>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Heksana

H 221

heksan

Użytkownik
Witam wszystkich użytkowników. Założyłem ten temat głównie dla samokontroli. Będę podawał typy z wielu dyscyplin ale skupię się zwłaszcza na piłce nożnej, siatkówce i tenisie. Głównie będą to single, rzadziej jakieś AKO. Stawki różnie, raczej płasko ale może się coś zmienić. Postaram się w miarę systematycznie coś wrzucać, ale nic na siłę. Większość typów będę grał w bet365. Uprzejmie proszę o nie komentowanie, jak ktoś ma jakieś uwagi to na PW.
Statystyki będę podawał na koniec każdego miesiąca

Otrzymane punkty reputacji: +5
H 221

heksan

Użytkownik
#1.Siatkówka- Plus liga
Kielce vs Gdańsk
Typ: Kielce +13,5 pkt⛔
Kurs: 1,95(bet365)
stawka:10j⛔
Kielce ostatnio jakby zaczynali grać w siatkówkę( bo na razie to była pseudo-siatkówka). To dobrze, ten zespół według mnie może walczyć o coś więcej niż tylko o utrzymanie(tzn o wyższe miejsce niż te najniższe :razz ???? . Trefl natomiast cały czas, non stop gra swoje, chociaż ostatni mecz już trochę gorszy, szczególnie Falaschi nie rozgrywał na swoim poziomie. Upatruje tu może nie tyle wyrównanego meczu, co po prostu liczę na Kielczan, którzy powinni u siebie powalczyć i nawet jak dostaną 3:0 to ten typ może wejść. Do końca wahałem się miedzy tym typem a +2,5 seta....ale jednak wziąłem handi punktowe. Możliwe, że jutro linia wzrośnie, ale gram już teraz.

H 221

heksan

Użytkownik
#5 Tenis- ATP
Djokovic vs Karlovic
Typ: Djokovic wygra 2:0⛔(zwracam honor Doktorowi Ivo)
Kurs:1,20
Federer vs Millman
Typ: Millman +5,5 gema✅
Kurs:1,66
AKO: 1,99(Bet365)
Stawka:10j⛔
Novak powinien to gładko wygrać. Nie wierzę, że stare drewno Ivo ugra z nim seta. Co to drugiego meczu to Szwajcar wraca po krótkiej przerwie i dostaje miejscowego Millmana, który wcale nie jest skazany na pożarcie. Kurs na handi gemowe już spadł ale i tak pobieram.

H 221

heksan

Użytkownik
#8 Tenis- ATP &amp; Koszykówka-NBA
Groth vs Raonic
Typ: Groth + 3,5 gema✅
kurs:1,66
NY Knicks vs HOU Rockets
Typ: Knick +19,5 pkt⛔
Kurs:1,28
AKO:2,12(Bet365)
Na noc.Groth dobry mecz z Kubotem. Z Kanadyjczykiem powinien spokojnie utrzymywać swoje podanie dzięki serwisowi i handi wydaje się dobrą opcją. Co do NY Knicks to tylko 2 razy na ostatnie 20 meczy u siebie nie pokryli takiego handicapu. Wiadomo, że tankują ale to nie znaczy, że w każdym meczu mają być gwałceni jak jacyś amatorzy. Wczoraj też mieli dostać lanie od Gortata i przyjaciół a jakieś strasznej dysproporcji między nimi nie było. Miałem grać na początku tylko singla na Grotha ale jednak próbuje ten dubelek. Powinno być dobrze.

H 221

heksan

Użytkownik
#10 Siatkówka-Plus Liga
Będzin vs Gdańsk
Typ: Będzin +17,5pk⛔
Kurs 1,95(bet365)
Stawka: 5j⛔
Spróbuję za trochę mniejszą stawkę.Santilli co prawda trenerem jest od nie dawna ale może poukłada ten Będzin przynajmniej tak żeby nie dostawali w każdym secie do 15.

