>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.07.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na środę - 8. Lipca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Wimbledon 2015
Godzina:
16:00
Spotkanie:
Wawrinka S. - Gasquet R.
Typ:
Wawrinka S.
Kurs:
1.51
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:

H2H 1:1 z lat 2006-2013. Tak szczerze to nie ma sensu brać tego pod większą uwagę z jednego prostego powodu. Wawrinka odkąd zaczął trenować z Magnusem Normanem to jest zupełnie inny zawodnik niż kiedyś. Wygrał dwa szlemy Australian Open 2014 i French Open 2015. Przez turniej przeszedł jak burza nie tracąc ani jednego seta. Zaczynają się ćwierćfinały więc wchodzimy na poziom poważnego grania na najwyższych obrotach. Kompletnie nie widzi mi się Richard Gasquet w półfinale Wimbledonu. Jeszcze kilka sezonów temu Szwajcar żegnał się z Wimbledonem w pierwszych rundach np. w 2013 roku z Hewittem, ale rok temu zatrzymał go dopiero rodak Federer, z którym zawsze ciężko mu się grało. Warto dodać, że rok temu Roger doszedł do samego finału grając zaciętą 5 setówkę z Djokovicem - to świadczy o tym, że był w wybornej formie.
Moim zdaniem Wawrinka ma lepszy serwis i to będzie główną przewagą. Gasquet potrafi spalić się w meczu, dzisiaj mógł zamknąć mecz w 3 setach, ale mało brakowało, a doszłoby do 5 setówki. W jakim rozmiarze będzie to zwycięstwo, trudno mi określić. Liczę na przynajmniej 4 sety. Stasiek ostrzy sobie zęby na kolejny tytuł w karierze, bo w następnej rundzie prawdopodobnie zagra znowu z Novakiem z którym na szlemach gra mu się dobrze. Co by nie mówić to Richard Gasquet to jedna tenisowa półka niżej. Kto złapał Wawrzynca po 1,59 to niech się cieszy bo to &quot;value&quot; było.
Fajnie jutro wygląda również typ Simon G. +2,5 seta ;).

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Krykiet
Godzina:
1:00
Spotkanie:
Jamaica Tallawahs - St Lucia Zouks
Typ:
Jamaica Tallawahs OT
Kurs:
1.72
Bukmacher:
Expekt
Analiza:

