>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Kary1

kary1 477

kary1

Użytkownik
Kupon Numer 1 ⛔
Stawka - 5 PLN
Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata U20 ⛔
Francja U20 vs USA U20
Typ: 1
Kurs: 1,36
Bukmacher: Bet365
Analiza: Francja to bardzo solidna ekipa, którą prowadzi zawodnik Juventusu Pogba, co jest bardzo znane nazwisko w świecie futbolu. Francja bez problemu powinna poradzić sobie z takim państwem jak USA mimo że oni grają o awans, a nie mogą pozwolić sobie na porażkę z Francją. Pierwsze mecze pokazały kto jest lepszy
Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata U20 ✅
Portugalia U20 vs Korea Płd U20
Typ: 1X
Kurs: 1,22
Analiza: Choć szczególnie nie analizowałem tego meczu to jeśli Portugalia chcę wyjść z pierwszego miejsca musi co najmniej zremisować to spotkanie dlatego postawiłem 1X, co jest jak najbardziej bezpieczne i wydaje mi się, że spokojnie wejdzie mi ten typ

kary1 477

kary1

Użytkownik
Kupon Numer 2 ✅
Stawka - 25 PLN

Hiszpania U20 vs Ghana U20
Bukmacher: Bet 365

Analiza: Hiszpania w pierwszym rozgromiła USA, aż 4-1, co świadczy o sile Hiszpanii natomiast Ghana przegrała pierwszy mecz z Francją 3:1, więc nie pokazali nic szczególnego. Myślę, że Hiszpania wygra z nimi bez problemu

Nigeria U20 vs Kuba U20

Analiza: Różnicę, które są między Nigerią, a Kubą do lat 20 są takie jak między Hiszpanią, a Polską. Nigeria będzie chciała walczyć o drugie miejsce w tej grupie, a zwycięstwo z najsłabszą drużyną tej grupy na pewno dużo im da. Według mnie kurs jest przyzwoity i opłaca się stawiać tutaj. Mecz powinien się skończyć dwoma albo nawet trzema bramkami przewagi.

kary1 477

kary1

Użytkownik
Kupon Numer 3
Stawka - 5 PLN
Tenis - ATP Singiel Wimbledon
Petzschner vs Przysiezny
Kurs: 2,20
Analiza: Kurs bardzo zawyżony jak najbardziej opłaca się stawiać. Petzschner przeszedł ostatnio bardzo porządny okres przygotowawczy do turnieju, a do tego jest mistrzem na korcie trawiastym. Ostatnie turnieje przegrywał, gdyż nie były one na jego nawierzchni. Natomiast Przysiężny miał łatwych rywali w drodze do Wimbledonu i dlatego tu się znajduje. Bardzo łatwe zarobione pieniądze.

kary1 477

kary1

Użytkownik
Kupon Numer 4 ⛔
Stawka - 3 PLN

Tenis - ATP Singiel Wimbledon ⛔
Nadal vs Darcis
Typ: Nadal 3-0

Tenis - ATP Singiel Wimbledon ✅
Goffin vs Tsonga
Typ: Nadal 3-0
Kurs: 1,28

Tenis - ATP Singiel Wimbledon
Alund vs Ferrer
Typ: Ferrer 3-0
Kurs: 1,16

kary1 477

kary1

Użytkownik
Kupon Numer 5
Stawka - 25 PLN
Tenis - WTA Wimbledon
U. Radwanska vs Burdette
Kurs: 1,30
Analiza: Burdette to łatwa rywalka jak dla naszej rodaczki, do tego Burdette w Hertogenbosch nie przeszła nawet jednej rundy. Przy czym Urszula doszło, aż do trzeciej. Myślę, że w tym meczu nasza rodaczka wyjdzie zwycięsko nie oddając nawet seta.
Tenis - WTA Wimbledon
A. Radwanska vs Meusburger
Kurs: 1,06
Analiza: Agnieszka w tak ważnym turnieju nie może sobie pozwolić na wpadki, a Meusburger nie jest trudną przeciwniczką. Radwańska podobnie jak Ula powinna wyjść nie oddając rywalce ani seta.

Do góry Bottom