>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy emil1910rts

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Witam serdecznie. Zakładam nowy temat i pragnę podzielić się moimi typami.
Dyscyplinami jakie preferuje są Piłka Nożna, Siatkówka i z ze sportów zimowych: Biegi Narciarskie i Skoki Narciarskie.
Staram się pogłębiać swoją wiedzą o Koszykówkę i Formułę 1. Gdy te poobserwuje może również je wezmę pod uwagę przy obstawianiu.

Plan na grę:

* Będe grał u bukmachera bwin
* Kapitał początkowy - 300zł
* 1 typ dziennie z zamieszczoną analizą

Liczę na sukcesy poprzez wpływ cashu na konto.

;)

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Typ 17.04.2012
Spotkanie: ZAKSA. Kędzierzyn Koźle - Jastrzębski Węgiel
Typ: Jastrzębski Węgiel
Kurs: 2,40
Stawja: 30 zł

W pierwszym spotkaniu meczu o brązowy medal Plus Ligi Mężczyzn Zaksa Kędzierzyn podejmie we własnej hali ekipę Jastrzębskiego Węgla.
Kedzierzynianie wyeliminowali w ćwierćfinałowej fazie play off 3:0 Farta Kielce a w półfinale po arcy ciekawych pojedynkach ulegli Asseco Resovii Rzeszów 1:3.
Jastrzębianie natomiast w ćwierćfinałach wygrali 3:1 z Delectą Bydgoszcz i polegli w półfinałowej rywalizacji ze Skrą 0:3.
Dotychczasowe występy w playy offach przekonują mnie do tego iż to Jastrzębie jest drużyną w wyższej formie. Ze Skrą drużyna Lorenzo Bernardiego miałą 2 tie-breaki i naprawdę napsuła dużo krwi mistrzą polski. Zaksa jak zawsze po udanym sezonie ligowym w play-offach poniżej oczekiwań.
W drużynie Krzysztofa Stelmacha brak regularności - atakujący Rouzier jest ostatnimi czasy bardzo chmieryczny. Samica też wchodzi z ławki co osłabia ten zespół , Kapelus nieźle wprowadził się do szóstki ale to nie to samo co Francuz.
Porównując na poszczególnych pozycjach to w ataku duża przewaga po stronie Jastrzębia - Łasko zdecydowanie lepiej gra od Rouziera.
Na pozycji rozgrywającego przewaga po stronie Zaksy gdyż Paweł Zagumny jest o niebo lepszy od Vinhedo. Środkowi obu ekip raczej wyrównani. Uważam że przyjęcie zdecyduje o pomyślności zwycięskiej drużyny. Ruciak ,Kapelus - Bartman,Kubiak - tu daje lekki + dla Jastrzębia. Może i porównania na poszczególnych pozycjach nie do końca mogą odzwierciedlać stan faktyczny gdyż siatkówka to sport zespołowy, lecz Jastrzębie na tą chwile wydaje się silniejsze. JW ma trenera który żyje z drużyną - Bernardi choć ma przewrażliwienia na punkcie challangów to jest trenerem szanowanym i widać że ma pomysł na drużynę,czasem swą impulsywnością pobudza chłopaków do gry.U Stelamacha mi tego brakuje - często na czasach ogranicza się do uwag w sferze psychiki zapominając o taktyce.
Jastrzębianie lubią grać z Zaksą - ostatnia wizyta w Kędzierzynie zakończyłą się ich zwycięstwem 2:3. W tym meczu zagrywka i regularne przyjęcie powinny zdecydować.
Szanse zwycięstwa gości są naprawdę duże i myślę,że warto spróbować.

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Typ 18.04.2012
Spotkanie: Chelsea - Barcelona
Typ: Barcelona under 1,5 gola
Kurs: 2,05
Stawka: 30zł

W drugim półfinałowym spotkaniu Ligi Mistrzów londyńska Chealse zagra z Dumą Katalonii. Faworytem spotkania są goście lecz według mojej opinii nie muszą tego meczu wygrać. Zawsze Barcelonie na Stamford Bridge grało się ciężko. W półfinale 3 lata temu ledwo awansowała strzelając gola w doliczonym czasie gry. Wiadomo, że Bar celona narzuci swój styl gry - duże posiadanie piłki,kombinacyjna gra. Chealse już nie raz udowodniła, iż potrafi sobie radzić z Blaugraną.
Londyńczycy na własnym obiekcie grają pewnie i naogół wygrywają .Na ostatnie 5 meczy wygrali 4 i 1 remis z Totenhamem. Co warte uwagi nie tracą u siebie więcej niż 1 gola . Dlatego też uważam,że dziś Chealse znów zagra dobrze z tyłu - wiadomo z Barcą nie będzie to łatwe jednak można to zrobić. Barcelona wydaje mi się obecnie w średniej formie.Ostatnie spotkanie z Levante zostało ledwo wygrane.Nie ma tego błysku w grze.Xavi jest oszczędzany z powodu urazów co ma duży wpływ na drużynę ,gdyż to jeden z kreatorów gry.
Myślę,że dziś czeka nas wyrównane spotkanie i mój typ to Barcelona under 1,5 gola ma duże szanse powodzenia.Sądzę,że Chealse będzie uważać w obronie.W dodatku dobry bramkarz jakim jest Petr Cech - szanse są spore. Chealse musi zagrać tak jak wczoraj Bayern z Realem z tym,że lepiej jak nie pozwoli sobie na stratę bramek.Powinno tak być. Barce będzie czekać dziś trudna przeprawa i spodziewam się maksymalnie 1 gola w wykonaniu drużyny Pepa Guardioli.

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Typ na noc z NBA
Spotkanie: Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder
Typ: over 207,5 pkt
Kurs: 1,91
Stawka: 30 zł

W meczu pomiędzy Phoenix i Oklahoma w chwili obecnej trudno wskazać faworyta z racji iż obu zespołom zależy na jak najwyższym miejscu. Phoenix chcą się utrzymać w ósemce Konferencji zaś goście pragną tą konferencję wygrać.
Zapowiada się mecz sporych emocji i myślę dużej ilości punktów.
W bezpośrednich pojedynkach między obiema ekipami regularnie padają wyniki ponad 200 pkt , czasem nawet ponad 215. W takim meczu sądzę iż obie ekipy znów rzucą sporo.Phoenix ostatnie mecze u siebie gra raczej na over.
Oklahoma gra różnie.Ostatnimi czasy trochę obniżyła loty.
Co ważne Phoenix u siebie wygrywa większość meczy co może mieć wpływ na over w tym meczu. Spodziewam się &#39;&#39;setki&#39;&#39; po obu stronach i liczę że któraś z drużyn rzuci więcej co da over 207 pkt.

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Typ 19.04.2012
Spotkanie: Fernando Verdasco - Jo-Wilfried Tsonga
Typ: Jo-Wilfried Tsonga
Kurs: 1,53

Stawiam iż Tsonga pokona dzisiaj Verdasco.Bilans meczy dla Hiszpana jednak uważam, że Francuz jest zawodnikiem lepszym. Jeśli Tsonga zagra na swoim poziomie to mecz powinien wygrać.
Do tej pory obaj panowie grali na betonie i tam Verdasco notuje lepsze staty.
Liczę,że dziś na cegle będzie inaczej.

E 0

emil1910rts

Użytkownik
Typ nocka NBA
Spotkanie: Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
Typ: Los Angeles Clippers
Kurs: 2,15

Kolejny ciekawie zapowiadający się mecz w NBA. Zarówno Słońca jak i Clippersi mają o co walczyć. Phoenix walczy o ósme miejsce premiowane Play-offami zaś ekipa Clippers walczy z lokalnymi rywalami Lakers o 3 miejsce na Zachodzie. Ostatnie pojedynki to dobra forma obu drużyn. Phoenix przegrało co prawda ostatni mecz z Oklahomą jednak po walce. Drużyna z Los Angeles ma niezła passę ostatnio - na 10 ostatnich meczy aż 8 wygranych z czego ostatnio 5 meczy wygranych z rzędu. Myślę,że goście udowodnią swoją wyższość nad gospodarzami.Mają lepszych graczy a Phoenix ma bardzo ciężki ten terminarz w końcówce fazy zasadniczej i wydaje mi się, że drużyna Marcina Gortata nie wytrzyma tępa meczowego na tak wysokim poziomie co odbije się na wyniku.
Wg mnie Clippers ze sporą szansą na zwycięstwo.

Do góry Bottom