>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy głównie z piłki by Kijo

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Siemanko. Na forum jestem juz od dawna, w bukmacherce jakies 10 lat ale dopiero teraz zaczynam prowadzic statystyke, mam nadzieje ze dzieki mnie i ktos z was sie wzbogaci. Typy beda srednio co dwa dni, do typow z wyzszymi kursami postaram sie pisac analize.
Kapitał początkowy 211 PLN
Bukmacher - Oddsring

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #2
SV Horn - SKN St. Polten Piłka Nożna - Austria - Erste Liga ✅ 2-1
Typ - powyżej 2,5
Kurs - 1,54
Arsenal Tula - Neftek. Niżniekamsk Piłka Nożna - Rosja - Football National League ✅ 2-1
Typ - 1
Kurs - 1,20
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa ⛔ 2-2 to co zrobil bramkarz Górnika w doliczonym czasie to będą pokazywać w failach...
Typ - 1
Kurs - 1,92
Dynamo Bukareszt - FC Universitatea Cluj Piłka Nożna - Rumunia - Liga I ✅ 6-0
Typ - 1
Kurs - 1,39
Stawka - 20 PLN
AKO - 4,93
Ew. wygrana - 104,86 PLN ⛔
Stan konta: 150 PLN

bukmaster90 0

bukmaster90

Użytkownik
Czy mógłbyś postarać się o analizę swoich typów? Np. stawiasz dzisiejsze Derby, czym je argumentujesz? Jak mniemam miejscem w tabli? ????

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Miejscem w tabeli nigdy się nie sugeruję, prędzej tym jak drużyna gra u siebie czy też na wyjeździe oraz H2H pomiędzy drużynami. Ostatni mecz Górnik wygrał z Ruchem 2:0. W tym sezonie gospodarze grają ciekawą piłkę, wygrali już m.in. z pucharowiczem Piastem który był w naprawdę dobrej formie. Ruch grał do tej pory 4 mecze, w tym 3 u siebie i wygrał zaledwie jedno spotkanie. Ok, z Legią, która była po pucharowym meczu i grała zmiennikami. Nie mówię, że jest to pewniaczek bo gdyby był to mielibyśmy tu kurs 1,30. Ruch grał na wyjeździe raz i nie wywiózł żadnego punktu ze stadionu Cracovii która gra wesołą piłkę. Gram Górnik na drugim mniej pewnym kuponie a myślę że po takim kursie jest to warte ryzyka. Pozdrawiam

bukmaster90 0

bukmaster90

Użytkownik
Jak argumentujesz typ SV Horn - SKN St. Polten powyzej 2,5, skoro St. Polten strzela bardzo malo goli, a w meczach z udzialem Horn owszem pada duzo goli, ale glownie je traca.

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Jak argumentujesz typ SV Horn - SKN St. Polten powyzej 2,5, skoro St. Polten strzela bardzo malo goli, a w meczach z udzialem Horn owszem pada duzo goli, ale glownie je traca.
Jak widać Horn weszło. A niewiele brakowało i również Górnik by wygrał, to co zrobił ich bramkarz w doliczonym czasie to po prostu wstyd..

bukmaster90 0

bukmaster90

Użytkownik
Jak widać Horn weszło. A niewiele brakowało i również Górnik by wygrał, to co zrobił ich bramkarz w doliczonym czasie to po prostu wstyd..
Czuc w powietrzu hipokrytyzm, bo Horn tez ledwo weszlo dzieki bledom bramkarza. Gratuluje dobrego startu. Pozdrawiam :]

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Zapomniałem o wrzuceniu tutaj trzeciego wczorajszego kuponu, na szczęście wygranego także jednak po tym dniu +30 PLN ✅
Mecze postawione: 12
Mecze trafione: 10
Skuteczność: 83 %
Stan konta: 241,40 PLN

