>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy kempaka

kempak 113

kempak

Użytkownik
Witam, będę tu tostować moje wyselekcjonowane typy. Ku chwale graczom, na pohybel bukom. Zapraszam do dyskusji.

Zdążyłem dzisiaj wygrać troszku na remisie Japonii z Singapurem, złapałem X po 1,88 w ok. 83 minucie. Potem poszło na seta Isnera z Donaldsonem. Później było tylko lepiej - dubelek Dimitrov&amp;Troicki, żeby spaść z wysokiego konia, czyli Haasa i Nadala. No cóż, człowiek jest zachłanny, chce więcej to i traci.
Odrabiamy jutro.

Argentyna - Uruguay 1 1.61
J.Isner / S.Querrey - S. Bolelli/D. Goffin : 1 1.50
Richard Gasquet - Milos Raonic Liczba setów: powyżej 2.5 2.16
Roger Federer - Ernest Gulbis ( 0 : 1.5 ) : 1 1.43
Alexandr Dolgopolov - Guillermo Garcia-Lopez : 1 1.50

AKO: 11.19
Stake: 100 zł
Result: ?

Zapraszam do dyskusji. :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +8
kempak 113

kempak

Użytkownik
Argentyna - Uruguay 1 1.61 ✅
J.Isner / S.Querrey - S. Bolelli/D. Goffin : 1 1.50 ✅
Richard Gasquet - Milos Raonic Liczba setów: powyżej 2.5 2.16 ✅
Roger Federer - Ernest Gulbis ( 0 : 1.5 ) : 1 1.43 ✅
Alexandr Dolgopolov - Guillermo Garcia-Lopez : 1 1.50 ⛔
AKO: 11.19
Stake: 100 zł
Result: ⛔
Co za głąb z Dolgopolova, czajnik totalny.. Jednego dnia wypluwa z siebie płuca, wylewa 7 poty by ograć Rafaela Nadala, by następnego dnia gładko przegrać z GGLem 0-2.. Człowiek czajnik.

kempak 113

kempak

Użytkownik
Próbujemy dalej:
Brazylia - Kolumbia btts 1.86
Brazylia - Kolumbia; score to first - 2 2.50
Marin Cilić - Viktor Troicki (0:2,5g) 2 1.90
Marin Cilić - Viktor Troicki 2 2.50
Marin Cilić - Viktor Troicki +1,5 s 2 1.60
Marin Cilić - Viktor Troicki DW 1:2 4.70
Korea Południowa - Hiszpania under 2,5 1.86
Gilles Simon - Raonic Milos 0-2 1.90

wszystkie kursy z betsson
obecna statystyka: 4/5; 80%
zapraszam do dyskusji oraz klikania &#39;dzięki, jeżeli moje typy okazały się przydatne.

frem 59

frem

Użytkownik
Co za głąb z Dolgopolova, czajnik totalny.. Jednego dnia wypluwa z siebie płuca, wylewa 7 poty by ograć Rafaela Nadala, by następnego dnia gładko przegrać z GGLem 0-2.. Człowiek czajnik.
Skoro zapraszasz do dyskusji, to Ci zabrudzę temat. Po 1. pytanie z szczerą odpowiedzią, czy grasz za realne 100 zł? Po drugie, komentarz. Moim i nie tylko moim zdaniem Dolgopolob nie tyle wygrał, co Nadal oddał mecz z uwagi, że na trawie już się rozegrał i wygrał jeden turniej, przygotowuje się na szlem z mocniejszym uderzeniem, po co się męczyć w drabince i ryzykować kontuzją, zmęczeniem itp. Po trzecie, niżej notowani tenisiści bardziej spinają &quot;poślady&quot;, przeciwko człówce, bo chodzi o prestiż. Niestety przy typowaniu tenisu, często zapominamy o tym, czego nie możemy przewidzieć, tzn o strategii działania, tenisiści nie dość, że przyjeżdżają tylko po wpisowe, to odpuszczają turnieje, bo np poprzedni wygrali, a w oczku mają już inny, no i jeszcze przegrywają, bo lepiej mogą zarobić na zakładach niż wysiłek warty. Oczywiście nie zobaczysz tego na korcie, bo oni aktorzą bardzo dobrze. Nikt komisji nie potrzebuje na głowie. Stąd najlepiej omijać pierwsze kolejki turniejów i tylko obserwować jak kto gra, żeby później, lepiej typować zawodników, którym chce się grać w danym turnieju. Gdybym grał za 100 zł lub więcej, raczej dawałbym max dubelki taka moja rada.

