>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 8.06.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 8. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
Typ: Cavs
Kurs: 3.88
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Witam, dzisiaj zapraszam do Oracle Arena w Oakland (Kalifornia) na 2. starcie finału NBA, pomiędzy Golden State Warriors i Cleveland Cavaliers. &quot;Wojownicy&quot; w pierwszym spotkaniu pokonali &quot;Kawalerzystów&quot; dopiero po dogrywce 108:100. Oglądałem ten mecz i bardzo raziła mnie nieskuteczność Cavs, przez większość spotkania dominowali i powinni tamten mecz wygrać. Jednakże kompletny brak koncentracji w dogrywce i olbrzymie błędy zarówno w ofensywie, jak i przede wszystkim w formacji obronnej spowodowały, że goście opuścili Oracle Arena ze spuszczonymi głowami. Dlaczego dzisiaj stawiam na Cavs? Przede wszystkim dlatego, że będą zmotywowani, aby wywieść z gorącego terenu zwycięstwo i w środę u siebie grać przy stanie rywalizacji 1:1. W kwestii mentalnej Golden State trzeba dodatkowo zaznaczyć, że żaden z ich zawodników nie grał dotąd w finale NBA, ŻADEN. Sądzę, że to dzisiaj jednak przełoży się na wynik meczu i goście wygrają go chociażby samym doświadczeniem. Pomoże im na pewno LeBron James, który 3 dni temu zdobył aż 44 punkty. Kurs moim zdaniem jest przesadzony, więc warto korzystać. Wygrana Cavs to na pewno nie będzie sensacja, ani nawet niespodzianka.
Powodzenia!
✅ 288

Otrzymane punkty reputacji: +15
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Primera Division
Godzina: 2:30
Spotkanie: Olimpo - River Plate
Typ: X/2
Kurs: 4.60
Bukmacher: expekt
15 kolejka argentynskiej Primera Division. Olimpo gra z River Plate. Niedawno obstawiałem 2 mecze Olimpo, więc troche ta drużyna jest dla mnie bardziej znana niż inne z dołu, jeśli chodzi o Argentyne. Olimpo przede wszystkim gra defensywnie i nieskutecznie w ataku. Nie ma druzyny ktoraby strzeliła mniej w tym sezonie niz oni. Tylko 5 bramek w 14 spotkaniach, w tym trzy w jednym meczu. River Plate, utytułowany zespół, grający co rok o mistrzostwo. Czy oni z tak słabym zespołem mogą stracić punkty? Będzie to wielkie zaskoczenie. Olimpo jednak gra na tyle defensywnie, że nie zdziwie sie jeśli mecz zakonczy się wynikiem 0:1, może w porywach 0:2. Trzeba jednak przyznać że historia nie jest za moim typem, bo River nawet u siebie z Olimpo ostatnio 2 razy nie wygrał, ale sytuacja dziś wydaje się inna. Olimpo słabsze niz rok temu, River mniej wiecej na stałym, wysokim poziomie. Kwestia dyskusjna to kiedy goscie strzelą bramke, ale jesli Olimpo nie popełni karygodnego błędu na początku to sądze że troche pomurują.
Analiza:
⛔ 100

