>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Golditalia

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Założyłem tę wątek żeby pokazywać wszystkim moje typy. Jestem narazie na minusie ale zmieniam taktykę obstawiania i teraz gram single i dubelki. Mam nadzieję że będzie tu zielono. Pozdrawiam i zaczynamy!
Kupon nr. 1
HB Koge-Aalborg 2 @1,95 1-1
Besiktas-Manisaspor 1 @1,40 4-1
AKO 2.73
Stawka: 5 €
Ew. wygrana: 13,65 €

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Zagrałem dziś ciekawy według mnie kupon u ziemniaka ponieważ wczoraj skończyłem całą kasę na necie przez Aalborg i livy u beta.

Doncaster-Millwall
1 2,55
Nie wiem czemu tak pnie się w górę kurs na 1 w tym meczu ale to zauważyłem dopiero jak wróciłem do domu. Gospodarze walczą o utrzymanie w Championship, mają jeszcze na to szansę ale muszą zacząć wygrywać. Doncastery mają 4 punkty straty do Bristolu, miejsce które daje utrzymanie. Ostatni mecz gospodarze przegrali na własnym boisku z Derby County 1-2. Dziś według mnie będą chcieli wygrać i walczyć jeszcze o utrzymanie. Millwall przegrał dwa ostatnie mecze, też londyńczycy walczą o utrzymanie ale mają lepszą sytuację niż Doncastery. Ja postawiłem na 1 po kursie 2,55.

Peterborough-Reading 2
1,90
Reading walczy o awans do Premier League. Są w niezłej formie i nie mogą teraz się poddać a za ich plecami są drużyny które jeszcze walczą. Peterborourgh to beniaminek i w tym sezonie zrobili już swoje, mają praktycznie utrzymanie. Nie powinni wystawić wysokiej poprzeczki piłkarzom z Reading. Stawiam na 2 po kursie 1,90.

Carlisle-Preston 1
1,75
Gospodarze walczą o ostatnie miejsce w Playoffach w League One. Ostatnio zremisowali ze słabym Bournemouth i teraz będą chcieli się zrehabilitować przed własną publicznością. Preston tak samo jak Peterborourgh, nie grają już praktycznie o nic, mają utrzymanie i nie mają szans na playoffy. W tym meczu daje 1 po kursie 1,75.

Shrewsbury-Cheltenham 1 1,80
Przed sobą 4 i 5 zespół League Two, obydwoje walczą jeszcze o bezpośredni awans do League One. Gospodarze przegrali ostatni mecz z Plymouth natomiast goście przegrywają od 3 meczy i mają kryzys. Jeśli chcą awansu, truskawki muszą wygrać ten mecz. Daje 1 po kursie 1,80.

Osasuna-Getafe 1 2,25
Osasuna chce wreszcie zagrać w Europie. Dziś na niesamowitą okazję żeby wskoczyć na 4 pozycję która gwarantuje Ligę Mistrzów. Getafe mają szanse na grę w LE, wygrali dwa ostatnie mecze, będą na luzie. Osasuna na własnym boisku to naprawdę super drużyna, pokonali nawet Barce! Daje 1 po kursie 2,25.

Do tego dołożyłem Benfica-Porto 1. Puchary rządzą się własnym prawami. Benfica odpadła z LM a Porto z LE. Będą wyluzowani. Od dawna Benfica nie wygrywa z Porto, dziś będzie to tego okazja. Kurs ładny do 2,30.
Wszystkie te mecze dają AKO 63. Polecam
FATALNIE!

Do góry Bottom