kempak 113

kempak

Użytkownik
Gram stety, niestety za realne stawki, takie jakie podaje w treści tematu. Miło mi, że podjąłeś się dyskusji, lubię dialog. Miałem nadzieję, że Ukrainiec pokazują tak silny charakter, kiedy był skazywany w starciu z Nadalem na pożarcie + pięknie wyszedł spod topora w 3 secie jednak ogra kolejnego, niżej notowanego Hiszpana jakim jest bez wątpienia GGL. Niestety, zdarzenie zamykające mi kupon okazało się fiaskiem. Gram od jakiś dobrych 5 lat, więc zdaję sobie sprawę, że nie istnieje coś takiego jak pewniak. Nie ma, nie było i nie będzie pewnych spotkań tenisowych/siatkowych/piłki nożnej, czy hokeja. Można tylko na podstawie istniejących informacji, statystyk, przewidywań ustalić dany kurs. A to co się wydarzy w meczu i od czego będzie zależeć dany rezultat no to niestety jest w pewnej mierze wypadkową (oczywiście na 1 miejscu umiejętności) lecz również tzw. dyspozycją dnia oraz szczęściem.
Jestem zachłanną osobą i nie satysfakcjonują mnie wygrane rzędu 200-400 zł. Nie będę tego ukrywać i się tego wstydzić, choć wiem, że to naganne i na dłuższą metę jest zgubne. Nieraz, nie dwa wygrywałem wysokie sumy niższymi stawkami, a często przez swoją chciwość przegrywałem to co skrupulatnie uzbierałem. Musiałbym grać duble od sumy 500 zł wzwyż, a to już wiążę się z lekkim wzrostem emocji i ewentualnej frustracji po porażce, która może prowadzić do dalszego wpompowywania kasy w buka i błędnym kole chęci odegrania..
Pozdrawiam

kempak 113

kempak

Użytkownik
Łoooo, no to poleciałem grubszym końcem i w meczu Cilić - Troicki złapałem 4/4 100% skuteczność i to po gruuuuuubych kursach. Szkoda, że nie pograłem tego za prawdziwe pieniądze, jak widać warto korzystać z moich typów i zaglądać tutaj ;)

Brazylia - Kolumbia btts 1.86 0:1 ⛔
Brazylia - Kolumbia; score to first - 2 2.50 0:1 ✅
Marin Cilić - Viktor Troicki (0:2,5g) 2 1.90 7-6 2-6 3-6 ✅
Marin Cilić - Viktor Troicki 2 2.50 ✅
Marin Cilić - Viktor Troicki +1,5 s 2 1.60 ✅
Marin Cilić - Viktor Troicki DW 1:2 4.70 ✅
Korea Południowa - Hiszpania under 2,5 1.85 ⛔
Gilles Simon - Raonic Milos 0-2 1.90 ⛔

kempak 113

kempak

Użytkownik
Urugwaj - Paragwaj u 2.5 1.52 ✅
Argentyna - Jamajka, Aguero stg 1.72 zawodnik nie wystąpił od 1 minuty - odwołane
Seppi - Nishikori (4:0 g) 1 1.90 KRECZ
Murray - Troicki (0:4.5 g) 2 1.80
+ Kevin Anderson 1,64 ✅
+ Seppi Nishikori 1 set over 9,5 g 1.78 KRECZ
przygotowane, nie zagrane, więc powinno siąść

kempak 113

kempak

Użytkownik
Sam Groth - James Duckworth (0:1.5) 1 1.51 Betsson ✅
Sam Groth - James Duckworth 1 1.28 Betsson
✅
Pojedynek dwóch kangurów, 27-letniego, doświadczonego Sama Grotha z 5 lat młodszym Jamesem Duckworthem.
Jak wyglądała dotychczasowa krótka, bo krótka droga na tegorocznym Wimbledonie obu gentlemanów? Otóż Sam sprawił nie lada (przynajmniej w mojej opinii) niespodziankę i odesłał z kwitkiem Amerykanina Jacka Socka. Co warte zaznaczenia Groth wygrał dość przekonywująco, bo aż 3:1. Obaj gracze (Groth i Sock) dysponują świetnym serwisem i ciężko ich przełamać, ale to Samowi udało się wyautować Jankesa. W zeszłym sezonie Sock święcił triumfy w grze deblowej z Kanadyjczykiem Vaskiem Pospisilem, z którym sięgnęli po tytuł Grand Slama, dlatego w tym sezonie spodziewałem się lepszej gry od Amerykanina, gdyż nie raz, nie dwa pokazywał, że i w grze singlowej potrafi grać z najlepszymi.
Groth to prawdziwy chłop na szkwał, 1,93 cm wzrostu - dysponuje jak już wczesniej wspomniałem mocnym serwisem, co stanowi jego duży atut. Warto wspomnieć, że pod względem nadania rotacji i rozpędzenia piłki przy serwisie jest rekordzistą Guinessa, ostatnio &quot;zagrzał&quot; piłkę do demonicznej prędkości 263 km/h. Oczywiście nie chcę patrzeć na jego grę przez sam pryzmat fachowego podania, ale na takiego gracza, jakim jest Duckworth to powinno spokojnie wystarczyć.
James męczył się w pierwszej rundzie z Tunezyjczykiem Jaziri, z którym wygrał 3-2. H2H obu Panów również na korzyść Grotha, ale jednak czysta 1 mnie nie do końca satysfakcjonuje, dlatego sięgam po ciekawą linię handicapową, którą oferuje Betsson. Dla mniej odwaznych graczy spokojnie można pobrać czystą 1 na Sama - która oscyluje w granicach 1.30.
Vasek Pospisil - Fabio Fognini 2 1.67 Betsson ⛔

