>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Kokona

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Witam, obstawianiem meczów zainteresowałem się w czasach gimnazjalnych gdzie puszczałem taśmy za drobniaki, w późniejszych latach nie interesowałem się tym dopóki nie zarobiłem swoich pierwszych pieniędzy w życiu, teraz obecnie studiuje ale studia kosztują, i staram się coś wygrać bo chciałbym z tych wygranych pieniędzy opłacić studia. Typować będę piłkę nożną i hokeja ale hokeja będę obstawiał gdy tylko nie będzie ciekawych meczy w piłce lub gdy będzie przerwa. Co do kuponów to przeważnie single lub kilka meczy, czasem krótka analiza lub brak. Nie piszcie komentarzy w tym temacie, jakieś uwagi, komentarze to tylko na PRIV. Staty będą co 10 kuponów o ile dotrwam i nie stracę wszystkich pieniędzy :grin:
Kupon 1
Newcastle - QPR

TYP: 1/ 1.84/ Pinnacle/ 1:0✅
Neustadt - AC Wolfsberger

TYP: 2/ 2.12/ Pinnacle/ 2:0⛔
AKO: 3.90
STAWKA: 100
EW: ⛔100
Krótka analiza: Postanowiłem postawić na Newcastle, ze względu na dobrą formę, świetną passę 5 zwycięstw z rzędu, QPR nie radzi sobie na wyjazdach, lecz trochę ryzykuje bo każda passa się kiedyś kończy ale mam nadzieję, że nie dzisiaj, Wolfsberger co prawda obniżył loty po świetnym początku, ale uważam, że mają szansę wygrać na wyjeździe z drużyną która jest na ostatnim miejscu w tabeli i stracili aż 40 bramek we wszystkich meczach.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 2
Lazio Rzym - Juventus

Typ:
+ 0.5 Lazio/1.84/Pinnacle/ 0-3⛔
AKO: 1.84
Krótka analiza: Lazio u siebie gra bardzo dobrze, ostatnio zaliczyli wpadkę na wyjeździe przegrywając z Empoli kończąc przy tym ich dobrą serię bez porażki, lecz Juventus też zaliczył wpadki na wyjazdach przegrywając z Genoą czy remisując z Sassusolo, w ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami padł remis, wierzę, że dziś Lazio zdoła powalczyć z Juventusem o punkty.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 3
Velez Sarsfield - Godoy Cruz

Typ: over 2.5/1.99/Pinnacle/ 1-4✅
AKO: 1.99
STAWKA:
100
EW:✅ 99
Krótka analiza: Niezbyt wymarzony początek w tym dziale, spróbuje się odbić overem między tymi drużynami, postanowiłem zaryzykować ponieważ sporo bramek pada gdy Godoy gra na wyjeździe, w starciu ze sobą w sześciu ostatnich meczach obydwie drużyny strzeliły gola, kilka razy padło powyżej 2 bramek tak więc liczę na to, że dziś też strzelą kilka bramek.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 4
Crystal Palace - Liverpool

TYP: over 2.5/1.98/Pinnacle/ 3-1✅
AKO: 1.98
STAWKA:
100
EW:
✅ 98
Krótka analiza: Crystal Palace u siebie w ostatnich meczach potrafił strzelić gola Chelsea czy Sunderlandowi, ale sporo tracąc przy tym bramek, w dzisiejszym meczu nawiążą trudną walkę o byt w lidze z słabo spisującym się Liverpoolem, ich 3 porażki z rzędu mogą ich trochę podenerwować i myślę, że zaatakują agresywnie gospodarzy od pierwszej minuty, dodatkowym atutem tego typu jest to, że w dwóch ostatnich bezpośrednich meczach padły wyniki 3-3 i 3-1 czyli sporo bramek padało i mam nadzieję że dziś padną minimum 3 bramki.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 5
Marseille - Bordeaux

TYP: 1/1.70/Pinnacle/ 3-1✅
AKO: 1.70
STAWKA:
100
EW:
✅ 70
Krótka analiza: Piłkarze Marseille w ostatnim przegranym na wyjeździe meczu z PSG zagrali całkiem nieźle, stwarzali mnóstwo sytuacji strzeleckich tylko brakło szczęścia, później dziwna czerwona kartka dla Marseille ustawiła już mecz i nie byli już w stanie nic ugrać, dzisiaj grają jako gospodarze i w tym są całkiem dobrzy, 5 zwycięstw z rzędu, Bordeaux na wyjazdach gubi punkty, ostatnio wygrali z Lens ale to jest ostatnia drużyna w tabeli, z mocniejszymi drużynami nie radzą sobie i mam nadzieję, że dziś też przegrają.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 6
A. Italiano - U. De Concepcion

