>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy/Kupony by Borussen !

borussen_11 0

borussen_11

Użytkownik
Witam Serdecznie !
Mam na Imię Adrian, mam 21 lat i od 3 lat rekreacyjnie zajmuję się typowaniem spotkań sportowych, od dzisiejszego dnia postanowiłem się z wami dzielić swoimi typami, kuponami oraz wskazówkami! Mam nadzieję że wielu z was pomogą zaoszczędzić trochę $ na drobne wydatki!

Na dziś przygotowałem następujący kupon:

1) Liga Mistrzyń (piłka nożna kobiet)

Atletico Madryt - Lyon
Mój Typ to over 3.5 bramki w całym spotkaniu - 1/8 finału LM, gdzie faworyt jest tylko jeden a mianowicie zespół z Lyonu, patrząc na siłę i potencjał zawodniczek z Francji powinny one spokojnie ustrzelić kilka bramek przeciętnej drużynie z Hiszpani. Ostatnim rywalem Lyonu był Polski zespół Medyk Konin któremu Francuzki strzeliły aż 6 bramek na obcym terenie.
Kurs : 2,04

2) Hokej na lodzie (Liiga - Finlandia)

KooKoo - Jyvaskyla
Mój typ to zwycięstwo gości z tzw. podpórką X2. Jyvaskala po 20 kolejkach zajmuję 8 miejsce w tabeli z dorobkiem 9 zwycięstw z czego aż 3/4 na obcych lodowiskach uważam, że bez problemu powinni wywieźć komplet punktów z słabiej notowanym beniaminkiem KooKoo zajmującym obecnie 11 lokatę w tabeli. Dlaczego więc podpórka? A więc dlatego,iż hokej rządzi się własnymi prawami a remisy są jego nie rozłączną częścią czasem mało adekwatną do przebiegu całego spotkania.
Kurs : 1.40

3) Hokej na lodzie (Extraliga - Czechy)

Chomutov - Vitkovice
Typuję zwycięstwo gości bądź remis czyli X2. Vitkovice zajmują obecnie 7 lokatę w tabeli wyprzedzając gospodarzy o 3 miejsca. W spotkaniu tym idę w stronę gości którzy notują dobrą serię (wygrali 4 z 5 ostatnich spotkań) w przeciwieństwie do gospodarzy, którzy ostatnie 3 spotkania przegrali, na dodatek historia spotkań obu zespołów jest zdecydowanie po stronie gości którzy po 3 ostatnich wizytach na lodowisku w Chomutov wracali do domu jako zwycięzcy.
Kurs : 1,70

Kurs Całkowity : 5
Stawka : 10 zł
Możliwa wygrana 50

Życzę powodzenia ! :grin:

borussen_11 0

borussen_11

Użytkownik
Kupon na Dzień dzisiejszy:

1) Piłka Nożna / Gabon - Sierra Leone : 1 ✅
2) Hokej na lodzie / Lulea - Farjestads : 1 ✅
3) Tenis / Timea Babos - Karolina Pliskova : 1 ⛔
4) Tenis / Taylor Fritz - David Ferrer : 2 ✅

Kurs Całkowity : 4.6
Stawka : 10 zł
Możliwa wygrana : 46 zł ⛔

Kobiecy tenis .. I wszystko jasne ! ????

Powodzenia !

borussen_11 0

borussen_11

Użytkownik
Na dziś przygotowałem następujące typy :

1) Hokej na lodzie (DEL liga - Play Offy)

Nurnberg Ice Tigers - Iserlohn Roosters
Szóste spotkanie obu zespołów w ćwierćfinałach Play off&#39;s i moim zdaniem ostatnie. Gospodarze prowadzą w serii 3:2 i brakuje im tylko jednego spotkania by awansować do półfinału. Iserlohn to zdecydowanie drużyna ,,własnego podwórka&quot; na wyjazdach spisują się gorzej niż przeciętnie w przeciwieństwie do gospodarzy, którzy u siebie są na prawdę bardzo silni. Ich bilans z drużyną Roosters na własnym boisku to 5 zwycięstw na 5 ostatnich meczy rozegranych u siebie. 4 dni temu odprawili gości z kwitkiem pokonując ich aż 7:1 !

