>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy EnnioMorricone

E 0

enniomorricone

Użytkownik
Dobry wieczór. Pierwszy swój kupon postawiłem podczas igrzysk w Turynie. Można powiedzieć, że do 2013 roku bawiłem się bukmacherką - raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem. W poprzednim roku znalazłem swój własny sposób gry, który powoduje, że na zakładach bukmacherskich zarabiam. Oczywiście, nie jest to mój główny dochód, ale dochód który pozwala mi na inne wydatki niż te związane tylko ze sprawami codziennymi.

Obstawiam większość sportów, choć najczęściej jest to piłka nożna/hokej, tenis,koszykówka,piłka ręczna czy też siatkówka. Gram progresywnie, bo uważam, że przy odpowiednim budżecie jest to najrozsądniejszy system do grania. W tym przypadku jednak skupiam się nie na remisach, tylko na typach, które mają wyższe kursy tzw. underdogi. Oczywiście od czasu do czasu zdarzy mi się puścić kupon AKO. np. skoków narciarskich, lekkoatletyki itd.

Będę równocześnie prowadził pięć progresji. Pierwsza z nich to progresja na piłkę nożną/hokej. Trzy kolejne na wszystkie inne sporty, z przewagą na takie sporty jak:siatkówka/tenis/koszykówka/ręczna. A ostatnia na wyżej wymienione kupony AKO.

Mój budżet wynosi 15.000 zł, ale będę rozpoczynał od początku. Tak jakbym stawiał swój pierwszy kupon. Oczywiście tutaj pierwsze sukcesy powinny pojawić się po dwóch tygodniach. Trzeba być cierpliwym i wytrwałym, a sukcesy na pewno się pojawią. Typowanie rozpocznę od dnia jutrzejszego. Pozdrawiam i życzę sobie jak i Wam udanych typów ????

E 0

enniomorricone

Użytkownik
Progresja 5(AKO) - P1

1. Del Potro - Tomic 1
2. Wang - Kosakowski 1
3. Piter - Feuerstein 1
4. LA Clippers - LA Angeles 1
5. Miami Heat - Brooklyn Nets 1

AKO: 4.94 - Stawka: 2 zł

E 0

enniomorricone

Użytkownik
Progresja 5(AKO) - P1

1. Del Potro - Tomic 1
2. Wang - Kosakowski 1
3. Piter - Feuerstein 1
4. LA Clippers - LA Angeles 1
5. Miami Heat - Brooklyn Nets 1

AKO: 4.94 - Stawka: 2 zł
Niestety Miami nie potrafiło przerwać fatalnej passy w meczach z Nets. Nie ma co jednak marudzić przy pierwszym poziomie ????

E 0

enniomorricone

Użytkownik
Dwa kupony do progresji nr.5

Wellinger - Fannemel 1
Ammann - Velta 1
Stoch - Kraft 1
Randall - Falla 1
Schliezenhauer miejsca 1-6

AKO: 4.31 Stawka: 4zł

Ziobro - Hayboeck 1
Latina - Trentino 2