>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Eu LCS - LOL

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Jako, że trochę grywam w lola i sporo oglądam, postanowiłem założyć temat, w którym będę typował i analizował mecze na europejskiej scenie. Letni split rusza 2 czerwca, pierwsze kolejki mogą być trochę niepewne aczkolwiek myślę, że po składach można już wnioski wysnuć.
Grał będą single, każdy ze stawką 100zł. Wszystkie kursy z bet365.

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Pierwszy mecz to H2K - ROCCAT (zwyciezca meczu 3 - drogowo) / Typ: H2K @1.83⛔⛔⛔
H2K z nowym adc raczej nie powinni mieć problemów z bardzo przeciętnym roccat. Myślę, że bez toksycznego forgivena pójdzie im w tym splicie jeszcze lepiej.

2 typ to Fnatic - Giants / Typ: Fnatic @1.33✅✅✅
Po nieudanym splicie w TSM do fnatic wraca Yellowstar i oczekuje dwóch szybkich meczów z całkowicie zmienionym składem Giants, którzy na wiosne wygrali zaledwie 4 mecze.

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Już po team compie widziałem, że będzie ciężko. H2K fatalnie zagrało pierwszy mecz. Jednak bez przyzwoitego adc cięzko, mecz freeze&#39;a poniżej krytyki.
Dodam jeszcze mecz Splyce - Vitality (zwycięzca meczu) / Typ: Vitality @1.86⛔⛔⛔

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Zmiany w strukturze rozgrywek nieco skomplikowaly typowanie, dopiero na dzisiaj bet zmienił formułę i dodał kilka opcji typowania. Zarówno h2k jak i vitality przegrały pierwsze gry, żeby w drugich wygrać bardzo pewnie od początku do końca. No cóż. Dzisiaj będzie lepiej.
Splyce - Roccat / Typ: Splyce +1,5 @1.4✅✅✅ Skoro dali rade w dobrym stylu ugrać grę Vitality to na pewno wygrają przynajmniej jedną z roccat.

H2K - Schalke / Typ: Schalke +1,5 @1.66✅✅✅ Wczoraj 2 pewne wygrane, liczę na to, że przynajmniej jeden mecz ugrają na h2k.

Giants - G2 / Typ: G2 @1.3✅✅ Zupełnie inne poziomy. G2 pewne wygrane z Origen, potwierdzają, że są w gazie.

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Małe podliczenie tygodnia:
Liczba zakładów: 6
Liczba wygranych zakładów: 4
Liczba przegranych zakładów: 2
Zysk strata ⛔ 31

Dzisiaj już wszystkie typy na +, wczorajsze dwie wpadki w pierwszych grach zdecydowały o przegranej. W następnym tygodniu powinno już być lepiej.

Do góry Bottom