ke55i
Użytkownik
Witam wszystkich, na tej stronie będą się pojawiać mecze szczególnie piłki nożnej oraz koszykówki.
Mam nadzieję że pomogę swoimi typami, osobom które będą systematycznie korzystały z moich meczów
Pozdrawiam
1) 5.05.16, godz 19
Puchar Norwegi : Fredrikstad-Sarpsborg 08 typ 2 (-0.75 ) kurs 2,05
Pierwszoligowy Fredrikstad gra z zespołem najwyżej klasy rozgrywkowej Sarpsporg. Gospodarze są ewidentnie w dołku po 5 kolejkach okupują ostatnie miejsce w tabeli z 1 pkt u siebie ostatnie 4 mecze porażki. Na innym biegunie są goście którzy w Tippeligaen zajmują 9 miejsce a ich forma jest teraz wybrona 3 zwyciestwa w lidze pod rząd i 2 w pucharze (5-0 i 3-0)
Dzisiaj nie może być inaczej i licze na pewne zwyciestwo Sarpsborg08
Bezpośrednie mecze również przemawiają za tą druzyną. Do boju !
1-3
Mam nadzieję że pomogę swoimi typami, osobom które będą systematycznie korzystały z moich meczów
Pozdrawiam
1) 5.05.16, godz 19
Puchar Norwegi : Fredrikstad-Sarpsborg 08 typ 2 (-0.75 ) kurs 2,05
Pierwszoligowy Fredrikstad gra z zespołem najwyżej klasy rozgrywkowej Sarpsporg. Gospodarze są ewidentnie w dołku po 5 kolejkach okupują ostatnie miejsce w tabeli z 1 pkt u siebie ostatnie 4 mecze porażki. Na innym biegunie są goście którzy w Tippeligaen zajmują 9 miejsce a ich forma jest teraz wybrona 3 zwyciestwa w lidze pod rząd i 2 w pucharze (5-0 i 3-0)
Dzisiaj nie może być inaczej i licze na pewne zwyciestwo Sarpsborg08
Bezpośrednie mecze również przemawiają za tą druzyną. Do boju !
1-3