TYP: over 2.5/1.90/Pinnacle/ 4-1✅
AKO: 1.90
EW: ✅ 90
Krótka analiza: Postanowiłem obstawić ten over, ponieważ zauważyłem, że gospodarze oprócz przegranej ostatnio 1:0 na wyjeździe, w 6 ostatnich meczach padły min. 3 bramki, H2H też jest zachęcające bo na przestrzeni 7 bezpośrednich spotkań padało dużo bramek i dziś na to samo liczę.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 7
Balikesirspor - Sivasspor

TYP: over 2.5/1.92/Pinnacle/ 1-3✅
AKO: 1.92
EW: ✅ 92
Krótka analiza: Gospodarze na ostatnim miejscu, a goście na przedostatnim, nieciekawa sytuacja, będzie duża walka o punkty, w obydwóch drużynach w 4 ostatnich meczach padło powyżej 2 bramek, Sivasspor traci dużo bramek na wyjeździe, Balikesirspor w lidze ma najwyższą średnią bramek w meczach która wynosi 3.1, liczę, że dziś nie zaniżą tej średniej.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 8
Servette - Schaffhausen

TYP: 1/2.15/pinnacle/ 1-1 ⛔
AKO: 2.15
Krótka analiza: O 19:45 dojdzie do ciekawego pojedynku w szwajcarskiej lidze, gospodarze są aktualnie na 3 miejscu i tracą 3 punkty do lidera mając 29 pkt, natomiast goście na 6 miejscu z 18 pkt. Typ opieram na formie gospodarzy a ta jest dobra, nie ponieśli porażki na własnym terenie od 5 spotkań ostatnio wygrywając z wiceliderem. Co do H2H to raz wygrywa Servette a raz Schaffhausen ale mam nadzieję, że to gospodarze się zmobilizują i zawalczą o zwycięstwo wtedy zrównają się z liderem tabeli.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 9
BATE - Fc Porto

TYP: over 2.5/2.08/Pinnacle 0-3✅
AKO: 2.08
EW: ✅108
Krótka analiza: Dziś liga mistrzów i mój typ idzie na overa w tym meczu, BATE bardzo słabo radzi w lidze mistrzów, dostali 2 razy lanie od Shakhtara, Porto jest nie gorsze w ofensywie i myślę, że dziś mogą strzelić min 3 bramki.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 10
Manchester City - Bayern Monachium

TYP: 2/2.04/Pinnacle/ 3-2⛔
AKO: 2.04
STAWKA:100
Krótka analiza: Manchester musi wygrać by przynajmniej grać w lidze europejskiej, trener gospodarzy zapowiada walkę do samego końca ale coś czuję, że nic z tego nie będzie, Bayern ma pewny awans ale oni nie wyjdą na boisko pospacerować tylko zagrają na poważnie bo nie wydaje mi się by dali się pokonać angielskiej drużynie bo będą chcieli ich upokorzyć.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Statystyki kupony 1-10
Trafione typy: 6
Nietrafionie typy:4
Suma wszystkich stawek: 1000
Suma wygranych: 1056
Yield: ✅5,60%

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 11
Anderlecht - Galatasaray

TYP: over 2.5/1.82/Pinnacle 1-1⛔
AKO: 1.82
Krótka analiza: Obydwie drużyny grają w lidze mistrzów bardzo ofensywnie co świadczą o tym wyniki tych drużyn, zwłaszcza w przypadku Galatasaray, 3 ostatnie mecze to 2 razy aż 5 bramek i raz 4, Anderlecht też nie jest gorszy i potrafił na wyjeździe strzelić Arsenalowi 3 bramki a przegrywali 3-0. Tak więc mnóstwo bramek padło ze strony tych drużyn z ostatnich europejskich meczy i dziś liczę że pokryją ten over.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 12

U. San Martin - Inti Gas

TYP: over 2.5/1.81/Pinnacle 2-1✅

AKO: 1.81
EW: ✅81
Krótka analiza: Postanowiłem obstawić mecz ponieważ Inti Gas jest na ostatnim miejscu i aby myśleć o utrzymaniu się będą musieli zaatakować od 1 minuty co może stwarzać sytuacje bramkowe i dać możliwość dobrej kontry gospodarzy, San Martin to drużyna u której czasem pada powyżej 2 bramek ale tu bardziej zwracam uwagę na H2H gdzie ostatnio padło dużo bramek i intuicja mi mówi, że mogą dziś paść min 3 bramki.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 13
Cruzeiro - Atletico-MG

TYP: over 2.5/1.76/Pinnacle 0-1⛔
AKO: 1.76
Krótka analiza: W poprzednim pojedynku Atletico wygrało 2-0, Cruzeiro na pewno rzuci się do ataku by odrobić tą stratę, nie będę się dużo rozpisywał bo od 10 lat gdy Cruizero gra u siebie z Atletico to zawsze padły min 3 bramki no i procent overów 2.5 wynosi aż 91.7% co rzadko widzę tak więc może się uda ten typ.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 14
Pumas UNAM - Club America

