>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Mirecka - AKO KinG

mireck 33

mireck

Użytkownik
Hej,
Z bukmacherką mam doczynienia gdzieś od około roku. Moim ulubionym typem zakładów stały sie przez ten czas zakłady AKO, nie taśmy ale double/treble. Czasem coś więcej. :cool:
Mam nadzieję, że w temacie będzie bardzo zielono. Przechodziłem już przez różne systemy i metody. Teraz postanowiłem, że zostane przy spokojnym AKO od 2-5.
Stawkowanie będę podawał w jednostkach. Wszystkie typy w temacie z Bet365. Gdy pojawi się typ z innego buka poinformuję.
Ciągle się uczę, ale postaram się o jakieś krótkie przemyślenia/analizy. Mam zamiar typy pobierać również z forum od fachowców ;) ????
Oby na ✅ cały ten temat ????
Ok
Na dziś podam 2 bardzo ciekawe kuponiki mam ????
Real Madryt - Shalke 04 - RM over 0,5 kartki - 1,50
Chelsea - Galatasaray - Galatasaray over 3,5 RR - 1,90
Stawka:1,5jAKO: 2,85 = 4,30
Irina Kromacheva vs Katarzyna Piter : 2 - 1,44
Zarina Diyas vs Varvara Flink : 1 - 1,12
Stawka: 2,5j AKO: 1,61 = 4,05
Przemyślenia:
Real zapewne wystawi kilku rezerwowych, którzy będą chcieli się pokazać, więc zapewne powalczą na boisku, też fizycznie. Bardzo niska linia, bardzo wysoki kurs. Spokojnie grałbym over 1,5 lub ov 2,5. Taki kurs warto też spróbować jako singiel - pewniak dnia.
Co do galaty. Czemu wszyscy ich spisują na straty?? Ok. Chelsea gra dobrze. Był remis 1:1 w Turcji. Przewaga Chelsea i lepsza forma. Ale.. Właśnie to jest LM. Rządzi się własnymi prawami. Galata nie ma nic do stracenia, muszą strzelić gola. Jest szansa, że pójdą do przodu. Mają kilku zawodników dobrze grających głową na czele z Drogbą, którego główka właśnie w Finale z Bayernem zapewniła remis na wagę zwycięstwa. Kto oglądał pamięta jakie emocje temu towarzyszyły. Tak to ten sam Drogba kiedyś dał Mistrzostwo Chelsea. Może ją dziś pogrąży?? W chelsea go znają i nie będą zapewne się patyczkowali w razie wrzutek. 4 rzuty rożne uważam za bardzo możliwe do pokrycia nawet w 1 połowie. Dodatkowo trzeba przypomnieć że w pierwszym meczu mieli aż 7 rożnych. Kuponik fajnie się zapowiada, oby wszedł ????
Co do naszych tenisistek. Kasia w formie, i choć w poprzednim meczu na nią nie stawiałem, teraz zmienię zdanię. Kasia gra fajny konsekwentny tenis. Poprzedni mecz to była ciężka przeprawa, ale przeciwniczka z wyższej półki. Myślę, że Kasia która jest zmotywowana po udanym rewanżu, pójdzie jak burza. Dziś mam nadzieję że rozjedzie przeciwniczkę do jaja ????
Na temat drugiego meczu nie mogę za dużo powiedzieć. Spotykają się zawodniczka w formie z zawodniczką bez niej. Varvara ledwo wygrała wczorajszy mecz, za to Diyas pokazała się z dobrej strony. Mam nadzieję, ze dziś również to uczyni, ze zmęczoną Varvarą.

Pozdrowionka, oby na zielono za kilka godzin ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Real Madryt - Shalke 04 - RM over 0,5 kartki - 1,50 ✅
Chelsea - Galatasaray - Galatasaray over 3,5 RR - 1,90 ⛔ ???? wbrew moim oczekiwaniom chłopaki wgl nie powalczyli.
Stawka:1,5jAKO: 2,85 = 4,30 ⛔
Irina Kromacheva vs Katarzyna Piter : 2 - 1,44 zwrotZarina Diyas vs Varvara Flink : 1 - 1,12 Mecz trwa, lecz skorzystałem z opcji zamknięcia zakładu na bet365. Kurs 1,12 miał być uzupełnieniem.
Stawka: 2,5j AKO: 1,61 = 4,05 ✅ 0,06j