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #3
1899 Hoffenheim - SC Freiburg ⛔ 3-3
Piłka Nożna - Niemcy - Bundesliga
Typ - 1
Kurs - 1,86
Hoffenheim całkiem dobrze wszedł w sezon, remisując w pierwszej kolejce z Norymbergą i co ważniejsze wygrywając w ostatniej kolejce z Hamburgiem na wyjeździe aż 5-1. Tego nie można powiedzieć o Freiburgu który zaczął sezon od dwóch porażek. Mecze pomiędzy tymi ekipami zawsze były wyrównane, stąd też taki kurs, jednak ostatni pojedynek między tymi ekipami skończył się wynikiem 2-1 i myślę że dzisiaj może być podobnie.
Bayer Leverkusen - Borussia M&#39;gladbach ✅ 4-2
Typ - obie strzelą
Kurs - 1,59
Wystarczy spojrzeć na historię spotkań obu ekip oraz pierwsze mecze sezonu, są to bramkostrzelne ekipy. W ostanich 9 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami obydwie strzelały sobie bramki, dzisiaj może być podobnie.
FC Zwolle - Cambuur Leeuwarden ✅ 2-0
Piłka Nożna - Holandia - Eredivisie
Typ - 1
Kurs - 1,55
Zastanawiałem się czy nie grać powyżej 2,5 po takim samym kursie, wiadome w Holandii pada dużo bramek, jednak wybrałem typ na czyste zwycięstwo. Zwolle na razie jest rewelacją początku sezonu z kompletem punktów, którzy pokonali już Feyenoord czy choćby ostatnio NEC Nijmegen 5-1 na wyjeździe. Drużyna Klicha gra bardzo fajną piłkę i póki są w gazie warto na nich stawiać.
Stawka - 40 PLN
AKO - 4,58
Ew. wygrana - 189,61 PLN ⛔

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #4
Worskla Połtawa - Wołyń Łuck ⛔ 3-3
Piłka Nożna - Ukraina - Premier League
Typ - 1
Kurs - 1,69
Wiele przemawia za gospodarzami. Worskła ma mocniejszy skład i jest w lepszej formie (dwa zwycięstwa i remis). Wołyń to ligowy słabeusz, który dotychczasowe dwa mecze wyjazdowe przegrał do zera i stracił w nich 7 bramek.
Southampton FC - FC Sunderland ⛔ 1-1
Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Typ - 1
Kurs - 1,62
Za nami dopiero jedna kolejka rozgrywek, ale sporo mówi o formie obu ekip. Southampton nie grając najlepiej wygrał na wyjeździe z West Bromwich. Sunderland przegrał u siebie z Fulham. Wydaje mi się, że to realny wyznacznik możliwości obu drużyn, a jeżeli tak jest to w tym meczu górą będą „Święci”.
Bayern Monachium - FC Nuremberg ⛔ 0-0
Typ - halftime 1
Kurs - 1,32
Myślę, że za wiele nie trzeba pisać, Bayern urządzi sobie dzisiaj w końcu strzelaninę i myślę, że zaczną ją od pierwszych minut, co pokazuje H2H.
Stawka - 50 PLN
AKO - 3,61
Ew. wygrana - 180,50 PLN ⛔ totalna porażka

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #5
FC Everton - West Bromwich Albion ⛔ 0-0
Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Typ - 1
Kurs - 1,55
Zeszłotygodniowe ryzyko w meczu z Norwich się nie opłaciło, ale West Brom u siebie to już inna sprawa. Co prawda w głowach gwiazd siedzi pewnie transfer do Manchesteru United, ale poza Bainesem i Fellainim jeszcze paru niezłych grajków „The Toffees” mają.
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk ⛔ 0-1
Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Typ - 1
Kurs - 1,58
Oud-Heverlee Leuven - Sporting Lokeren ⛔ 2-1
Piłka Nożna - Belgia - Pro League
Typ - 2
Kurs - 1,78
Z 3 wyjazdów obecnego sezonu Oud-Heverlee wywiozło zaledwie punkt, kończąc wszystkie spotkania na poniżej 2,5 gola. Za to w 2. kolejce na własnym terenie musiało przełknąć gorycz blamażu 1-4 z Genk. Z kolei Lokeren jest w gazie, grając przeważnie na powyżej 3,5 gola, do tego skutecznie. Zresztą w poprzednim sezonie Sporting był jedną z najlepiej grających ekip w gościnie, a na stadionie „Den Dreef” ugrał 6-2. Teraz przyjeżdża rozpędzony, szukając luki w obronie gospodarzy po nieobecność (czerwone kartki) kluczowego defensora OHL – Ivana Bandalovskiego. Do „2” tym bardziej zachęca dobrze płatny kurs, oscylujący wokół 1,8.
Stawka - 25 PLN
AKO - 4,31
Ew. wygrana - 107,75 PLN ⛔ porażka

