>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TYPY IDOL9

I 0

idol9

Użytkownik
Man City- Man Utd - suma kartek o5,5 - jak dla mnie to derby tu będzie ostro do tego jeszcze Webb sędziuje a kursik ładny 2,1⛔
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - handi -1,5 Śląsk - ruch jest w fatalnej formie ostatnia porażka z jagielonią, śląsk walczy o czołówkę uważam że spokojnie dwoma golami wygra a kursik 4,15⛔
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - Śląsk win - to dla większej pewności kurs 2,1⛔ śląsk bardzo mnie zawiódł bardzo słaba gra

Grand Prix Singapuru- Raikkonen miejsce 5 lub lepiej
- walczy o czołówke w generalnej, moim zdaniem kwalifikacje to tylko wypadek przy pracy i tak niskie miejsce kurs 4,5✅- piekny kursik łapnięty

Stomil Olsztyn - GKS Bełchatów - GKS win
- GKS chce wrócić to elity i nie może tracić puntów z słabymi drużynami kurs 1,95✅- trudny mecz spodziewałem sie łatwego zwycięstwa
Do tego daje jeszcze na jednym kuponie Białoruś⛔ i Serbia✅ siatka kursy 1,4

I 0

idol9

Użytkownik
Jeszcze jeden typ
Sassuolo - Inter Mediolan Inter win 1,9 kurs✅- chciałem dorzucić jeszcze handi inter no niestety nie dałem ale sam win ładny kurs

I 0

idol9

Użytkownik
Webber F1 5 lub gorzej po pierwszym okrążeniu - kurs 1,83 Webber nigdy nie miał dobrego startu a na dodatek ma obok siebie dobrych zawodników⛔- no niestety słaby start Hamiltona

I 0

idol9

Użytkownik
Na dziś tj 24.09.2013
Atletico Madryt - Osasuna ⛔
Typ. over 5,5 kartki
Kurs: 2.0
Osasuna gra brutalnie, moim zdaniem powinno być 7-8 kartek, może nawet być czerwona.
Typ oceniam 6/10
Malaga - Almeria⛔
Typ. over 2,5 gola
Kurs: 1,66
Patrząc po statystykach moim zdaniem mecz skończy się 3:1 dla malagi, obie drużyny grają ofensywnie
Typ oceniam 6/10

Le Havre - Istres
✅
Typ. under 2,5 gola
Kurs:1.75
To będzie mecz do jednej bramki jeśli wogóle jakaś padnie, druga liga francuska tam ogólnie bardzo mało bramek pada.
Oceniam 7/10

Rosja - Słowacja
✅
Typ. handi -2,5 Rosja
Kurs: 1,52
Rosja jest faworytem tych mistrzostw i nie wierze żeby marnowała siły i dała coś wygrać Słowacji.
Oceniam 9/10

Włochy - Holandia
✅
Typ. handi -1,5 Włochy
Kurs: 1,55
Co prawda Włochy przegrały z Belgią ale tylko dlatego aby nie trafić na Rosję, Holandia to taki średniak, moim zdaniem Włosi wygrają 3:0 ale dla bezpieczeństwa taki typ.
Oceniam 8/10

Polska - Bułgaria
✅
Typ. Suma punktów w pierwszym secie over 46,5
Kurs: 2,05
Pierwszy set powinien być zacięty, myśle że będą grali na przewagi, Oceniam 5/10

Serbia - Dania
⛔
Typ. over 131,5 punktów w meczu
Kurs: 1,72
????brakło jednego punktu - MASAKRA, zawalili początek​
Serbia nie jest w super formie, duńczycy powinni spokojnie ugrać ponad 60 punktów, może nawet urwać seta.
Jak dla mnie typ 8/10
Gram Każdy z osobna i oczywiście AKO
TYPY na: BET365

I 0

idol9

Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Lubin
Typ. do przerwy/koniec meczu Zagłębie win⛔
Kurs: 5,5
Długo się nad tym meczem zastanawiałem, bardzo ryzykowny tym, ale można spróbować. Zagłębie powinno ten mecz wygrać tylko pytanie czy po pierwszej połowie będzie prowadzić.
Ocena typu: 3/10
Niestety ale ten typ i tak był wielkim ryzykiem, skusiłem się ze względu na kurs​

I 0

idol9

Użytkownik
Na jutro zastanawiam się nad dwoma meczami Elche-Real, Bologna-AC Milan. real prawdopodobnie handi, a milan czysty win tylko nie wiem czy balotelli ma grać. Dostał karte po meczu w ostatniej kolejce. i dwa mecze z tenisa woźniacki i v.wiliams. ale to jeszcze musze przemysleć