Ehh.. Chelsea i Galata dziś nie dały zarobić. Ale tragedii nie ma.
Lecimy dalej
Mam fajny typ na nocke:
Iveta Melzer - Alisa Kleybanova 2 wygra 0-2 - 1,40
Stwaka: 1,5j = 2,10
I NBA na noc:
Dubelek ????
MIA Heat -CLE Cavaliers - 1 - 1,42 ( LOL - zaskocznie. Przez przypadek patrze w historie - nie rozliczone, typ już zaliczony!! Okazuje się, że postawiłem na to kto pierwszy zdobędzie 20 pkt w meczu. ;/ mój błąd , tym razem na szczęście trafiony błąd) Typ już na ✅ Co LeBron wyczynia!! ????
MIL Bucks - POR Trail Blazers - 2 (-7,5 HC) - 1,42
AKO:2,03 Stwaka:2 j = 4,06
Dobrej nocy ????
Stan: ⛔ 1,44j

mireck 33

mireck

Użytkownik
Iveta Melzer - Alisa Kleybanova 2 wygra 0-2 - 1,40
Stwaka: 1,5j = 2,10✅✅✅ Męczyła się strasznie w 1 secie, ale w drugim zagrała jak powinna i gładko 1-6 wygrana ????
I NBA na noc:
Dubelek ????
MIA Heat -CLE Cavaliers - 1 - 1,42 ( LOL - zaskocznie. Przez przypadek patrze w historie - nie rozliczone, typ już zaliczony!! Okazuje się, że postawiłem na to kto pierwszy zdobędzie 20 pkt w meczu. ;/ mój błąd , tym razem na szczęście trafiony błąd) Typ już na ✅ Co LeBron wyczynia!! ????
MIL Bucks - POR Trail Blazers - 2 (-7,5 HC) - 1,42
Dobrej nocy ????
Stan: ⛔ 0,84j

mireck 33

mireck

Użytkownik
I NBA na noc:
Dubelek
MIA Heat -CLE Cavaliers - 1 - 1,42 ( LOL - zaskocznie. Przez przypadek patrze w historie - nie rozliczone, typ już zaliczony!! Okazuje się, że postawiłem na to kto pierwszy zdobędzie 20 pkt w meczu. ;/ mój błąd , tym razem na szczęście trafiony błąd) Typ już na Co LeBron wyczynia!!
MIL Bucks - POR Trail Blazers - 2 (-7,5 HC) - 1,42 (115-120 po dogrywce) ⛔

Dobrej nocy ????
Stan: ⛔ 2,84j

mireck 33

mireck

Użytkownik
Na rano Japoński double :

FC Tokio vs Kashima Antlers - x2 - 1,36
SanFrecce Hiroshima - FC Seul - x2 - 1,44
AKO: 1,96. Stawka: 1,7j = 3,34

mireck 33

mireck

Użytkownik
Na rano Japoński double :

FC Tokio vs Kashima Antlers - x2 - 1,36⛔
SanFrecce Hiroshima - FC Seul - x2 - 1,44⛔
AKO: 1,96. Stawka: 1,7j = 3,34
No ładnie hehe Taki start dnia :d Przynajmniej nie pasuje tu przysłowie dobrego złego początki.
Stan:⛔ 4,54 :/
Nie ma co się zalamyeać ???? Mam dobre przeczucia co do dzisiejszego dnia :d
Poszedł double na tenisa i LM. Zaraz wstawie ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Dziś double na kartki:
Borussia - Zenit: Borussia over 0,5 kartki 1,53
Man.Utd. - Olympiakos: Man.Utd over 1,5 kartki 1,72

AKO: 2,64. Stawka: 2j. Zwrot: 5,29j

Tenis double:
Pavic vs Gadomski: Pavic 1,25
Sugita vs Smethurst: Sugita 1,44
AKO:1,8 Stawka:2j Zwrot: 3,6j

Kilka słów: pierwszy double. Borussia na pewno będzie musiała się bronić, bo Zenit nie mając nic do stracenia musi zaatakować, toczyc otwartą gre. Potrzebuja goli, jedna żółta kartka to nie wiele, wystarczy jeden glupi błąd, pociągnięcie za koszulke i typ wchodzi. Co do ManU muszą zagrać agresywnie, a łącząc to z angielskim stylem gry, jest duża szansa, że 2 kartki pokażą nam się dla zawodników ManU już w pierwszej połowie. Kto wie, może pod koniec spotkania któryś z zawodników czerwonych diabłów wyleci z boiska? Sezon wybitnie nie udany, LM to jedyne co mają na dobrą sprawę diabły, więc i presja ogromna.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Dziś double na kartki:
Borussia - Zenit: Borussia over 0,5 kartki 1,53 ✅
Man.Utd. - Olympiakos: Man.Utd over 1,5 kartki 1,72 ✅
AKO: 2,64. Stawka: 2j. Zwrot: 5,29j ✅

