>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Fuego - Liczy się tylko zysk!

fuego 29

fuego

Użytkownik
Dzień Dobry,

Wracam do podawania typów na forum z ogromną motywacją regularnego i skrupulatnego notowania swoich propozycji.

Stawkuję w III stopniach:

stawka: 50zł
stawka:100zł
stawka:200zł

W temacie będą podawane realne propozycje, które gram, będę się mocno starał popierać swoje propozycje analizami, co ma mi pomóc w graniu tylko tego, co jest naprawdę wartościowe.

Już niedługo początek, zapraszam do komentowania i dodawania wszelkich uwag!

Jak to mówią - z fartem!

fuego 29

fuego

Użytkownik
I kupon
Hiszpania - Islandia over 55.5 1.82
Norwegia (-3.5) - Polska 1.69
Ako: 3.08
stawka: 200zł

Bukmacher: Unibet
Na wstępie zaznaczam, że stawka jest spowodowana darmowym zakładem w Unibet, do wysokości 200zł. W innym przypadku, stawka na ten zakład wynosiłaby 50zł.
Hiszpania,to przede wszystkim moc w ataku. Ma tu kto rzucać,więc problemów ze strony przybyszy z półwyspu Iberyjskiego, jeżeli chodzi o gole, być nie powinno. Islandia,to typowy zespól ofensywny, który uwielbia szybkie ataki, kontry i nie grzeszy defensywą.Linia wysoka, ale spokojnie do przeskoczenia.
Polacy w nowym garniturze.Na pewno nie jest to garnitur szyty na miarę, tym bardziej, że mało noszony, a to wiąże się ze słabym zgraniem i ograniem na takich imprezach. Norwegia nigdy nam nie leżała, Wikoingowie powinni wypunktować Polaków, niczym Foyd Mayweather Mannego Pacqiao.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Każdy post będę edytował, celem rozliczenia kuponu. Statystyki zaś, podawane będą co 10 kuponów.
Kupon II
J.Boserup vs J.Glushko 3.02 Marathonbet
Stawka: 100zł

Zaskoczyła mnie wczoraj Glushko, przechodząc do kolejnej rundy. Boserup, to zdecydowanie cięższa rywalka i większe wyzwanie, ale na pewno przeszkoda do przejścia. Julia ostatni sezon kiepski, ale ranking tak naprawdę nie odzwierciedla jej poziomu. Czuję, że to będzie stykowy mecz, a kursy w okolicach 3, kuszą, by sprobować gry na underdoga.

Kupon III

M.Niculescu vs L.Tsurenko 2.00 MarathonBet

To mój bet dnia, jeżeli chodzi o Panie. Spodziewałem się faworyzowania Tsurenko, a tu proszę, miła niespodzianka. Ukrainka zdrowa - a to najważniejsze, po chorobie ani śladu. W pierwszych spotkaniach pokazała, że bardzo poważnie traktuje ten okres przed AO, więc możemy być o to spokojni. Po drugiej stronie Rumunka, ktora osiąga ostatnio bardzo dore rezultaty, ale w ostatnim meczu wcale nie imponowała swoą grą. Miała spore problemy tak naprawdę, przy odrobinie szczęścia, skład półfinału mógł być inny. Solidna gra z głębi kortu, powinna zapewnić zwycięstwo. Ukrainka nie będzie się podplać i irytować nietypową grą Rumunki.

IV Kupon
J.Konta vs A.Radwanska 2.64 MarathonBet
stawka: 100z
ł

Czas oddzielić mężczyzn od chłopców.... Wróć, to nie ta dyscyplina, to tylko WTA. Konta, to gwiazda, przyszła, niedoszła, ten sezon powinien ją zweryfikować. Wielu zarzuca jej, że w finale spaliła się psychicznie. Czas na odkupienie win. Bogatsza o doświadczenie, powinna teraz zdecydowanie inaczej podejsć do srawy. To zawodniczka kompletna, ktorej arsenał ofensywny powinien pozwolić poganiać Agnieszkę po korcie. Kurs mea przesadzony, wedug mnie powinniśmy mieć kursy oscylujące w podobnych graniach, a tu taka niespodzianka. Trzeba atakować! 50/50, przy odrobinie szczęścia i pelnej koncentracji Brytyjki, powinno być dobrze.