Siema. Wybrałem mecz z Krykieta w ramach rozgrywek ligi Caribbean Premier League, która gra w systemie Twenty20 pomiędzy drużynami Jamaica Tallawahs - St Lucia Zouks. Ja w tym pojedynku uważam, że wygrają gospodarze. Po pierwsze za nimi przemawia ich własny stadion, który tu jest atutem. Po drugie za nimi jest bilans wspólnych gier. W ciągu 2 ostatnich lat grali ze sobą 4 razy, niestety zawsze wygrywał gość, z tym, że tu liczę na przełamanie. Ale tak poza tym to 3 razy górą był zespół z Jamajki, a raz z St. Lucia. 1 raz oba teamy grały już w tym sezonie i wówczas wygrała 211 do 118 Jamajka, z tym, że w tym meczu zespół Jamajki miał 121 punktów po 10 z 20 przysługujących Innings (coś w stylu rund) i mecz skończył się przedwcześnie. POWODZONKA!!!
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +2
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Towarzyski
Spotkanie: Salzburg – West Brom
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Buk: bet365
Godz. 18:00
Analiza:
Znowu zobaczyłem kurs i nie wierzę w meczu towarzyskim Salzburga kurs 1.80 na bramki to prezent. Wiem chyba dlaczego pierwsza sprawa Salzburg pierwszy mecz towarzyski przegrał 0:1 z Kapfenberg tam już miał być festiwal no ale pierwsze mecze drużyn nastawionych na atak zazwyczaj tak wyglądają. Druga sprawa to ekipa ma nowego trenera tylko buk chyba nie wie że ten pan prezentuje taką samą filozofie co jego poprzedni pokazał to w poprzednim zespole który był najbardziej overową ekipą na zapleczu Austriackiej Bundesligi. Ofensywa to dalej te same nazwiska strzelające od groma bramek. Ten pierwszy mecz to też plus bo trzeba będzie się jeszcze bardziej pokazać trenerowi. Rywal też dla buka był chyba wskazówkę i trzeba się z tym zgodzić ze West Brom z tym trenerem potrafi grać defensywnie i skupiać się tylko na tym aspekcie gry ale tak było w Premier League bo walczyli o ligowy byt i było ciśnienie nie na styl ale na zdobywanie punktów. Ofensywie i otwartą piłkę jednak potrafią grać pokazali to w końcówce gdy utrzymanie było pewne – pokonali 3:0 Chelsea i przegrali w Londynie z Arsenalem 4:1 były to po prostu otwarte spotkania z ich strony. Dziś będzie podobnie bo to gra towarzyska to tego pierwszy mecz z dużą ilością pewne młodzieży a do tego podejście Salzburga zrobi swoje.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Gold Cup
Godzina: 3:30
Spotkanie: USA - Honduras
Typ: 1 (-1,5ah)
Kurs: 1.98
Bukmacher: bet365
Analiza:
No i leci pierwszy typ na wyczekiwany przeze mnie Gold Cup. Znów będzie chodzenie spać o 6 rano ????
W poprzedniej edycji Gold Cup, 2 lata temu. Honduras odpadł dopiero w półfinale. Wygrali swoją grupę, z dwiema wygranymi i jedną porażką.
W grupie mieli Haiti, Salwador i Trynidad i Tobago. Wygrana z Salwadorem przesądziła o awansie z grupy, golem z 90 minuty. W ćwierćfinale ograli 1-0 Kostarykę. Zatrzymali się na USA (1-3).
W Copa Centoramericana 2014 Honduras mają w grupie Belize, Salwador i Gwatemalę zajął 3 miejsce. Grając o 5 miejsce, nie mieli innego wyjścia jak wygrać ze słabiutką Nikaragui.
Jak wyglądają ostatnie wyniki...w finale kwalifikacji Gold Cup ledwo ograli Gujanę Francuską, pierwszy mecz przegrywając 1-3.
W sparingach: 0-0 z Meksykiem kilka dni temu, porażka 0-1 z Brazylią, remis 2-2 z Paragwajem, wygrana 2-0 z Salwadorem. Wyniki trzeba przyznać niezłe.
To na co stawiam w tym meczu to dobra dyspozycja USA, a nie słaba rywala.
Więc przejdźmy do USA...Ostatnim dużym turniejem były MŚ w Brazylii, na których spisali się dobrze. Mając w grupie Mistrza świata, Portugalię oraz Ghanę dali radę awansować z 2 miejsca. W Ćwierćfinale ulegli Belgii dopiero po dogrywce. Co w ostatnich sparingach pokazują graczem Ameryki Północnej? 4-0 z Gwatemalą, 2-1 z Niemcami, 4-3 z Holandią, 2-0 z Meksykiem, 1-1 ze Szwajcarią, 2-3 z Danią, 2-0 z Panamą, 2-3 z Chile. Tak grały Stany Zjednoczone w 2015 roku.
Nie sądzę, aby Honduras urwał punkty Stanom.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie B
Godzina: 00:30
Spotkanie: Sampaio Correa - Luverdense
Typ: X/1
Kurs: 4.90
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 10 kolejki drugiej ligi brazylijskiej. Sampaio Correa podejmuje u siebie Luverdense. Pierwsza z druzyn powinna w tym sezonie walczyc o awans, lub miejsca gdzies w gornej polowie tabeli. Luverdense jest przewidywane na walke o utrzymanie. Sampaio poprzedni sezon zawaliło długo utrzymujac sie na 5-6 miejscu by na koniec ligi spasc na 10. Luverdense gralo o utrzymanie i gdyby nie forma domowa to by spadli. Na wyjazdach byli bardzo slabi. 3 zwyciestwa na 19 spotkan. W tym sezonie Sampaio jest 8, Luverdense 14. Gospodarze u siebie jeszcze nie przegrali i widac tutaj dobra defensywe (bilans 7:3). Luverdense z kolei na 5 meczow 3 przewgralo na wyjezdzie ale 3 mecze po 0:1. Jesli chodzi o remisy do przerwy to Sampaio na 10 meczow az 6, a Luverdense 4.
⛔ 100