Tenis double:
Pavic vs Gadomski: Pavic 1,25 ✅
Sugita vs Smethurst: Sugita 1,44 ✅
AKO:1,8 Stawka:2j Zwrot: 3,6j ✅
No jak zielono się nam zrobiło :cool: Wszystko tak jak przewidziałem ????
Stan: ✅ 2,25 :cool:
Grałem Coxa live, można było nawet 4 kurs złapać. Wygrał, ale tego nie wliczam w typy. Forum coś siadło ????
Na teraz gram:
Bobcacts - Nets - 2(-6,5 HC) Zakład przed meczowy, tylko forum świrowało. Kurs: 1,86
Stawka: 1j Zwrot: 1,86j
Giraldo - Baghdatis - 2 - kurs 2.00
Stawka: 1j (podobna sytuacja j.w. forum świrowało;/)
Zwrot: 2j
Miłej nocki :d

mireck 33

mireck

Użytkownik
Bobcacts - Nets - 2(-6,5 HC) Zakład przed meczowy, tylko forum świrowało. Kurs: 1,86⛔ ciutke zabraklo 2 pkt ;/
Stawka: 1j Zwrot: 1,86j⛔
Giraldo - Baghdatis - 2 - kurs 2.00✅ :cool: Co On zrobił - mój mistrz. Kurs na niego był nawet 12 z tego co kojarzę hehe 5 gemów z zrzędu. od 5-2 do 5-7 nice ???? a dla Gilardo????
Stawka: 1j (podobna sytuacja j.w. forum świrowało;/)
Zwrot: 2j ✅
Miłej nocki :d
Stan:2,25 ✅ :cool:

mireck 33

mireck

Użytkownik
Dziś dużo ciekawego się nie dzieje, liga Europejska jest, ale tam niczego nie można się spodziewać poza tym, że niczego nie można się spodziewać więc zostawiam i omijam ją szerokim łukiem natomiast tenis, mimo że równie nie przewidywalny jest dziś kilka fajnych typów do obstawienia.
Istomin - Mahut - 1 1,40
Nieminien - Tomic - 1 1,36
Sock - Pella - 1 1,25
AKO= 2,38
Stawka: 2j
Zwrot: 4,76j

mireck 33

mireck

Użytkownik

Double - mimo, że miałem omijać LE to całkiem fajne typy znalezione na forum:
Benfica - Tottenham 1 - 1,57
Valencia - Ludogorets over 4 ŻK 1,80
AKO:2,83 Stawka: 1j Zwrot: 2,83j​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Istomin - Mahut - 1 1,40 ✅
Nieminien - Tomic - 1 1,36 ✅
Sock - Pella - 1 1,25 ✅
AKO= 2,38
Stawka: 2j
Zwrot: 4,76j
✅
Benfica - Tottenham 1 - 1,57⛔ ???? za bardzo się rozprężyli..
Valencia - Ludogorets over 4 ŻK 1,80 ✅
AKO:2,83 Stawka: 1j Zwrot: 2,83j ⛔
Stan: 2,25 + 2,76 - 1= 4,01j✅ Boooya ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
#12 zagrane LIVE, ale taka okazja :grin:
Williams - Schvedowa - 2 (+4,5 HC)1,83

AKO= 1,83
Stawka: 1,74j
Zwrot: 3,19j

Kurcze, Schvedowa gra bardzo ładnie. A Williams przeciętnie jak na Swoje możliwości, znowu HC, +4,5 w stronę Yaroslavy. Nie rozumiem skąd taki HC na nią nadal. Będzie mecz wyrównany, już to widać ;) Nawet jak Williams wygra, to nie różnicą 5 gemów

mireck 33

mireck

Użytkownik
#12 zagrane LIVE, ale taka okazja :grin:
Williams - Schvedowa - 2 (+4,5 HC)1,83 ⛔

AKO= 1,83
Stawka: 1,74j
Zwrot: 3,19j

Kurcze, Schvedowa gra bardzo ładnie. A Williams przeciętnie jak na Swoje możliwości, znowu HC, +4,5 w stronę Yaroslavy. Nie rozumiem skąd taki HC na nią nadal. Będzie mecz wyrównany, już to widać ;) Nawet jak Williams wygra, to nie różnicą 5 gemów
Cóż, Kazaszka mogła zdobyć 3 gema w drugim secie 2 razy, za dużo błędów własnych zaczęła robić. Cóż typ na⛔ Bywa, ale kto ryzykuje ten nigdy nie popłynie na Bora-Bora :p :] A babcia mówiła, nie graj 2 razz meczu, na którym już zarobiłeś :p
Stan:4,97j - 1,74= 3,23j✅
Na noc: Nba
OKC Thunder - CLE Cavaliers - CLE +9,5 HC 1,86

AKO= 1,86
Stawka: 1j
Zwrot:1,86j

mireck 33

mireck

Użytkownik
Lorient - PSG - PSG (-1 hc) 1,70
Lukko - Espoo Blues - 1 1,57
Wisła -Zawisza Bydgoszcz - over 1,5 - 1,36

AKO= 3,63
Stawka: 1j
Zwrot:3,63j

Jeszcze coś z tenisa skombinuje, ale to później wpisze ;)

Do góry Bottom