>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Grześka

bisior44 5,6K

bisior44

Użytkownik
Singiel Piłka nożna Włochy Lega Pro Gruop A
Dubel PDC DART
Zaczynamy od piłki nożnej, meczem który wam proponuje jest spotkanie Alessandrii z Pro Piacenzą. Gospodarze zdecydowany faworyt meczu jak i lider włoskiej grupy A, nie przegrali jeszcze żadnego meczu w rozegranych 19 spotkaniach, 14 razy odnosili zwycięstwo, natomiast 5 krotnie remisowali. Alessandria u siebie w ostatnich 5 meczach handicap -1.5 występował aż 3 razy i to z drużynami lepszymi od Pro Piacenzy. Ich bilans bramkowy to 39;12 (najwięcej strzelonych i najmniej straconych).
Pro Piacenza zajmuje odległe 16 miejsce, jest im bardzo ciężko na wyjazdach. W 5 meczach zdobyli zaledwie 4 pkt. Do porównania mogę przywołać mecz z Livorno które jest w czołówce i zajmuje 3 miejsce, goście przegrali wtedy 3;1. Ostatnio bezbramkowo z również kiepskim Tuttocuoio.
W tym meczu nie widze innego wyniku niż wysokie zwycięstwo gospodarzy. Mam nadzieje że podejdą do tego meczu zmotywowani i nie odpuszczą.
Alessandria - Pro Piacenza
Alessandira -1.5 @ 1.90 5j
Dubel z PDC Dart
Tutaj tylko parę słów, ponieważ już nie mam czasu na rozpisywanie się. Moim zdaniem Jonny Clayton to nie jest aż tak dobry zawodnik który rzuciłby 5 razy 180, w dodatka gra z bardzo dobrym zawodnikiem który może mu podcinać skrzydła, wtedy ręka nie raz zadrży, drugi typy to wygrana Michaela Smitha, będzie to wyrównany mecz, King wygrywa w H2H z Smithem, ale to już nie ten sam zawodnik co 2-3 lata temu. Daje większe szanse Michaelowi który w moim przekonaniu dziś pokona Kinga.
Ian White vs Jonny Clayton - Jonny Clayton poniżej 4.5 180 w meczu @ 1.66
Michael Smith vs Mervyn King 1 @ 1.44
AKO: 2.41
5j
[/color]

bisior44 5,6K

bisior44

Użytkownik
Juventus - Milan
Typ: 1
Godz 17:30
Superpuchar Włoch
Na początek pod lupę biorę najlepiej zapowiadające się dziś spotkanie, mianowicie Superpuchar Włoch. Ten mecz zostanie rozegrany na neutralnym gruncie w Katarze. W finale zagrają dwie najbardziej utytułowane klubu z półwyspu apeninskiego. Stara Dama w tamtym sezonie zdobyła tytuł mistrzowski oraz puchar Włoch. Milan grał w finale i po dogrywce uległ Juve 1:0. W Serie A Juve od 3 sezonów praktycznie bezkonkurencyjnie wygrywa tytuł mistrzowski z ogromną przewagą nad resztą stawki jednak ten sezon mimo i tak dużej przewagi może być przełomowy. Patrzę na ten mecz pod kątem meczów wyjazdowych obu drużyn ponieważ grają w Azji. Na wyjeździe Juve przydarzają się wpadki na 8 spotkań wygrali 5 i przegrali 3, Milan troszkę gorzej bo na 9 kolejek tylko 3 zwycięstwa, 2 remisy i 4 porażki. Milan powoli odbudowywuje swoją formę, ale to jeszcze nie to, na pewno nie wystarczy na zdecydowanego lidera Włoch! Oczywiście wszystko zależy od wystawionych składów, myślę że Juve wystawi najmocniejszą jedenastke, ponieważ nie odpuszczą tego trofeum. W dodatku 22 października tego roku w Serii A mecz pomiędzy tymi ekipai zakończył się zwycięstwem Milanu 1:0, pomimo znaczącej przewagi w meczu aktualnego mistrza Włoch. Teraz Juve na pewno będzie chciało się odegrać.
Juventus @ 1.65
7j