R 59

rojeqq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland Cavaliers
Kurs: 3.80
Bukmacher: Bet365
Analiza: Pomimo kontuzji Irvinga (myśle że poniekąd stąd zaniżone kursy na cavs) uważam że Lebrona sie nie skreśla i bedzie to spotkanie ciezkie ale zakonczy sie wygrana Cleveland! Myśle że motywacja i chęć odgryzienia się bedzie dzis po stronie CC i glownie tym determinuje moj typ! Cavsi muszą dzisiaj wygrać jak chcą myslec o wygraniu finalow a jak wiemy Lebron zawsze w takich meczach robi mega performance!!
Powtórzony typ ⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Irlandia
Spotkanie Shamrock - Derry
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 3.45
Buk Unibet
Godz: 21:00
Analiza : Witam, na jutro wybrałem spotkanie z ligi Irlandzkiej , w którym ekipa Shamrock podejmował będzie na swoim stadionie ekipę Derry, moim jak i bukmacherów faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej kolejce jest ekipa gospodarzy , która na swoim stadionie w obecnym sezonie spisuję się bardzo dobrze, grali tam ośmiokrotnie i łącznie zdobyli aż 18 punktów , 5 wygranych oraz 3 remisy, Derry wyjazdy gra znacznie słabiej i w tym spotkaniu na pewno będzie im bardzo cięzko o ligowe punkty, bowiem nikt tutaj jeszcze nie wygrała a gospodarze w 8 spotkaniach stracili zaledwie 5 bramek, goście natomiast tylko 5 strzelili i uważam że na tym stadionie w jutrzejszym spotkaniu mogą nie poprawić swojego dorobku, ponieważ gospodarze w swoich 3 poprzednich spotkaniach na tym stadionie zdobyli łącznie 9 punktów wygrali dwukrotnie jednym golem i mam wrażenie że w jutrzejszym spotkaniu ekipa gospodarzy znów dopisze punkty do ligowej klasyfikacji , myślę że jest szansa że znów wygrają różnicą tylko jednej bramki, postawię na wynik 2:1.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Stuttgart Debel runda pierwsza
spotkanie F.Lopez/R.Nadal - T.Haas/R.Stepanek
godzina 16.00
Typ zw T.Haas/R.Stepanek
kurs 3.25
bet365
UWAGA!!!!!!!!!!!!! Prawdziwa gratka!!!!! dla kibiców tenisa !!!!Dwie dawno nie widziane pary deblowe dzisiaj ponownie razem w akcji!!!!
Zacznijmy od pierwszej pary :Feliciano Lopez i Rafael Nadal dobrze znani nam singliści ,
grywali ze sobą jako para deblowa przez 5 lat w latach 2003 - 2008 rozegrali 8 meczy na mączce bilans 4:4 , 5 meczy na trawie z czego wygrali tylko jeden:) 4:1 oraz 13 meczów na hardzie bilans przegrane 7 wygrane 6 , ostatni swój mecz jako para deblowa rozegrali 06 marca 2008 w Dubaju przegrali 2:0 z parą Bhupathi M./Knowles M.
Radek Stepanek i Tommy Haas również grywali razem jako para i na pewno można powiedzić że święcili razem dużo większe sukcesy.8 meczów na cleyu bilans 4:4 , oraz 13 meczów na hardzie z czego wygrali 9 a przegrali 4 .Współpraca niemiecko-czeska w tym duecie jest trochę dziwna bo obejmuje 2009-2014 i nie zagrali ani jednego meczu na trawie , kolejna dziwność w tej współpracy to fakt że aż 5 meczów przegrali po kreczach badz walkowerem.(nie wiem ale tutaj chyba chodzilo o jakieś problemy Haasa z plecami)
Dla Haasa występ w tym turnieju jest pierwszy po ponad rocznej przerwie więc jego forma na pewno jest wielką niewiadomą , Radek Stepanek również całkiem niedawno wrócił po dłuższej przerwie do tenisa i radzi sobie całkiem nieźle , zarówno w singlu jak i w deblu choć z całą pewnością można powiedzieć że dość daleko mu do optymalnej formy.
Natomiast Haas/Stepanek to dużo bardziej doświadczona , ograna i sukcesywna para deblowa niż Nadal/Lopez .Ostatni swój mecz Stepanek/Haas oddali walkowerem braciom BRYAN 16 maja 2014 ale dzień wczesniej pokonali parę Kubot/Linstedt a kilka dni wczesniej parę Melzer/Paes.Ogolnie Haas/Stepanek pokonywali w swoich wystepach
topowe pary deblowe dodać tu można Isner/Lipsky , Dlouhy/Melo ,Mirnyj/Nestor i jeszcze kilka innych.Jak dla mnie spore VALUE po stronie weteranów i pewnie gdyby nie to że cholera wie czego się spodziewać po Haasie i jego ponad rocznej przerwie , pewnie pograł bym to dosyć grubo.Niejednokrotnie przekonałem się że w deblu Nazwiska nie grają liczy się zgranie , zrozumienie wreszcie jakaś chemia i tutaj na pewno wszystkiego więcej jest po stronie weteranów.Kondycyjnie na pewno lepiej zaprezentują się topowi singliści z Hiszpani , ale w grach podwójnych kondycja nie jest tak istotna (najlepszym przykładem Martina Hingis) kolejny argument to taki że Nadal zawsze tracił duzo na trawie.No zobaczymy (choć nie wiem czy będzie gdzieś dostępna transmisja z tego meczu)
POWODZENIA ja trzymam kciuki za weteranów STEPANKA (który było nie było do dziś jest jednym z najlepszych deblistów) i Haasa.!
ZWROT