Wiem, wiem. Fog to kolejny zawodnik z tak zwanej black list. Gość, który ma duże umiejętności, jeśli ma dobry dzień i gra na maksimum możliwości to jest w stanie wygrywać z górną partią rankingu ATP (vide Nadal), a także przegrywać z asami rangi Haase.
Kanadyjczyk nic ciekawego nie pokazał w pierwszym starciu z Francuzem Millotem, z którym myślałem iż rozprawi się w bardziej dobitny sposób. W zeszłym roku skonczył swój udział w Wimbledonie na 1 rundzie z wyżej wspomnianym Haase, w tegorocznej edycji los był mu bardziej przychylny w pierwszej fazie, jednak w drugiej będzie mieć już o wiele wyżej postawioną poprzeczkę.
Fognini jest zdecydowanie lepszym tenisistą jeżeli chodzi o cegłę, ale na trawie też powinien sobie poradzić.
Wartymi zwrócenia uwagę aspektami są uczestnictwo Pospisila w deblu z Sockiem i to, że Fog zakończył już swój udział w parze z Bolellim na blamazu z parą GGL-Jaziri. Do czego próbuję nawiązać? Ano do tego, że Fognini powinien być bardziej zmotywowany na ten mecz, a Vasek ma cały czas w zanadrzu grę podwójną z Sockiem i na pewno wiązkę uwagi skupia bardziej na tym elemencie Wimbledonu, niż grze pojedynczej, w której nie błyszczy tak jak w parze z Jackiem, z którym sięgnął w zeszłym roku po najwyższy laur trawiastych kortów.
Liczę na to, że Fabio zagra na maksimum swoich umiejętności, nie zagotuje mu się głowa, &quot;nie złapie kontuzji mózgu&quot; i spokojnie przepchnie Kanadyjczyka, bo pod względem tenisowym ma na pewno o wiele więcej do zaoferowania niż Pospisil.
Alexandr Dolgpolov - Ivo Karlović over 3,5 s 1.45 Betsson ✅
Alexandr Dolgopolov - Ivo Karlović (0:1.5) 2 1.57 Betsson ✅

W ten pojedynek wchodzimy zdecydowanie bardziej zachowawczo. Doktor Karlović, którego serwisu nie trzeba nikomu szerzej przedstawiać zmierzy się z niedawnym pogromcą Rafaela Nadala na innych, londyńskich kortach - Alexandrem Dolgopolovem.
Karlović to uznana, ceniona w świecie tenisa marka. Wielu sceptyków jego efektywnej gry zwraca uwagę na marazm pod siatką i drewniane, wręcz apatyczne poruszanie się po boisku. No cóż, może i Ivo nie jest sprinterem, ale korty trawiaste nie zmuszają również do szybszych wymian, w porównaniu do claya i harda. W ostatnim pojedynku z Tomkiem Berdychem dr Ivo wyserwował 45 asów. Wiadomym jest, że Czech nie należy do podawaczy piłek, ręczników i butelek z wodą, więc zwycięstwa tego nie można deprecjonować.
Nie przekonuje mnie zaś gra Dolgopolova. Ukrainiec co prawda potrafi prezentować okazały tenis, ale nie raz i nie dwa pokazał, że nerwy go zjadają i nie ma do końca ustabilizowanej sytuacji pod kopułą.
Nie wierzę w to, że będzie dochodzić do wielu przełamań w tym meczu, a kilka setów rozstrzygnie się dopiero w TB, gdzie serwis powinien ratować Karlovica. Mój zakład nie jest nastawiony na zwycięstwo Chorwata - może nawet przegrać, jednak różnicą 1 seta. W sumie po głębszym przemyśleniu dokładam jako główny tost overa 3,5 seta po troszkę mniejszym kursie i to jest mój main tip na ten mecz.
Bez bardziej dogłębnej analizy:
Gael Monfils - Adrian Mannarino 1 1.42 bettson ✅
Andreas Seppi - Borna Corić +3,5 sets 1.72 bettson ✅
Sam Querrey - Roger Federer (2.5 : 0) 2 1.45 bettson
✅
+ kupon na jutro:
D.Inglot E.Roger-Vasselin - R.Junaid / A.Shamasdin : 1 1.48 ✅
Vasek Pospisil - Fabio Fognini : 2 1.67 ⛔
Gael Monfils - Adrian Mannarino : 1 1.41 ✅
Alexandr Dolgopolov - Ivo Karlovic Liczba setów: powyżej 3.5 1.45 ✅
Sam Groth - James Duckworth ( 0 : 1.5 ) : 1 1.51 ✅
Dzięki Fabio!