ekszynejszyn 13

ekszynejszyn

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ziemny
Spotkanie: Federer-Simon
Godzina:14:00
Typ: Simon +2,5
Kurs: 2,00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Obaj Panowie ida jak burza, choc moze francuz z wiekszymi problemami, ale ten zaklad jest naprawde wart gry. Jesli chodzi o dotychczasowe pojedynki gora bywal Roger, ale w turniejach Wielkiego Szlema mlodszy francuz potrafil stawic opor i to w takim stopniu, ze o wygranej musial decydowac ostatni set. Sumujac, nie sadze, aby to byl latwy mecz dla szwajcara, pilka jak sciana, bedzie wracac dodajac do tego hart ducha Simona niewiadomo jak to sie moze skonczyc, aczkolwiek jeden set dla Niego to sadze minimum. Pozdro.
⛔ 100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Serie B
Godzina: 00:30
Spotkanie: Mogi Mirim - Nautico
Typ: 2
Kurs: 2.60
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na wstępie chciałem napisać że w w związku z tym że trwa moja czarna seria 14 nietrafionych typów z rzędu (!), doszedłem do wniosku że trzeba to kiedyś skończyć. Także jeżeli tym razem mój typ okaże się nietrafiony, będzie to zarazem mój ostatni post na tej stronie, by nie narażać was na straty.
Przejdźmy do meczu. Będzie to spotkanie 11. kolejki zaplecza brazylijskiej ekstraklasy gdzie zamykający tabele Mogi Mirim podejmie u siebie 3 Nautico. Cóż.. Kurs jaki nam proponują na ten mecz bukmacherzy jest zastanawiający bo waha się od 2.40 do 2.80 na gości, którzy powinni być bezwzględnym faworytem tego meczu. Gospodarze do tej pory w 10 meczach zdołali tylko 3 razy zremisować z Vitorią,Oeste i Sampaio Correa czyli ligowymi średniakami, którym najwyraźniej tamte mecze nie wyszły. Ich bilans bramkowy to 6 zdobytych i 20 straconych goli co sprawia że maja najgorszy bilans bramek w lidze. Beniaminek wiec spełnia wszystkie warunki by być czerwona latarnią ligi. Co do gości to być może tak wysoki kurs na nich, jest przyczyna tego że na wyjazdach w tym sezonie nie idzie im jakoś wybitnie, bo zdołali wygrać tylko jedno spotkanie, a wysokie miejsce w lidze zawdzięczają przede wszystkim grze na własnym stadionie. Będzie to 4 spotkanie między oboma zespołami w drugiej lidze, ostatni raz spotkali się ponad 10 lat temu, a poprzednie mecze to 2 zwycięstwa Nautico i jeden remis. Grzechem było by nie skorzystać z takie kursu i nie typować w tym spotkaniu zwycięstwa zdecydowanego faworyta czyli gości.
⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis, Wimbledon ATP
Godzina: 16:00
Spotkanie: Stan Wawrinka - Richard Gasquet
Typ: Stan Wawrinka wygra 3:2
Kurs: 6,00
Analiza: Spośród wszystkich ćwierćfinałowych spotkań to właśnie ta para jest najbardziej wyrównana. Pozostałe trzy mecze ćwierćfinałowe mają praktycznie murowanego faworyta i ciężko się tam spodziewać niespodzianki, czy nawet wyrównanego meczu. Tutaj sytuacja wygląda inaczej, gdyż pomimo faktu, że to Stan Wawrinka jest faworytem, to Richard Gasquet nie jest skazany na pożarcie. Stan Wawrinka choć od Frech Open jest w wielkiej formie, to korty trawiaste nie są jego ulubionymi. Na korcie twardym czy na clayu Richard Gasquet miałby niewielkie szanse z obecnym Wawrinką, ale na trawie może powalczyć. Richard Gasquet gra tutaj w Londynie bardzo dobrze. Pierwsze trzy rundy przeszedł jak burza bez straty seta. W czwartej rundzie był bardzo bliski zwycięstwa w trzech setach, ale jednak sprawę zakończył dopiero w czwartym secie. Stan Wawrinka wygrał wszystkie mecze 3:0, ale z Goffinem miał wiele szczęścia, że tak to się skończyło. David Goffin był równorzędnym rywalem, jednak te najważniejsze piłki wygrywał Szwajcar. Z Gasquetem nie powinno być 3:0. W obecnej formie Gasquet sprawi Wawrince sporo problemów. Spodziewam się tutaj pięciosetówki. W piątym secie większe szanse będzie miał bardziej wytrzymały Stan Wawrinka, który doskonale sobie radzi w takich morderczych bojach, stąd typuję jego zwycięstwo w całym meczu 3:2.
⛔ 100

engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Wimbledon ATP
Spotkanie: Federer - Simon
Godzina: 14:00
Typ: Simon +6,5 gema
Kurs: 2.09
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Ćwierćfinał wielkiego szlema. Pogoda w Londynie ustąpiła pod względem upałów. Miejmy nadzieje, że nie pogorszy się w drugą stronę. Na jutro wybrałem meczyk drugiej rakiety świata szwajcara Rogera Federera z 13 w rankingu ATP reprezentantem Francjii Gillesem Simonem.
Simon w poprzedniej rundzie pogonił Berdycha dość gładko w trzech setach w niecałe 2 godziny. Federer również szybciutki mecz w 1/8 finału zaliczył z Bautistą (niecałe 1,5h) Także obydwaj powinni wyjść skoncentrowani i wypoczenci. Buki płacą za zwycięstwo Simona kursem między 6, a 7. Ja uważam, że na tym etapie nie ma już słabych zawodników. Ci co zostali to sami eksperci od gry na kortach trawiastych. Federer już Wimbledon wygrywał. Jest niekwestionowanym faworytem. Fakt! Ale walczy z zawodnikiem, który w tym roku przechodzi sam siebie na trawie. Simon pogonił już Monfilsa i wspomnianego wcześniej Berdycha. Także w moich oczach niespodzianka jest jak najbardziej możliwa w tym meczu.
Uważam, że Federer miał dość łatwych rywali dotąd. Simon jest zawodnikiem robiącym mało asów serwisowych, ale gra rewelacyjny return i świetnie się porusza na trawie. W tamtym roku Simon odpadł w 1/16 finału Wimbledonu po meczu trzysetowym z Djokovicem. I taka ciekawostka, mimo porażki 3:0 Simon dał rade w każdym secie przynajmniej raz przełamać Djokovica! Grać potrafi, a mój typ na Simon+6,5 gema uważam jaky bardzo zacny kąsek do ugryzienia, kwestia tylko kwoty za którą zagram.....!
⛔ 100

Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Wimbledon Mężczyzn 2015
Godzina: 16:00
Spotkanie: Stan Wawrinka - Richard Gasquet
Kurs: 2,75
Analiza:
Witam. Na środę proponuję kolejny typ z męskiego Wimbledonu. Obaj Panowie wczoraj grali swoje mecze i widziałem oba. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Gasquet, który zrewanżował się Kyrgiosowi, za porażkę sprzed roku (ograł go dzisiaj 3-1). Gasquet po świetnym początku meczu dał dojść do głosu Kyrgiosowi, który serwisem zdziałał ile mógł i ugrał seta, a ostatniego przegrał w TB. Była to w pełni zasłużona wygrana Francuza, który imponuje świetnym backhandem oraz defensywą. A jutro zmierzy się ze Szwajcarem z najlepszym jednoręcznym backhandem wśród czołówki. Będzie to pojedynek jednoręcznych backhandów. Mimo, że mówi się, że Wawrinka ma najlepszy to jednak popełnia przy tym najwięcej niewymuszonych błędów. Po prostu sporo ryzykuje tymi uderzeniami. Francuzowi niewymuszone błędy zdarzają się wiele rzadziej, co pokazywał wczoraj. Może się zdarzyć tak, że Wawrinka zagra jak w RG, ale wątpie w to. To jednak nie jego nawierzchnia. Tutaj wiele większe szanse ma Gasquet. Wczoraj Wawrinka grał z Goffinem, który poza przebijaniem, nie ma zbyt dużych atutów - po prostu solidny zawodnik z TOP 20-30 rankingu, a jednak Stan miał sporo problemów - kilka razy przełamany oraz dwa sety wygrane dopiero po TB, a w ostatnim wygranym 6-4 secie powrócił do gry będąc wcześniej samemu przełamanym. Gasquet wg mnie postawi wiele wyżej poprzeczkę i tutaj doszukuje się porażki Stana.
✅ 175

