumentem za wygrana Rogera.
Wawo dla Ciebie to nie jest argumentem, dla mnie jest. Uwierz mi na słowo, że nie od dziś śledzę ruch kursów, procent grających itd. ;) Kiedyś Wam wszystkim coś fajnego tutaj pokaże mam nadzieję...
Gael w Montpellier był 3 razy w finale, z czego aż 2 wygrał kochany.

Otrzymane punkty reputacji: +38
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Beraknis - Kuzmanov 2 @3,40 ( 1-1, 1:2), uni ⛔
Kurs przegięcie, Beraknis ma problemy przy swoim podaniu, leciutko można próbować.
e : Tylko podałem i się połamał :-D

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Roger-Vasselin E. 2,45
Roger-Vasselin E. 2:0 3,80

powód: masówka przed meczem

Typu nie nieguje, jednak jeden z powodów który podałeś jest komiczny. To że idzie masówka na Gaela przed meczem nie jest zadnym argumentem za wygrana Rogera.
Argumentem za niespodzianką może być to że Gael bierze udział w tym turnieju tylko dlatego ze jest on rozgrywany we Francji. Także wg mojej opinii jego szybkie odpadniecie nie bedzie wielka sensacja z racji tego ze dopiero co zakonczyl sie AO gral w QF, ponad to turniej slabej rangi.

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
1.33 mocno na Panathinaikos win 3 seta w siatę. ⛔
Można spróbować ew. na wygranie meczu, ale nie gwarantuję, seta powinni ogarnąć, kurs leci szybko. Całoroczny.
edit: ostrożnie z tym Panathinaikosem, myślałem, że pociągną, a już 11-14 -&gt; 14-14. Powinno siąść, ale cholera wie.
Niestety lipa ⛔ Z 14-11 poszli w dół już cały set, słabiutcy są.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Cervantes - Carreno Busta 2 @1,70 ( 5:3, 0:30), uni ✅ :cool:
e: Nie widziałem posta u góry, no trudno. :p
e : Męka straszliwa, ale najważniejsze, że do przodu. :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom