>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy dobre jak sensimila

S 20

sensimila

Użytkownik
Sensimilia wita i częstuje Was pozytywną energią. Wierzę, że będę się myliła mniej, niż więcej. Interesuje mnie głównie piłka nożna. Lubię Serie A i Ligę Mistrzów, śledzę również Ekstraklasę. Dopuszczam komentarze w granicach rozsądku.

S 20

sensimila

Użytkownik
Na Łazienkowską przyjeżdżają amatorzy. Wygrana dwoma bramkami to powinno być naciągane minimum, aby zostawić dobre wrażenie i z motywacją czekać na Molde. W tej chwili rezerwy Legii grają lepiej od pierwszego składu i Urban musi wiedzieć jakie ustawienie zastosować, aby piłkarze wzmocnili konkurencję w klubie. Spodziewam się demonstracji siły i pewności siebie.
Legia (-1,5) - TNS
typ: 1
k: 1,65
s: 250zł

S 20

sensimila

Użytkownik
Legia mnie zawiodła, z taką grą nie ma czego szukać z wyrachowaną grą Molde, liczę zatem na dobry kurs dla Norwegów...
Dziś upatruję szans dla innych piłkarzy z Norwegii, Hodd. Poprzednie spotkanie na własnym terenie było dość wyrównane i wygrane przez Skandynawów 1:0. Zaskakuje mnie tak niski kurs na ekipę kazaską, moe i najlepsza ekipa w kraju, ale co z tego? Gra w żenująco słabej lidze, kto wie, czy poziomem nie gorszej od Adeccoligen. Do tego forma Aktobe jakby spada...
Aktobe - Hodd (+1,5)
typ: 2
k: 1,90
s: 250zł

Do góry Bottom