>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy do gry na gola do xx minuty

A 18

arko22

Użytkownik
Witam! W związku z dużym zainteresowaniem tym systemem postanowiłem utworzyć temat gdzie będę podawał swoje typy
Stawkowanie nieco zmienione bo;
1,3,5,8,13,20,35,50,100j 1j+1zL
Ostatnia stawka czyli 100 stawiam na over 0,5. To są stawki najniższe którymi ja gram. Najczęściej gram to x5 czyli 5,15,25,40,65,100,175,250,500
ale i też x10 czy nawet x20. Tak jak widać można stawkę dowolnie modyfikować zależnie od budżetu. Do każdego meczu będę stawkował inaczej, będzie to podane przy każdym typie. Co jeszcze chciałem powiedzieć hmmm hmmm. Grając typy tu podane grasz na własną odpowiedzialność. Nie mogę dać gwarancji i nikt jej nie da, że bramka padnie. Pewne mecze nie istnieją. Jeszcze jedna mała prośba. Proszę nie pisać tu w temacie ( już widzę jak temat będzie bez spamu ???? ). Jeśli czegoś nie wiesz, masz problem pisz na priv bądź wejdź w link wyżej i przeczytaj jeszcze raz ???? . To chyba wszystko. Typy będą podawane po nowym roku, prawdopodobnie od czwartku. A ha budżet mój wynosi 4k. Gram za prawdziwą kasę ????

A 18

arko22

Użytkownik
Witam w nowym roku ???? A więc zaczynamy. Budżet tak jak wcześniej pisane było 4k. Jedziemy!
1) 18:30 Tottenham - Chelsea Stawka x10 Gol 18&#39;✅
2,62 x 30j, 2,50 x 50j
Stan konta - 4113,75

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ale co ty za kursy łapiesz ?
I zalozenie ze grasz do konca i z góra za tyle sprawia ze jedyne co łączy ten system z moim to granie danej grupy zakładów, więc sugerowałbym zmienić temat żeby ludzi w błąd nie wprowadzać.
Edit: do tego taka Chelsea grasz za ponad polowe budzetu która posiadasz. Niebardzo rozumiem co to ma sprawdzać, ale bez względu na wynik końcowy proszę o usunięcie linku do mojego tematu. Pozdrawiam
Edit 2 : Nie chcę Ci śmiecić w temacie więc wolę edytować.
Nic mi do tego jak sobie grasz więc chciałbym być zrozumianym. Wiążesz to z moim tematem dlatego część nowych osób może odnieś wrażenie że jest to jakiś odnośnik do mojego tematu. Prawda taka że niewiele mają wspólnego. Przy tak dobranym sposobie grania to że po miesiącu będziesz na plus co prawda oznacza że grając moim systemem również RACZEJ byłby + ( chociaż i to zależy od wielu czynników i mogłoby być inaczej), ale Twój minus czy Twój bankrut kompletnie nie oznacza minusa czy bankruta dla kogoś kto grałby moim systemem, nawet grając dokładnie te same mecze.
Dlatego podkreśle jeszcze raz, ten temat nie jest żadnym wyznacznikiem co do + czy - mojego systemu. Nawet jeśli kolega tu będzie miliony kręcił, chociaż wtedy pewnie typy zaczne podbierać ????

Edit 3:
Zebym jakkolwiek był w stanie go ocenić to potrzebowałbym go zrozumieć a tu po kursach które łapiesz niebardzo rozumiem co się dzieje i jak to u Ciebie wygląda ????
Druga sprawa: ja wcale nie twierdze że granie po 80 min to zło, sam tak czasem robie. Chodzi o to że główne cele mojego i Twojego systemu sa różne. W moim przypadku to było uzyskanie lepszego kursu niż proponuje nam bukmacher, trafić i tak trzeba. W Twoim na ten moment nie jestem w stanie orzec czy niebyłbyś na większym + grając zwyczajnie over 0.5 na Betfair. Śmiem twierdzić że przy ogolnym rozrachunku raczej tak.
Edit 4
Arko22 grać można różnie, co prawda nie pojawił się system stawkowania w którym plusy przewyższałyby minusy w stosunku do mojego, ale najważniejsze to sobie z tych + i - zdawać sprawę . Jeżeli nakreślisz zarys jak to u Ciebie wygląda, kiedy grasz nastepny zakład, jaki kurs itp to można będzie się wypowiedzieć rzetelniej w temacie. Póki co życzę samych trafionych to i tak mniejszy czy większy ale + zawsze będzie ????

A 18

arko22

Użytkownik
Ale co ty za kursy łapiesz ?
I zalozenie ze grasz do konca i z góra za tyle sprawia ze jedyne co łączy ten system z moim to granie danej grupy zakładów, więc sugerowałbym zmienić temat żeby ludzi w błąd nie wprowadzać.
Edit: do tego taka Chelsea grasz za ponad polowe budzetu która posiadasz. Niebardzo rozumiem co to ma sprawdzać, ale bez względu na wynik końcowy proszę o usunięcie linku do mojego tematu. Pozdrawiam
Ale czego tu nie rozumiesz? Stawkuje jak sobie chcę i nikomu nie narzucam stawek jakie ma grać. Ok usunę. Druga sprawa to kursy. Co w nich dziwnego? Za niskie za wysokie?
Spoko. To uważasz że ten sposób stawkowania jest zły? Jeśli tak to ja mam trochę inne zdanie bo ile jest meczy gdzie gol po 80 pada? Uważam że sporo. No ale to moje zdanie. Tak czy inaczej liczę ze ten rok da zarobic. Na koniec miesiaca zobaczymy jakie wyniki beda.
Jutro jeszcze przeanalizuje to co napisałeś bo widzę że masz o tym pojęcie. Najmniejszy kurs jaki łapie to 2,37. Zawsze się staram żeby zakładka weszła. Dziś w tych meczach były

S 7

szpicer

Użytkownik
Spoko. To uważasz że ten sposób stawkowania jest zły? Jeśli tak to ja mam trochę inne zdanie bo ile jest meczy gdzie gol po 80 pada?
W dyskusję się nie włączam, ale odniosę się do tego zdania ;P
Jakiś czas temu z kumplem &quot;przejechaliśmy&quot; wszystkie mecze najlepszych lig 4 kolejki wstecz. Zrobiliśmy małą tabelkę kiedy najczęściej pada pierwsza bramka. Największe ilości to przedziały 0-10, 10-20, 50-60

A 18

arko22

Użytkownik
Ok zmieniam stawkowanie na oryginalne czyli 3,5,8,13,20,35,50,80 i zakładam ,że bramki będą padać do tej 80 minuty, jeśli nie to gram jednak na over 0,5. Za ile to już każdy indywidualnie będzie sobie stawkował o ile będzie grał po 80. Ok typ na dziś:
3) 20:45 Cardiff - Colchester Stawka x5 gol 33&#39; ✅
2,37 x 60j
Stan konta 4143,88
Jaki widać nie ma zakładki nie ma dużej wygranej. Wskakuje do kolejnego meczu

A 18

arko22

Użytkownik
4) Belenenses - Academica stawka x1 ⛔
Niestety minus. Miałem przeczucie a mimo to zagrałem. Wielkiej straty nie ma ale jednak jest. Oczywiście mecz ryzykowny dlatego za najniższą stawkę.
Stan konta 3929,88

A 18

arko22

Użytkownik
5) 16:00 Atletico Madryt - Levante stawka x10 gol 17&#39; ✅
2,62 x 50j , 2,37 x 80j
Stan konta 4091,13
6) 16:00 Rangers - Dumbarton stawka x5 brak zakładów.
7) 18:00 Fenerbahce - Basaksehir stawka x5 gol 19&#39; ✅
3.00 x 25j, 2,50 x 40j
8) 20:00 Elche - Villarreal stawka x10 gol 12&#39; ✅
3.00 x 50j, 2,50 x 80j
Stan konta 4376,13

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 440

straszaksam

Użytkownik
Z tą stawką x10 na mecz typu Elche - Villarreal to prędzej czy później się przejedziesz, grając za ponad połowę budżetu, ale to sam zauważysz w pewnym momencie.
Swoją drogą to temat chyba bardziej jednak do traktowania jako ciekawostka, bo są takie niuanse i nieścisłości, że nie można stąd brać rzeczowych statystyk niestety ;)
żeby nie być gołosłownym to chociażby:
Ok zmieniam stawkowanie na oryginalne czyli 3,5,8,13,20,35,50,80 i zakładam ,że bramki będą padać do tej 80 minuty, jeśli nie to gram jednak na over 0,5. Za ile to już każdy indywidualnie będzie sobie stawkował o ile będzie grał po 80. Ok typ na dziś:
3) 20:45 Cardiff - Colchester Stawka x5 gol 33&#39; ✅
2,37 x 60j
Stan konta 4143,88
Jaki widać nie ma zakładki nie ma dużej wygranej. Wskakuje do kolejnego meczu
Jeżeli 5x13 = 60, to ja chyba jestem niezbyt dobrym matematykiem, albo czegoś nie doczytałem.
Wysłałem wcześniej PW z uwagami, żeby tu nie prowadzić zamętu w wątku, ale i tak jest taki chaos wprowadzony przez autora, że nie ma to chyba większego znaczenia :razz:
to mój pierwszy i ostatni post.
Życzę powodzenia, bo myślę, że będzie go wiele potrzeba przy takim graniu jak do tej pory.
Obyś jak najszybciej dotarł do 10k i dalej i wypłacał po drodze ;)

A 18

arko22

Użytkownik
Z tą stawką x10 na mecz typu Elche - Villarreal to prędzej czy później się przejedziesz, grając za ponad połowę budżetu, ale to sam zauważysz w pewnym momencie.
Swoją drogą to temat chyba bardziej jednak do traktowania jako ciekawostka, bo są takie niuanse i nieścisłości, że nie można stąd brać rzeczowych statystyk niestety ;)
żeby nie być gołosłownym to chociażby:

Jeżeli 5x13 = 60, to ja chyba jestem niezbyt dobrym matematykiem, albo czegoś nie doczytałem.
Wysłałem wcześniej PW z uwagami, żeby tu nie prowadzić zamętu w wątku, ale i tak jest taki chaos wprowadzony przez autora, że nie ma to chyba większego znaczenia :razz:
to mój pierwszy i ostatni post.
Życzę powodzenia, bo myślę, że będzie go wiele potrzeba przy takim graniu jak do tej pory.
Obyś jak najszybciej dotarł do 10k i dalej i wypłacał po drodze ;)
Tak po prostu błąd przy wpisywania. W historii buka jest postawione za 65. Jeśli jeszcze ciężko Tobie w to uwierzyć I uważasz że jestem słabym matematykiem to prześlę screna. ???? . Oczywiście każdy ma prawo do uwag. Proszę bardzo. Ale Panie StraszakSam to tylko zły wpis mały błąd.
Sprawa niejakiego chaosu. Dla mnie jest wszystko zrozumiałe. Oczywiście parę niedociągnięć było na początku. Mecz Elche uważam że to dobry typ nie mówiąc pewniak bo takich nie ma.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Błedy się zdarzają nawet najlepszym a zwłaszcza jakaś literówka zwykle nie zmienia obrazu więc nie ma się co takimi rzeczami przejmować.
Straszak natomiast ma rację w 2 kwestiach:
1 to że stawkujesz zdecydowanie za grubo w stosunku do budżetu ( chociaż ja na początku też tak robiłem ???? ) co sprawia że test staje się trochę za bardzo losowy. Mnie się udało, co z perspektywy czasu oceniam jako ogromne szczęście a nie wynik mojej zajebistości xD
2 i chyba jeszcze ważniejsze biorąc po uwagę że to test, to czy ktoś tu ogarnia co i jak się tu dzieje ???? ? Nie opisałeś praktycznie żadnych założen, jak grasz, kiedy łapiesz zakładki, dlaczego tak itp. Trabzonspor zakładka z kursem 2.37 w 12 min , Cardiff w 33 brak. Myślałem że co nieco się orientuje w temacie ale tutaj jestem rozłożony na łopaty. Test testem, ale skoro publikujesz go w otwartym dziale to wypadałoby żeby ktoś był w stanie jakieś wnioski wyciągnąć na podstawie tego co piszesz. W jedną czy drugą stronę. Na ten moment nie jest to możliwe a wrażenie panującego chaosu ma coraz więcej osób.
Poświęć chwilę i skrobnij parę zdań co i jak a będzie się dużo łatwiej czytać tą lekturę ;)

A 18

arko22

Użytkownik
9) 16:00 Dundee FC - Ross County Stawka x5 Brak zakładów Zwiększam stawkę na City
10) 16:00 Manchester City - Sheffield Wed Stawka x10 Gol City gol 65&#39; ✅
3.00x500j
Stan konta
4536,13

S 2

seyonne

Użytkownik
W lidze jeszcze spoko ale w pucharach granie na faworyta to taki strzał w stopę jak dla mnie. osobiście się nie przejechalem ale jak analizowalem mecze którymi bym grał to trochę w plecy bym byl. w każdym razie powodzenia życzę ;)
EDIT:
Nie udało się złapać zakładki grając na konkretną drużynę?

A 18

arko22

Użytkownik
W lidze jeszcze spoko ale w pucharach granie na faworyta to taki strzał w stopę jak dla mnie. osobiście się nie przejechalem ale jak analizowalem mecze którymi bym grał to trochę w plecy bym byl. w każdym razie powodzenia życzę ;)
EDIT:
Nie udało się złapać zakładki grając na konkretną drużynę?
Niestety po golu drużyny przeciwnej kurs zmalał o ile pamiętam to chyba 2,25. Meczu nie oglądałem tak więc nie postawiłem odpowiednio wczesniej. Mały plus ale jest.

A 18

arko22

Użytkownik
12) 20:45 Burnley - Tottenham Stawka x5 Gol w meczu Brak zakładów
13) 20:45 Portadown - Institute Stawka x5 Gol w meczu Gol 1&#39; ✅
4.00x15j
14) 20:45 Bala - Newtown Stawka x5 Gol w meczu Brak zakładów
15) 20:45 Lazio - Sampdoria Stawka x10 gol w meczu gol 38&#39;✅
3.00x130j, 3x200j
Stan konta 5211,13

Do góry Bottom