H 221

heksan

Użytkownik
#12 Siatkówka-Plus Liga
Bydgoszcz vs Częstochowa
Typ: Częstochowa + 22,5 pkt✅
Kurs:1,95(Bet365)
Stawka:30j✅28,5j
Coś ta linia za wysoka jak dla mnie. Częstochowa wiadomo w jakiej formie ale takie wysokie handi daje nam wygraną nawet jak przegrają 3:0 do 18,18,17. Na pewno ich stać żeby powalczyć jutro i praktycznie jeden bardziej wyrównany set i typ powinien wejść spokojnie. Będzin z Delectą przegrał właśnie 22 punktami więc pokryli handicap. Ja uważam AZS za lepszy zespół od Będzina i mimo iż ostatnio nie są w formie to na pewno stać ich na więcej niż aktualnie prezentują.

H 221

heksan

Użytkownik
#13 Piłka Nożna- Seria A
Torino vs Milan
Typ: Milan nie przegra✅
Kurs:1,53(Bet365)
Stawka:20j✅10,6

Drugi typ dzisiaj, drugi trochę mocniej. Handi na Częstochowę praktycznie siadło więc zaatakuję ten Milan z podpórką grubiej. Torino żałosne w ataku, Milan z podrażnioną ambicją za ostatni mecz u siebie. Jak dla mnie Torino nic więcej niż remis nie wyciągnie a to mnie ustawia. H2H również niezwykle korzystne dla ekipy z Mediolanu.

H 221

heksan

Użytkownik
Jak na razie na 14 typów 8 trafionych więc ledwie ponad 50 procent. Mimo to jestem na plusie, dokładnie rzecz ujmując:
Zainwestowane:185j
Zwroty:216j
Yield: 16,8%
Średni kurs: 1,74
Dlaczego piszę o tym akurat teraz? Żeby zwrócić uwagę na to jak istotne jest właściwe stawkowanie. Mimo przeciętnej skuteczności i dosyć niskiego średniego kursu i tak wychodzę na plus. Bazą wyjściową do każdego typu zawsze będzie 10j ale dzięki trafieniu wszystkich typów, które grałem grubiej moje statystyki są na zielono a nie czerwono. Zobaczymy jak będzie na koniec miesiąca, mam nadzieje zachować tendencje zwyżkową.

#15 Siatkówka- Plus Liga
Politechnika vs Skra
Typ: Politechnika +14,5⛔
Kurs:1,90(Bet365)
Odnośnie powyższego zakładu to gram go za wyjściowe 10j. Tak na prawdę wszystko zależy od Skry, czy wydostała się już z pewnego marazmu, który powstał w jej grze. Jeśli nie to typ powinien wejść bez większych problemów. Nawet jak Skra odzyskała część blasku z początku sezonu to i tak handi na poziomie 14,5 punktu jest spokojnie do pokrycia przez ekipę ze stolicy. Grają tam młodzi ambitni chłopcy, dla których gra przeciwko Mistrzom Świata (mówię tu o kilku zawodnikach Bełchatowa) będzie nie lada wydarzeniem i okazją do pokazania 110% swoich możliwości. Mobilizacji, ambicji i woli walki na pewno im nie zabraknie a tymi cechami mogą nadrobić braki w umiejętnościach.

H 221

heksan

Użytkownik
#19 Siatkówka Orlen liga
Łódź vs Piła
Typ: Piła +22,5 pkt✅
Kurs:1,80(Bet365)
Stawka:20j✅16j

#20 Siatkówka Orlen liga
Bielsko Biała vs Bydgoszcz
Typ: Bydgoszcz +22,5pkt✅
Kurs:1,80(Bet365)
Stawka:5j✅4j

Piłę atakuję mocniej. Bydgoszcz raczej asekuracyjnie, bo one potrafią zagrać dobrego seta żeby następnego przegrać do 10.

Do góry Bottom