>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy kamil123321

K 0

kamil123321

Użytkownik
Witam. W bukmacherskie jestem nowy i wątpię, aby temat przyniósł jakieś zyski, jest on bardziej po to, aby sprawdzić swoje umiejętności. Wszystkie typy są podawane z oferty bukmachera Fortuna. Mój budżet początkowy wynosił 45 zł, ale trochę pograłem i zwiększył się do 52zł, więc z takim budżetem zaczynamy. Zamierzam grać 2-3 spotkania na kupon stawiając 2-3zł. Myślę, że już dziś ukaże się pierwszy typ.

K 0

kamil123321

Użytkownik
#Kupon 2#
Zawisza Byd.-Jagiellonia @BTS@1,78✅
Ruch Ch.-G. Łęczna @1@ 2,3⛔
Kurs:4,09
Stawka:2 zł
Budżet:48 zł

Dzisiaj do swojego kuponu wybrałem 2 mecze ekstraklasy, które zostaną rozegrane o godz. 15:30. W pierwszym z nich drużyna Ruchu, która pierwszy mecz przegrała ze Śląskiem Wrocław podejmie beniaminka, Górnik Łęczna. Ruch w pierwszym meczu pomimo porażki 2:0 nie zagrał złej piłki, przede wszystkim drużynie zabrakło skuteczności, nie mieli też szczęścia z sędziami. Napewno na niekorzyść drużyny z Chorzowa przemawia fakt, iż są po czwartkowym meczu z Vaduz, i maja do zagrania w przyszłym tygodniu kolejny mecz eliminacji ligi Europy. Myślę jednak, że to dopiero początek sezonu i zawodnicy są na tyle świeży, aby zagrać na 100% swoich możliwości. Po drugiej stronie stanie drużyna beniaminka, która w pierwszym meczu zremisowała z powiedzmy sobie szczerze mocno przeciętną Wisłą Kraków. Obie drużyny mają zupełnie inne cele na ten sezon. Ruch zamierza zająć miejsce w pierwszej 8, a potem walczyć o jak najwyższą pozycję, natomiast piłkarze z Łęcznej stawiają sobie za cel utrzymanie w lidze. Jeżeli Ruch chce osiągnąć swoje cele na ten sezon to takie mecze musi wygrywać.

K 0

kamil123321

Użytkownik
#Kupon 4#
Handicap 0:1
Sparta P.-Malmo FF @1@ 2,33 ✅
Budżet:48,1zł
#Kupon 5#
Real M.-As Roma @1@ 1,6 ⛔
Budżet:46,1 zł

K 0

kamil123321

Użytkownik
#Kupon 6#
Hjk Helsinki-Apoel Nik. @2@ 2,4⛔
Budżet:44,1 zł
Przepraszam,że tak późno ale dopiero teraz mogłem wrzucić ten typ, możliwe że jeszcze coś na live pogram.

K 0

kamil123321

Użytkownik
Podsumowanie po 10 kuponach.
Postawione kupony:8
Trafione kupony:2
Nietrafione kupony:8
Ilość typów:14
Trafione typy:6
Nietrafione typy:8
Budżet wynosi dokładnie 38 zł, bo zagrałem jeszcze jeden typ live. Mam nadzieje że po następnych 10 kuponach będę na +.

K 0

kamil123321

Użytkownik
#Kupon 12#
1 połowa
Tindastoll-Ka Akureyri @2@ 1,53✅✅✅
Cluj-Dyn. Minsk @under 2,5@ 1,5✅✅✅
EWK:4,05 zł
Budżet:41,67 zł
Edit: Typ z Islandii miał być grany na 2 ale ht/ft, niestety musiałem zagrać samo ht, ponieważ nie było w ofercie ht/ft.

K 0

kamil123321

Użytkownik
#Kupon 17#
Federer R.-Tsonga J.W. @2@ 2,8
EWK:4,93 zł
Tu szanse oceniam 60 do 40 dla Federera. Jednak po takim kursie zagram Tsonge. Myślę również, że będą 3 sety.

K 0

kamil123321

Użytkownik
Fram-Valur @1/2@ Kurs 19 (Islandia 21:15)
Jong Ajax-Tekstur @1@ kurs 1,6 (2 Holandia 20:00)
Te 2 typy są podobno ustawione. Ile w tym prawdy? Nie wiem.W STS zablokowali zakład na 1/2. W fortunie nie ma możliwości zagrania 1/2 wiec gram na Fram w pierwszej połowie i Jong Ajax na jednym kupnie za 20 zł, więc strata w razie porażki nie duża. Typ nie będzie liczony w temacie.

Do góry Bottom