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Wimbledon, Wielka Brytania
Data: 08.07.2015 14:00
Spotkanie: Simon - Federer
Typ: Powyżej 3.5 setów
Kurs: 2.10
Analiza:
Francuz kontra Szwajcar, dobry tenis kontra doświadczenie. Myślę, że w tym spotkaniu zobaczymy naprawdę walkę o każdy punkt. Simon jak i Roger to zawodnicy, którzy operują prawdziwy spokój wewnętrzny, za to na korcie pokazują naprawdę szaleństwa. Dziś liczę, że Simon urwie seta - a może nawet nie jednego - Rogerowi. Sam Szwajcar przyznał, że pojedynki z walecznym Francuzem kończą się zazwyczaj po pięciu setach. Moim zdaniem możemy zobaczyć tutaj kolejną niespodziankę. Simon wyeliminował Berdycha, który może miał jakiś problem, ale nawet podczas najlepszych wymian nie mógł sobie poradzić z returnami Simona. Nie można zapomnieć o Monflisie, który jest tak skocznym i takim wariatem, że naprawdę można pogratulować Simonowi za wygranie tego spotkania. Mocny serwis na pewno da pewną przewagę Francuzowi, który jest głodny kolejnej wygranej.
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / J2-League /
Godzina - 12:00
Consadole Sapporo : Omiya Ardija
- Wynik / obydwie drużyny strzelą gola - Omiya i tak
- 5.50 / Bet365

Spadkowicz z poprzedniego sezonu z J-League zespół Omiya Ardija widać szybko chce powrócić z powrotem do grona pierwszoligowców i po 21 kolejkach w drugiej lidze lideruje z dorobkiem 46 pkt , w tych 21 meczach Omiya przegrała zaledwie 3 mecze i wszystko wskazuje na to że dziś znowu ma szanse na komplet pkt chociaż gospodarze pomimo że są wysoko w tabeli bo na miejscu 6 to jednak na swoim terenie nie radzą sobie najlepiej 3-4-3 i br. 13:11 , Omiya natomiast w meczach wyjazdowych 6-2-2 i 17:5 w bramkach a ostatnie aż 7 meczów na wyjazdach to 6 zwycięstw i remis tak wiec liczę tutaj na kolejne 3 oczka dla gości tym bardziej że z Sapporo gra im się wyjątkowo dobrze i 5 ostatnich wizyt tu w Sapporo to 5 zwycięstw dlatego też mój typ idzie w ich kierunku a że Consadole na swoim terenie jest dosyć skuteczne jeżeli chodzi o ilość zdobytych bramek to liczę że także i dziś coś ustrzelą dlatego mój typ to wygrana gości ale bramki zdobędą obydwa zespoły ( może 1:2 ) !
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +21
A 7

ambitny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Wimbledon, Wielka Brytania
Data: 08.07.2015 14:00
Spotkanie: Wawrinka S. - Gasquet R
Typ: Powyżej 3.5 setów
Kurs: 1,5
Bukmacher: STS
Analiza:
jeżeli chodzi o tych panów to sprawa jest prosta , obydwoje pokazali ducha walki w ostatnich meczach i jestem pewien że to się nie skończy na 3 setach dlatego też oferuje taki zakładzik po kursie przeciętnym 1,5. Do tego jak ten meczyk złączy się z zakładem Pana Przemek Sic dotyczącego pow 3,5set. Federera i Simona to można bardzo ładny kurs otrzymać u mnie na StS-iku wychodzi 3,1
Pozdrawiam :]