TYP: over 2.5/2.24/Pinnacle 1-0⛔
AKO: 2.24
Bez analizy bo brak czasu.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 15
Din. Minsk - PAOK

TYP: 2/1.91/Pinnacle 0-2✅
AKO: 1.91
STAWKA:100
EW: ✅91
Krótka analiza: PAOK musi wygrać dziś z Minskiem i odrobić 3 pkt do Guingamp by później z nimi u siebie rozegrać mecz. Ostatni bezpośredni mecz między PAOK a Minskiem zakończył się wynikiem 6:1. Dodatkowo Minsk słabo radzi w pucharach, porażki i jeden remis z Guingamp,mają małe szanse na wyjście z grupy więc może nie będą się tak spinać dzisiaj i skupią się bardziej na swojej lidze.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 16
Rijeka - St. Liege

TYP: 1/2.02/Pinnacle/ 2-0✅
AKO: 2.02
EW: ✅102
Krótka analiza: Mimo przegranej w ostatnim pucharowym meczu z Feynoordem Rijeka zrobiła na mnie dobre wrażenie i dziś upatruje zwycięstwa nad Belgijskim Liege ponieważ Rijeka u siebie gra bardzo dobrze, potrafili zremisować z Sevillą i zwyciężyć z Feynoordem, dodatkowo mają utalentowanego Kramarica który strzelił 4 bramki w Lidze Europejskiej i mam nadzieję, że dziś podwyższy dorobek bramkowy i pomoże w zwycięstwu.
Kupon 17
Guingamp - Fiorentina

TYP: 2/2.56/Pinnacle 1-2✅
AKO: 2.56
EW: ✅156
Krótka analiza: Postanowiłem zaryzykować i postawić na Fiorentinę, trener gości zabrał wszystkich zdrowych piłkarzy na ten mecz i zapowiada walkę o 1 miejsce a mają na to duże szansę, Guingamp w lidze Francuskiej ma kiepską sytuację, przedostatnie miejsce w tabeli i wątpię czy dobrze im wyjdzie walka z całych sił z Fiorentiną kosztem następnego meczu w którym grają z Evian na wyjeździe i mogą poprawić sytuację, na pewno siedzi to w głowie piłkarzom gospodarzy, dodatkowym argumentem jest to że różnica między tymi drużynami jest kolosalna, po prostu Fiorentina jest na wyższym poziomie i liczę na ich zwycięstwo.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 18
Piast Gliwice - Wisła Kraków

TYP: over 2.5/1.85/Pinnacle 0-0⛔
AKO: 1.85
Krótka analiza: Szanse na ten typ oceniam na 50%, często ofensywne drużyny po prostu nie strzelają dużo bramek bo taki już urok piłki, Piast potrafił zremisować 0-0 z Górnikiem by potem wygrać 3-2 z Poznaniem, z kolei u Wisły jest lepiej, oprócz przegranej 1-0 w derbach Krakowa reszta ostatnich ligowych wyjazdowych meczy to hokejowe wyniki, dziś może paść każdy wynik, ja mam cichą nadzieję, że zobaczymy przynajmniej 3 bramki...

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 19
Dordretch - Willem II

TYP: 2/2.11/Pinnacle 0-4✅
AKO: 2.11
EW: ✅111
Krótka analiza: Gospodarze są na ostatnim miejscu, zamykają tabelę ze stratą ośmiu punktów do strefy niezagrożonej, beniaminek kompletnie nie radzi sobie w eredivisie i dziś mogą całkowicie stracić szansę na utrzymanie, w poprzednim sezonie Dordretch przegrał 2 razy z Willem i to jest atut gości i myślę, że to wykorzystają i pokuszą się o wygraną by jeszcze bardziej powiększyć przewagę punktową nad strefą barażową.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Kupon 20
Augsburg - Hamburger SV

TYP:1/2.03/Pinnacle 3-1✅
AKO: 2.03
EW: ✅103
Krótka analiza: Augsburczycy wygrali cztery domowe mecze pod rząd, jeśli wygrają piąty raz z rzędu to pobiją swój dotychczasowy historyczny rekord. Oglądam raz na jakiś czas ekipę Hamburgera i muszę stwierdzić, że będą musieli jeszcze dużo nad sobą popracować, wadą tej drużyny jest brak pomysłu na grę, u siebie są jeszcze w stanie coś wygrać i urwać punkty, ale na wyjazdach grają bardzo słabo, z kolei Augsburg pokazał, że nie jest przeciętną drużyną i dostarczycielem punktów tylko są naprawdę mocni u siebie i będę bardzo zaskoczony jeśli jutro nie wygrają z Hamburgiem.

Do góry Bottom