>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Grecu

G 0

grecu

Użytkownik
Witam,
W buk-macherkę bawię się od kilku lat. Niejednokrotnie czytałem i posiłkowałem się typami bardziej doświadczonych typerów właśnie na tym forum. Teraz stwierdziłem, iż warto podzielić się swoimi typami z innymi.
Buk: STS

G 0

grecu

Użytkownik
1.
1.
Porto- Shakhtar 1 1,7 ✅ 2-1
Porto drużyna o wielkim potencjale. Odszedł wprawdzie trener i kilku podstawowych zawodników, ale tak się dzieje w Porto co roku (pomijając trenera) ;) W portugalskiej, silnej lidze nie mają sobie równych. U siebie z solidną drużyną z Doniecka powinni sobie spokojnie poradzić.
Chelsea - Bayer 1 1,45✅ 2-0
Chelsea drużyna od kilku lat zaliczanych do ścisłej czołówki europejskiego footballu. W tym roku również uważana za jednych z faworytów do zwycięstwa w LM. Z Bayerem powinni wygrać kilkoma bramkami.
Apoel - Zenit 2 2,2 2-1 ⛔
Mecz, który nie jest do końca pewny. Apoel nie prezentuje wielkiej piłki. W poprzednich latach sprawiał niespodzianki, ale z liderem ligi rosyjskiej nie powinien mieć wiele do powiedzenia.
Genk - Valencia X2 1,16 0-0✅
Tutaj krótko. Nie wierzę w porażkę Valencii ????
AK Bars Kazan - Dinamo Riga (hokej) 1 1,5✅ 5-2
Kazań to jedna z najlepszych drużyn rosyjskich. Będą chcieli dobrze zacząć rozgrywki hokejowe w swoim kraju.
Stawka: 30
kurs ogólny: 9,43
możliwa wygrana: 249 zł

G 0

grecu

Użytkownik
2.
Inter - Trabzonspor 1 1,36
Włoski zespół na inaugurację rozgrywek LM nie powinien mieć problemów z Trabzonsporem, który wszedł do LM tylnymi drzwiami
Dinamo Zagrzeb - Real Madryt 2 1,28
Tutaj wiele nie trzeba pisać.. Real powinien postrzelać 3-4 bramki
Benfica - MU X2 1,21
Różnica w klasie obu zespołów jest oczywista. Ale ostrożnie bym podchodził do grania na czystą dwójke. Benfice na własnym obiekcie stać na remis.
Lille - CSKA Moskwa 1x 1,12
Mistrzowie Francji powinni bez problemów wygrać. Coś mi jednak mówi, że CSKA stać na niespodziankę w tym spotkaniu.
Czechy - Polska (siatkówka) 2 1,65
Polacy to wciąż aktualni Mistrzowie Europy. Co by kto nie mówił, ale Polska dzisiaj wygra. Wg mnie 0-3 jest bardzo prawdopodobne.
Bługaria (-1,5) - Estonia (siatkówka) 1 1,2 3-0✅
Estonia w barażach to nieporozumienie. Nie wiem jak Portugalia mogła przegrać z nimi 0-3. O klasie Bługarów przekonaliśmy się na własnej skórze. Jak dla mnie 3-0 dla Bługarów ;)
kurs: 4,67
stawka: 30 zł
możliwa wygrana: 123 zł

Do góry Bottom