Nieregulaminowy bukmacher ⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe turnieje klubowe, Mecze towarzyskie
Godzina: 19:30
Spotkanie: AS Saint Etienne - FC Lausanne-Sport [Neutralne miejsce gry]
Typ: x2
Kurs: 2,31
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na wstępie chciałbym podziękować kolegom za wczorajsze ładne i wysokie typy! Oby takich dni jak wczoraj było więcej w nadchodzącym sezonie piłkarskim.
Co do dzisiejszego dnia zaglądałem na stronę CSKA Moskwa i zastanawiałem się czy nie postawić x2 w meczu CSKA Moskwa - FK Chimki za 3,45zł. Moskwa gra w iście rezerwowym składzie. Tosic i Dzagoev wrócą dopiero do gry za tydzień. Z Tosno przegrali 2:0 w składzie: Chepchugov, Nababkin, A. Berezutskiy, Vasin, Shchennikov (Ten, 75), Wernbloom, Natcho, Cauna (Efremov, 46), Eremenko, Milanov (Panchenko, 65), Musa (Strandberg, 46).
Kurs 3,45 na X2 zachęca ...
Jednak wróciłem do mojej pierwszej myśli: mecz AS Saint Etienne - FC Lausanne-Sport.
Francuzi dopiero zaczynają przygotowania. FCL grali już mecz z Young Boys Berno przegrywając go 2:1. ASS będzie testować nowych zawodników, ma ich być aż 7, co jak myslę znacznie wpłynie na grę tego zespołu. Dlatego typ x2 jak najbardziej prawdopodobny.
✅ 131

shaayq 167

shaayq

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Wimbledon ATP
Spotkanie: Federer - Simon
Typ: Simon
Kurs: 6.50
Analiza:
&quot;Gilu&quot; w wybornej dyspozycji, zniszczył Berdycha, niestety nie mogłem tego oglądać, natomiast widziałem cały mecz z Monfilsem, który wg mnie stał na świetnym poziomie. Oczywiście faworytem jest Szwajcar, ale kurs na Simona to poprostu value, nikt tu nikomu nie będzie odpuszczał, a Francuz grać z największymi potrafi. Świetnie trzyma piłkę w korcie, Roger dziś będzie musiał się trochę wysilić... Liczę na długi mecz, a IMO im dłuższy tym lepiej dla Francuza. Patrząc po historii meczów, prawie zawsze były długie i zacięte. Myślę, że dziś będzie to dzień Simona po raz kolejny, który świetnie trafił z formą i nie jest bez szans. Po takim kursie szkoda nie próbować.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Finlandia, Ykkonen
Spotkanie: EIF - JJK Jyväskylä
Kurs: 1.68
Buk: Bet At Home
Godz. 17:30
Analiza:
8 w tabeli EIF (bilans meczów 2-3-6, bramek 16-26) podejmuje 4 w tabeli Jyväskylä (bilans 5-4-1, bramek 18-9). W ostatnich spotkaniach u siebie EIF przegrał z ostatnim w tabeli VIFK 3:4,Oulu 0:2,TPS Turku 0:1,zremisował z Jaz Pori 1:1 (przedostatni w tabeli).
JJK na 4 ostatnie mecze wygrał 2 z nich w tym z liderem Kemi. Jest to liga fińska, więc niespodzianki się zdarzają, ale w tym meczu ostawiam,że nic takieo nie będzie miało miejsca
⛔ 100