I 0

idol9

Użytkownik
Magdalena Rybarikova - Carolina Woźniacki✅
Typ: Carolina Woźniacki
Kurs: 1,44
Carolina ma szanse przełamać swoją złą passe właśnie w tym turnieju i wreszcie coś wygrać albo przynajmniej dojść do finału, jak dla mnie typ pewny 8/10
Venus Wiliams - Simona Halep✅
Typ: Venus Wiliams
Kurs: 1,83
Venus wraca do wielkiej formy, myśle żę może teraz pokazać że jeszcze pamięta jak sie gra w tenisa, oglądałem poprzedni mecz i naprawde dobrze sie zaprezentowała. 7/10

I 0

idol9

Użytkownik
Dimitry Tursunov - Rayeev Ram✅
Typ: Tursunov na live
Kurs: 2,0 przy stanie 3:5

Tursunow to rozstawiny zawodnik nie zdziwie sie jak wygra jeszcze tego seta.​

I 0

idol9

Użytkownik
Cibulkova D - Radwańska A.⛔
Typ: Cibulkova- suma gemów over 7,5
Kurs: 1,9 (live przy stanie 0:1)

Aga nie umie z nią grać, Ule szybko odprawiła i Age też odprawi, a według mnie seta napewno urwie

I 0

idol9

Użytkownik
Valenciennes - PSG✅
Typ: PSG - win
Kurs: 1,4
Chievo - Juventus✅
Typ: Juventus
Kurs: 1,44
AKO: 2.01
Jak dla mnie dwa najpewniejsze mecze na dziś, obie drużyny w wysokiej formie. Ocena typu 9/10, można spróbować za troche więcej, ja daje około 20% budżetu​

I 0

idol9

Użytkownik
1 Bradley Klahn v Thanasi Kokkinakis (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak 1.16 Odbędzie się ✅
2 Donald Young v Samuel Groth (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak 1.44 Odbędzie się ✅
3 Daniel Cox v Tim Smyczek (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak 1.22 Odbędzie się ✅
4 Nicolas Mahut v Jan Mertl (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak 1.22 Odbędzie się ✅
5 Jan-Lennard Struff v Michael Llodra (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak ✅1.33 Odbędzie się
6 Thiemo De Bakker v Thiago Monteiro (Wygra mecz) 25/09/2013 Brak 1.25 Odbędzie się ⛔
AKO: 4,19

I 0

idol9

Użytkownik
na jutro zastanawiam sie wawrinka, tursunov i v. wiliams ale musze jeszcze to przeanalizowac, myśle że postawie wawrinke z tursunoven na jednym kuponie ako ponad 2 i bede liczył na kurs na live na nich powyżej 1,9 moze sie uda coś trafić, tursunov lubi słabo zaczynać.

I 0

idol9

Użytkownik
Marcos Baghdatis v Stanislas Wawrinka✅
Typ: Wawrinka
Kurs: 1,36
Dmitry Tursunov v Pablo Carreno-Busta✅
Typ: Tursunov
Kurs: 1,5
AKO: 2,04
Ocena typu 8/10
Wawrinka jeszcze nigdy z bagietą nie przegrał, chociaż ostatnio w us open się meczył, jest w bardzo wysokiej formie i do tego lubi tą nawierzchnię, zależy mu na zdobyciu jak największej liczby punktów (myśle ze wygra turniej) ponieważ chce zagrać na koniec sezonu w masters. Myśle że to właśnie wawrinka zmierzy się z davidem ferrerem w niedzielnym finale tego turnieju i to właśnie on wygra, dla lubiących większe ryzyko można spróbować na 2:0 wawrinka po kursie 1,9
Tursunov na dzień dzisiejszy to najlepiej zapowiadający się rosyjski tenisista, co brawda careno busta wygrywa ostatnio bardzo dużo meczy lecz zawodnicy z którymi gra to są poniżej klasy średniej, jeśli tursunov przyłoży się do meczu to powinno być 2:0 chociaż on początki ma nienajlepsze, dzisiaj oglądałem mecz z ramem i jak wszedł juz w gre to z wyniku 5:3 dla rama wygrał seta 7:5 i kolejnego 6:0 czyli 10 kolejnych gemów, a przecież ram jest na poziomie jutrzejszego rywala.
Myśle że kolejna runda mecz wawrinka-tursunow (który jak dla mnie bedzie na 90%) będzie ciekwym do postawienia, wawrinka jest bardzo wysoko notowany u bukmacherów przewiduje kurs na niego około 1,4. Myśle że w przypadku overu gemowego 8,5 będzie można spokojnie próbować grać tursunova, licze na ten turniej i myśle że w każdym moim kolejnym kuponie będzie wawrinka.​

I 0

idol9

Użytkownik
Zagrałem jeszcze dzisiaj kupon na duże AKO ale nie będe go zamieszczał ponieważ zagrałem go za bonus w bet365 a za takie pieniądze zawsze stawiam szalony kupon, jeśli komuś zależy to na szybko milan, roma, valencia, real -1,5, sevilla o5,5 kartki, bordeaux, bordeaux o10 roznych, lyon, real -1,5 handi rożne. AKO 355,65

Do góry Bottom