bisior44 5,6K

bisior44

Użytkownik
Anwil Włocławek - Polpharma Starogard Gdański
Godz 18:00
Koszykówka Polska
Dziś o godzinie 18:00 na parkiecie we Włocławku zostanie rozegrana 16 kolejka Tauron Basket Ligi - a więc najlepszej ligi koszykarskiej w Polsce. Anwil Włocławek zmierzy się przed własną publicznością z drużyną Polpharma Starograd Gdański. Poplharma zagra dziś z swoim liderem drużyny - Milesem który był zawieszony na okres 3 meczy, nie wykluczone także że pojawi się nowy nabytek - Polpharmy - K.Johnson który w poprzednim sezonie bronił barw Kutna i szło mu bardzo dobrze, notował średnio 12 pkt na mecz i aż 10 zbiórek!. Anwil przegrał ostatnie dwa spotkania ligowe z Turowem u siebie 65:72 oraz z Stelmetem na wyjeżdzie 82:74. U siebie jak narazie wygrali 4 z pośród 5 meczów ale nie były to przekonywujące zwycięstwa - 78:69 z Kutnem, 81:79 z Asseco czy 65:61 z Krosnem. Włocławianie na tą chwile zajmują 6 pozycję w tabeli z bilansem 7-5. Ich rywal Polpharma jest na 13 miejscu z bilansem 5-7. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami - wygrała Polpharma u siebie 83:82. Anwil mierzył się z tą drużyną u siebie w ostatnich (4 latach) - 4 krotnie w lidze z czego w dwóch meczach zdołał wygrać więcej niż 10 punktami a było to przed rokiem. Anwil jest bardzo mocny u siebie, spodziewam się ich zwycięstwa ale nie tak okazałego. Poplharma na wyjeżdzie ostatnio porażki - 78:66 z Dąbrowa czy 100:99 z Lublinem ale jak pisałem brakowało lidera drużyny, w dodatku zakontraktowali Johnsona i powinno to wyglądać już inaczej z nimi.
Polpharma + 10.5 @ 1.62
5j

bisior44 5,6K

bisior44

Użytkownik
NBA
Detroit Pistons - GSW
Typ; 2 HA -6.5
Dzisiejszej nocy do analizy wybrałem pojedynek Detroit z GSW, jak dla mnie zdecydowanym faworytem są Wojownicy, dlatego stawiam na ich zwycięstwo co najmniej 7 pkt, przy zwycięstwie 7 pkt zwrot. GSW grają b2b, po można wydawać się łatwym spotkaniu z Brooklynem, choć wcale tak nie było, ale ten zespół gra do końca i ma kim grać, choć słabe spotkanie zagrał Curry to sprawy w swoje ręce wziął Durant razem z Thompsonem, dzisiaj kolejny wyjazd i myślę, że od początku zagrają w pełnym skupieniu i nie dopuszczą do podobnej sytuacji jak z Brooklynem. Detroit w ostatnim czasie widać, że w dołku, ciągnie się za nimi seria 4 porażek z rzędu i to wysokich porażek -14 z Czarodziejami, -15 z Indianą, -31 z Chicago, które przecież nie gra jakoś oszałamiająco i ostatnia -12 z Memphis, widać, że ostatnio coś u nich nie gra, a tak grając przeciwko Wojownikom nie mają na co liczyć. Z zespołu już dawno wypadł Bullock, a również nie wiadomo czy zagra Jackson, w GSW ostatnio nieobecny był Green z powodów osobistych, ale do Detroit poleciał i raczej zagra. Myślę że spokojnie pokryją ten handicap.
GSW -6.5 @ 1.74

Do góry Bottom