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Serbia
Godzina: 18:00
Spotkanie: Mega Leks-Crvena Zvezda
Typ: under 173,5 punktów
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet365
Analiza: Spotkanie z Serbskiej pierwszej ligi pomiędzy Mega Leks a Crvena Zvezda. Faworytem jest oczywiście Crvena która w swojej lidze razem z Partizanem niszczą wszystkich, ale Crvena ma problem z wyjazdami wygrywają ale nie tak wysoko jak u siebie i tyle punktów w meczu nie pada co u siebie. Pierwszy mecz Crvena wygrała 108-80 ale to było spotkanie u siebie dzisiaj nie można się spodziewać aż tak wysokiego wyniku co w pierwszym meczu. Może zbliżą się do tej granicy, ale wątpię aby przekroczyli chociażby 170 punktów. Nie lubię grać underów ale według mnie warto zaryzykować.
⛔ 100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: KTP - Mariehamn
Typ: BTTS
Kurs: 1.90

Analiza:
W jedynym dzisiejszym spotkaniu fińskiej ekstraklasy beniaminek KTP podejmie piłkarzy IFK. Obie drużyny w tabeli dzieli 6 miejsc (KTP zajmuje ostatnie bezpieczne 10 miejsce, natomiast goście plasują się tuż za podium) oraz 9 punktów różnicy, a biorąc pod uwagę że to dopiero 12 kolejka piłkarskich zmagań to przewaga jest dosyć spora. Oba zespoły mają jasno postawione celę: W przypadku gospodarzy jest to uniknięcie spadku z ligi, natomiast Mariehamn będzie próbował zapewnić sobie miejsce w czołówce oraz udział w europejskich pucharach. KTP jak przystało na beniaminka musi zdobywać punkty u siebie, a do tej pory na własnym stadionie wygrali tylko 1 z 5 dotychczasowych spotkań, notując bilans bramkowy 4:5. Goście na wyjazdach zgromadzili 8 oczek, ulegając tylko liderowi z Helsinek. Chociaż to IFK wydaję się zdecydowanym faworytem, wierzę jednak że goście &quot;nie sprzedadzą tanio skóry&quot; i zobaczymy ciekawy mecz ze sporą ilością bramek. Biorąc pod uwagę że we wczorajszych 4 spotkaniach Veikkausliigi zobaczyliśmy tylko jedną bramkę, a w spotkaniu sobotnim również padł jeden gol, to obowiązkiem obu ekip jest poprawić ten żałosny bilans.
⛔ 100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MŚ kobiet 2015
Godzina: 22-00
Spotkanie: Szwecja - Nigeria
Typ: 1(-1.5)
Kurs: 2.08
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Po tym co wczoraj zobaczyłem w wykonaniu reprezentacji WKS nie wydaje mi się żeby reprezentacje Afryki odegrał na tym turnieju większą rolę. Wprawdzie Nigeria jest ceniona znacznie wyżej niż WKS ale niedawny wynik 4-2 z tymi rywalkami chluby im nie przynosi wobec wczorajszego 10-0 Niemiec z tą drużyną. szwedki natomiast mają bardzo silny skład i stac je nawet na medal. W Algarve Cup pokonały Niemki co mówi samo za siebie. Europejski futbol kobiecy wyraźnie odstaje od reszty świata (nie licząc Ameryki Płn.) i myślę, że dowód na to dostaniemy w tym spotkaniu.
⛔ 100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Nottingham
Godzina: 12:00
Spotkanie: Kania -
Kurdyavtseva
Typ: 1
Kurs: 2.50