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #6
Jagiellonia Bialystock - Pogon Szczecin ⛔ 2-3
Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Typ - 1
Kurs - 2,09
Według mnie Jagiellonia ma przewagę w każdej formacji (no może oprócz obrony) i to ona powinna być niekwestionowanym zwycięzcą jutrzejszego spotkania. Co więcej pierwsze spotkanie na nowym stadionie w Białymstoku może spowodować, że gospodarze będą chcieli pokazać się miejscowym fanom z jak najlepszej strony. Ponadto to kibice mogą ponieść drużynę trenera Stokowca do zwycięstwa.
1. FC Slovacko - Viktoria Pilzno ✅ 1-3
Piłka Nożna - Czechy - 1. Liga
Typ - 1
Kurs - 1,50
Metalist Charków - PFC Sewastopol ✅ 2-1
Piłka Nożna - Ukraina - Premier League
Typ - 1
Kurs - 1,24
Elche CF - Real Sociedad ✅ 1-1
Piłka Nożna - Hiszpania - Primera Division
Typ - remis nie ma zakładu 2
Kurs - 1,67
Baskowie z Sociedad będą zmęczeni po meczu eliminacji Ligi Mistrzów z Lyonem i to chyba jedyny argument przemawiający za Elche. Piłkarze beniaminka La Liga na inaugurację po bezbarwnej grze przegrali gładko 0-3 z Rayo Vallecano. Real Sociedad to jeszcze mocniejsza ekipa od Rayo. Do tego Baskowie będą uskrzydleni po zwycięstwie we Francji z Lyonem.
Stawka - 25 PLN
AKO - 6,49
Ew. wygrana - 162,25 PLN ⛔

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Znowu mi beda mowic ze sciemniam no ale znowu postawilem jeszcze jeden kupo n przez komorke, na szczescie wygrany takze choc czesc strat odrobiona po tym fatalnym dniu.

Stan konta: 189,20 PLN ⛔

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #7

FK Teplice - FC Vysocina Jihlava
Piłka Nożna - Czechy - 1. Liga
Typ - 1
Kurs - 1,55

Teplice bardzo dobrze spisuje się na razie w lidze z bilansem 3-2-0. Ostatni grali z nie byle kim, Slavią Praga, buki wskazywały na zwycięstwo tamtej drużyny tymczasem Teplice urządziały sobie wyjazdowy festiwal strzelecki wygrywając 7-0. To mnie zdecydowanie przekonuje, dodając do tego dotychczasowe dwie wyjazdowe porażki Vysociny oraz 3-1 w bezposrednim meczu z tamtego roku.

RSC Anderlecht - Royal Charleroi SC
Typ - 1
Kurs - 1,23

BSC Young Boys Berno - Grasshoppers Zurych
Piłka Nożna - Szwajcaria - Super League
Typ - 1
Kurs - 1,73

Young Boys spisuje sie na razie swietnie w lidze z kompletem 5 efektowych zwycięstw. Przeciwnik ma bilans 2-3-0, także nie przegrał jednak przemawia za mną fakt że Grasshoppers grało w czwartek mecz z Fiorentiną, przegrany 1-2 także sprawa awansu jest dalej otwarta, będą zapewne oszczędzać kilku czołowych zawodników. Ostatni mecz obu ekip zakończył się zwycięstwem &quot;młodych&quot; 4-0.

FC Brugge - KAA Gent
Typ - remis nie ma zakładu 1
Kurs - 1,47

Brugge z balastem europejskich pucharów radziło sobie w lidze bardzo dobrze, a po odpadnięciu w dwumeczu ze Śląskiem Wrocław może już w pełni skoncentrować się na Jupiler Pro League, czego dowodem wyjazdowa wygrana z KV Mechelen. Gent na razie zbiera kompletne punkty tylko na własnym terenie, dostając łomot w Brukseli i dzieląc się punktami z niżej notowanym Waasland-Beveren. W poprzednim sezonie skończyło się dwukrotnym kompromisem, ale w tym sezonie kroi się wygrana gospodarzy – minimalna, ale zawsze. Typ zabezpieczam ze względu na dwa remisy w ostatnich bezposrednich spotkaniach.

Stawka - 49,20 PLN
AKO - 4,79
Ew. wygrana - 235,67 PLN

kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Kupon #8

Atletico Madryt - Rayo Vallecano
Piłka Nożna - Hiszpania - Primera Division
Typ - obie strzelą
Kurs - 1,92

Sugeruję się głównie H2H oraz początkiem sezonu obu ekip.

SSC Napoli - FC Bologna
Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Typ - 1
Kurs - 1,35

KRC Genk - Cercle Brugge Ksv
Typ - 1
Kurs - 1,37

HJK Helsinki - Mypa Myllykoski
Piłka Nożna - Finlandia - Veikkausliga
Typ - 1
Kurs - 1,47