awesometruth 6

awesometruth

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Wimbledon 2015
Spotkanie: Simon G. - Federer R.
Typ: powyżej 9,5 gema w pierwszym secie
Kurs: 1.72
Analiza:
Federer do tej pory na tym turnieju nie stracił jeszcze swojego podania, więc mało prawdopodobne by stracił je już w pierwszym secie meczu z Simonem. Francuz gra znakomity tenis na trawiastych kortach Wimbledonu i szczerze mówiąc, jestem pod wrażeniem tego jak daleko w tym roku zaszedł i nie jest jeszcze wcale powiedziane, że na pewno dzisiaj odpadnie. Dla mnie, właśnie od i jego rodak, Gasquet są objawieniami tego turnieju i na ich grę patrzy mi się z największą ciekawością i podziwem. Wracając do typu, to jeżeli tylko Simon nie da się przełamać w początkowych trzech swoich podaniach, na co bym szczególnie nie liczył, to typ jak najbardziej ma dużą szansę powodzenia. Federer również musi utrzymywać podanie, ale o to w początkowej fazie meczu raczej bym się nie martwił. Kurs również zachęca do grania, a więc powodzenia.
Dwa typy w jednym dniu
⛔ 100

krzanek9 47

krzanek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Mecze towarzyskie
Godzina: 17;00
Spotkanie: Polonia Łaziska Górne- Nadwiślan Góra
Typ: Do przerwy/Koniec meczu-2/2
Kurs: 1.53
Analiza:Witam, na dzisiaj wybralem spotkanie towarzyskie pomiedzy czwartoligową Polonia a drugoligowym Nadwislanem. Zwyciestwo gosci jest bardziej niz pewne. Polonia dopiero w poniedziałek rozpoczeła jak oni to nazwali ,,ładowaniem akumulatorów&#39;&#39; Pierwsze zajęcia były raczej wprowadzeniem do wysiłku fizycznego, niż typowym treningiem. Trucht, ćwiczenia rozciągające, zabawy z piłką, trochę biegania i gra szkolna, to treść inauguracji sezonu. Za to drugoligowiec w treningu jest juz od dłuzszego czasu i w tym meczu juz raczej beda chcieli złapac świeżość i pewnosć siebie na tle takiego rywala, w ekipie gospodarzy znajdzie sie pewnie pare osob testowanych, jesli to beda chlopaki jak w przypadku Ślezy Wrocław z B klasy czy podmiejskich okregówek czy zespołów juniorskich to napewno na tle drugoligowca nie poradzą sobie bo nie oszukujmy sie, przeskok pomiedzy druga a trzecia jest ogromny a nie mówiac tu o ekipie czwartoligowej pełnej amatorów i fanatyków zimnego piwka.
⛔ 100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo - Tour de France 2015
Godzina: 13:00 CET
Spotkanie: Etap 5: Arras Communaute Urbaine - Amiens Metropole
Typ: Nacer Bouhanni (Miejsce 1-3)
Kurs: 4.00 Bukmacher: expekt
Analiza: Chyba przesadzony kurs na podium Francuza na dzisiejszym etapie. Bouhanni po ciężkiej glebie na mistrzostwach Francji miał się nie liczyć, a tymczasem prezentuje się nadspodziewanie dobrze. Wprawdzie leżał już też na Tourze co zniweczyło jego szanse na finiszu 2 etapu, ale przed glebą radził sobie z bocznymi wiatrami i trzymał czołówki. Gdyby nie upadek, to coś czuję, że mógłby objechać wszystkich z tego okrojonego peletoniku, bo na równym to może tylko Cavendish i Greipel dysponują podobną szybkością. Wczoraj też zaskakująco dobrze na kocich łbach, cały czas w czołowej grupie i skończył na 6. miejscu. Po wczorajszym etapie dzisiaj to wręcz odpoczynek, choć znowu można się spodziewać wiatrów, ale to już nie nowość. Bouhani zwykle ma dobry timing na finiszu, szybkości mu nie zabraknie, nie powinno mu też zabraknąć pomocy, bo w osobach Simona i Soupe ma dobre wsparcie, a w razie czego umie też wykorzystać inny pociąg. Jeśli Bouhanni uniknie jakiejś przygody i przyjedzie w głównej grupie, to będzie na bardzo krótkiej liście faworytów do wygrania etapu, tym bardziej do podium. Po takim kursie warto zaryzykować.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom