>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Jankoś

J 122

jankos

Użytkownik
No, to zaczynamy:
Lazio - Vaslui 1.35
PSV - Legia under 3.5 Kurs: 1.45
Dynamo Kijów - Stoke 1.7
AKO: 3.33
Stawka 6/10

J 122

jankos

Użytkownik
No, to zaczynamy:
Lazio - Vaslui 1.35
PSV - Legia under 3.5 Kurs: 1.45
Dynamo Kijów - Stoke 1.7
AKO: 3.33
Stawka 6/10

J 122

jankos

Użytkownik
Dubelek na sobotnie popołudnie:
Ruch Chorzów - Cracovia Kraków (Double Chance) x2 1.9
Orlen Wisła II Płock - GSPR Gorzów Wlkp. (I Liga Piłki Ręcznej Gr. A) 2 1.33
Kurs: 2.53
Jak już pisałem w dziale ekstraklasy, prezencik od buków jakim nie wątpliwie jest kurs na x2, nóż na gardle i szansa na rewanż na PP to główne argumenty przemawiające za Cracovią, drugie spotkanie, wyszukałem gdyż moja Pomezania niestety chyba dzisiaj polegnie w Kościerzynie, ale dzięki temu wpadł mi w oko dobry mecz i kurs na podbicie. Rezerwy Wisły tuż po meczu pierwszego zespołu w LM z Hamburgiem podejmie GSPR. Goście plasują się w połowie tabeli z 4ma zwycięstwami, zaś Rezerwy mistrzów polski zamykają tabelę pierwszej Ligi. Zespół składa się głównie z młodych zawodników, którzy są dopiero na początku swojej przygody z piłką ręczną, dodatkowo nie będą zasileni zawodnikami z pierwszego zespołu, gdyż jak wcześniej wspominałem rozgrywają oni o 15ej mecz Ligi Mistrzów, bardzo ważny dla ich dalszej gry w Champions League. Kursy oczywiście, niezmiennie z Tobet, polecam !

Jednak Cracovia nie podołała, niespodzianki nie było, zaś pewne zwycięstwo Gorzowian, szkoda

J 122

jankos

Użytkownik
Sivasspor - Genclerbirligi 1 2.00
Sbv Vitesse - Feyenoord Rotterdam (Double Chance) x2 1.65
Dinamo Moscow - Kuban Krasnodar under 2.5 1.7
AKO: 5,61
Stawka: 20 zł
Nie mam zbytnio czasu żeby opisywać poszczególne spotkanie.
Gram zachowawczo za dwie dyszki, bo wczoraj liczyłem na niespodzianki (Cracovia, Newcastle), jednak się nie udało. Troszkę odrobiłem rano na Pucharze Świata, więc na początek spokojnie za 2 dyszki, bo i kupon dość ryzykowny

Do góry Bottom