V Kupon
Konta - Radwańska DW: 2:0 4.00 Bet365
stawka: 50zł

fuego 29

fuego

Użytkownik
VI Kupon
M.Baghdatis vs J.Sousa 2,27 MarathonBet
VII Kupon
N.Rubin vs R.Carballes Baena 2.02 MarathonBet

VIII Kupon
J.Satral vs Y.Uchiyama 2.53 MarathonBet
stawka: 100zł

Trochę brakuje mi już siły i opisy sobie daruję

fuego 29

fuego

Użytkownik
10.
Piłka Ręczna, towarzyskie
Poli Timisoara - CSM Oradea (+4.5) 1.85 Bet365
Stawka: 100zł

W sieci jest pełno informacji na temat rezerwowego składy Timisoara. To tylko mecz towarzyski, gramy spokojnie. Kursy i linie lecą na łeb, na szyję.

fuego 29

fuego

Użytkownik
11.
Niemcy - Węgry 1.42 Unibet

Mistrzostwa rozpoczęly się fatalnie, ale tutaj nie widzę innej opcji. Niemcy będą bić się o medale, Węgrzy o hmm...TOP 12. Szczerze wierzę w zachodnich sąsiadów
12.
Japonia - Francja over 55.5 1.533 Marathonbet

Tutaj powinno być wesolo.

fuego 29

fuego

Użytkownik
13
Denmark vs Argentina
Denmark — łącznie bramek: Powyżej 29.5 1,80 MarathonBet

Do tej pory wszystkie moje overy trafiał szlag, tym razem będzie inaczej;)
Dania, to drużyna, która nastawiona jest na ofensywę. Tutaj czują się dobrze i mają wiele ciekawych wariantów na wykończenie akcji. Argentyna, to przeciwnik mało wymagający. Myślałem nad overem ogólnym na mecz, ale do tej pory underdog zawalal mi plany. Ugryziemy więc to z innej strony;)

fuego 29

fuego

Użytkownik
15.
Heerenveen - ADO Den Haag 1.48 Unibet

16.
Heracles vs Groningen 2.88 Marathonbet
17.

Burnley(+0.5) vs Southampton 1.8 Marathonbet

18. Everton (+0.5) vs Manchester City 2.06 Marathonbet
stawka: 100zl
19. Leicester City vs Chelsea under 2.5 1.85 Marathonbet
stawka: 100zl

fuego 29

fuego

Użytkownik
20.
Norway vs Russia 2 2.38 Marathonbet

Mecz Polaków z Brazylijczykami potwierdził, żeto Polacy sa słabi, a nie Norwegowie mocni. Na chwilę obecną Rosja powinna poradzć sobie z Wikingami. Kurs 2.38, to według mnie szalona promocja, spodziewąłem się czegoś w okolicach 1.7 Bierzemy!

fuego 29

fuego

Użytkownik
21.
Deportivo La Coruna - Villareal 2.62 Bet65
22.

Węgry(+1.5) - Chorwacja 1.72 Marathonbet

fuego 29

fuego

Użytkownik
23.
Macedonia (-8.5) - Angola 1.89 Unibet

Angola zdecydowanie najslabsza druzyna mistrzostw. Macedończycy ciężko weszli w turniej, ale teraz mają rywala do poprawy ratio bramkowego. Tutaj trzeba strzelać. Spodziewam się czegoś w okolicach +15

fuego 29

fuego

Użytkownik
25.
Pachuca (-1.5) vs Chiapas Jaguar 2.02 Marathonbet
Pacucha powinna urządzić sobie niezłe strzelanie. Spodziewaam się pogromu.

fuego 29

fuego

Użytkownik
26.
Stefan Kraft na podium 2.15 Marathonbet

Stefan lubi tę skocznię. We wczorajszych zawodach pokazał, że jest bardzo mocny. Tak naprawdę tylko on (chyba, że mcno zawieje pod narty dla Prevca) jest w stanie rywalizować z Kamilem. Czystego zwycięstwa wytypować się nie podejmę, ale podium to naprawdę bardzo realne rozwiązanie
27. Maciej Kot top6 2.10 Marathonbet
Wczoraj pierwszy skok Maciek zawalił, ale później pokazał, że był to wypadek przy pracy. Jest mocny, jest w stanie zakręcić się wysoko, zwłaszcza że poziom czołówki jest mocno wyrównany, nie licząc Kamila i Stefana rafta

fuego 29

fuego

Użytkownik
31

Bahrajn (+5.5) - Katar 1.80
Arabia Saudyjska (+5.5) - Białoruś 1,80

Ako: 3,24

stawka: 200zl
Bet365

Trochę wariacki kupn, ale może w tym szaleństwie jest metoda? Po obserwacji tych mistrzostw, zupełnie nie wiem na jakiej podstawie bukmacherzy w tych dwóch meczach dają tak wysokie handicapy na dogów. Zarówno Katar (osłabiony) i fatalna Białoruś, będa mieli ogromne problemy, by wygrać swoje mecze z taką przewagą. Troszkę ryzykownie, bo w &quot;akumuatorze&quot;, ale raz na jakiś czas,można nieco zwiększyć ryzyko;)

Do góry Bottom