Kurs : 1,80 ✅

2) Hokej na lodzie (2 DEL Liga - Play Offy)

Bietigheim/Bissingen - Dresdner Eislowen
Pierwsze spotkanie półfinałowe pomiędzy obiema drużynami. Gospodarz to zdecydowany faworyt do zwycięstwa całych rozgrywek, który u siebie jest niezniszczalny, mam nadzieję że dziś nie ulegnie to zmianie. Wszystkie statystyki przemawiają na korzyść zespołu Bissingen, który w fazie zasadniczej zdecydowanie zdominował rozgrywki kończąc je na zasłużonej pierwszej pozycji głównie dzięki znakomitej grze na własnym lodowisku.
Kurs : 1,52 ✅

3) Hokej na lodzie (Ligue Magnus - Play Offy)

Rouen - Angers
Czwarte spotkanie dwóch drużyn w finale rozgrywek. Gospodarze prowadzą 3:0 i mają dziś znakomitą szansę na przypieczętowanie Mistrzostwa Francji. Wczorajsze spotkanie wygrali pewnie 6:2 na własnym lodowisku. Dziś nie sądzę by było inaczej tym bardziej iż stawką jest upragniony tytuł.
Kurs : 1,4 ✅

Kurs Całkowity : 3,8
Stawka : 15 zł
Ewentualna wygrana : 58 zł
✅;)

borussen_11 0

borussen_11

Użytkownik
Jeszcze jeden kupon tym razem bez większej analizy !
1) Piłka nożna / Brescia - Novara : 1X Kurs 1,40 ✅
2) Tenis / A. Radwańska - M. Brengle : 1 Kurs 1,10 ✅
3) Tenis / E. Makarova - P. Kvitova : 2 Kurs 1,55 ⛔
4) Tenis / A. Kuznetsov - S. Wawrinka : 2 Kurs 1,20 ⛔
5) Tenis / J. Goerges - S. Halep : 2 Kurs 1,25 ✅

Kurs Całkowity : 3,6
Stawka : 15 zł
Ewentualna Wygrana : 54 zł
⛔

borussen_11 0

borussen_11

Użytkownik
Na dziś następujący kupon :

1) Tenis (WTA Singiel - Miami)

Agnieszka Radwańska - Timea Bacsinszky
1/8 turnieju WTA w Miami na twardej nawierzchni. Spotkanie rankingowej 2 z rankingową 20. Znakomita szansa dla naszej rodaczki by odegrać się Szwajcarce za ostatnią dotkliwą porażkę 0:2 w Fed Cup. Agnieszka jest obecnie w znakomitej formie i nie sądzę by przeciwniczka byłaby w stanie ją dziś zatrzymać
Kurs : 1,4

2) Tenis (ATP Singiel - Miami)

Adrian Mannarino - Andrey Kuznetsov
1/16 turnieju ATP w Miami. Na przeciwko siebie stanie dziś Adrian Mannarino plasujący się obecnie na 64 pozycji w rankingu oraz Andrey Kuznetsov który w rankinu zajmuje wyższe 51 miejsce. Po tym jak Kuznetsov wyeliminował z turnieju światową 4 Stanislasa Wawrinkę 2:0 nie sądzę by poległ dziś z niżej od siebie notowanym tenisistą.
Kurs : 1,52

3) Tenis (ATP Singiel - Miami)

Roberto Bautista Agut - Jo Wilfried Tsonga

1/16 turnieju w Miami na przeciwko siebie staje dziś rankingowa 18 z rankingową 9. Według mnie zdecydowanym faworytem jest dziś Francuz którego chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. W swojej najwyższej formie Tsonga jest w stanie pokonać każdego tenisistę z czołowej 20, może za wyjątkiem Nole. Sądzę że dziś nie będzie miał większych problemów z Roberto.

Kurs : 1,4

4) Tenis (ATP Singiel - Miami)
Grigor Dimitrov - Andy Murray
Pojedynek w ramach 1/16 finału w turnieju Miami między 28 rakietą świata a rozstawionym z 2 Andy Murrayem. Murray wymieniany w gronie faworytów do zwycięstwa w całym turnieju, nie powinien mieć dziś problemów z Bułgarskim tenisitą, których 3 ostatnie pojedynki kończyły się zwycięstwami Brytyjczyka.

Kurs : 1,2

Kurs Całkowity : 4

Stawka : 20 zł
Ewentualna Wygrana : 80 zł

Do góry Bottom