Analiza: Mecz zaraz wiec nie ma czasu na dluga analize. H2H 1:0 dla Polki w maju wygrała z przeciwniczka na Roland Garros 2:0 wiec czemu nie teraz? Tak wiem inna nawierzchnia itd. Ale oprocz tego ze jej przeciwnika poprzedniego turnieju w Eastbourne doszła do 5 rundy to nic nie znaczy. Wczesniej przegrywała wszystkie mecze! Wczesniej wygrała swoj dopiero 07 stycznia! To jednak daje do myslenia mimo to ze Eastbourne mogla potraktowac jako dobra rozgrzewke i bukmacherzy moze tego sie zlekneli. Kania 130 A przeciwniczka 118. Mimo tego ze Kania nie ma jakis duzych sukcesow to mimo to wierze ze wygra z kims kto przegrywal mecz za meczem oprocz Eastbourne w dodatku Kania pokonala ja 2 tygodnie temu i mysle ze zasluzyla sobie Polka na wejscie do glownego turnieju.
⛔ 100

viking1410 0

viking1410

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 12:00
Spotkanie:
WTA - SINGIEL - NOTTINGHAMWTA - SINGIEL - NOTTINGHA WTAKania P. - Kudryavtseva A.
Typ:
1
Kurs:
2.60
Bukmacher: UNIBET
Analiza:
Mój pierwszy post na forum, także witam wszystkim i zabieram się do analizy.
O godzinie 12:00 w Nottingham dojdzie do spotkania Polki Pauli Kani z Rosjką Alla Kudryavtseva. H2H, do tej pory Panie spotkały się tylko raz 20 maja 2015 i spotkanie wygrała Polka 2:0. W dotychczasowych dwoch spotkaniach turnieju Kania wygrała po 2:0 co prawda rywalki nie były za silne, ale wygrane pozwalają patrzeć z optymizmem na dzisiejsze spotkanie.Rosjanka natomiast pierwsze spotkanie wygrała gładko 2:0 z Tatishvili natomiast drugie spotkanie już troche wymęczyła z Date Krumn(WTA:150). Także liczę tu na Polke i obstawiam 2:1. Spieszymy sie bo spotkanie zaraz się zacznie. Powodzenia
Larcher de Brito lGajdosova J. - Larcher de Brito M

Powtorzony typ ⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽Szwecja 3 Południe
Godzina 19:00
Spotkanie - Norrby : Qviding
Typ - Qviding wygra i obie strzelą
Kurs - 4.50 / Unibet

Z dzisiejszej oferty za bardzo nie ma co wybierać ale znalazłem coś może godnego uwagi w 3 lidze Szweckiej , pojedynek pomiędzy ostatnim w tabeli Norrby a 5 Qviding , gospodarze po rozegranych 8 kolejkach są nadal bez zwycięstwa i powiem że dziś także na nich nie stawiam , u siebie w 4 spotkaniach zaledwie 1 remis i 3 porażki a co gorsze jeden zdobyty gol i 5 w plecy natomiast goście ostatnio na fali i 3 zwycięstwa pod rząd a na wyjazdach także idzie im dobrze 2-1-1 i br. 4:4 , a co przemawia dla mnie że to oni wygrają a no tradycyjnie zaglądam do H2H a tu bilans ogólny 4-1-4 i br. 14:20 i wygląda to remisowo ale jest coś ciekawego a mianowicie w tej parze to przeważnie goście górą i tak tu w Norrby bilans 1-1-3 i 7:11 na korzyść Qviding natomiast odwrotnie to 1-0-3 i 9:7 na korzyść Norby tak wiec może i dziś ta tradycja zostanie zachowana tym bardziej że gospodarze nie są w najwyższej formie !
⛔ 100

awesome-types 16

awesome-types

Użytkownik
WTA - SINGIEL: S-Hertogenbosch (Holandia), trawiasta
Godzina 14:05
Spotkanie - Nara K. (Jpn) - Flipkens K. (Bel)
Typ - DW 0-2
Kurs - 2.00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Nie ma się co rozpisywac, gdyż mecz tuż tuż, ale Belgijka o wiele lepiej gra na trawie od dzisiejszej rywalki. Japonka jest sztywna na korcie, na pewno gorzej się porusza, jest mniej wszechstronna od Flipkens. Ta druga zdecydowanie lepiej wytrzymuje trudy dłuższych meczy, jest bardziej powtarzalna i skuteczna, choć obie nie prezentują poziomu jaki mogliśmy oglądać podczas turnieju Ronalda-Garrosa.
⛔ 100

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, DPŚ
Godzina: 20:30
Spotkanie: H2H Wielka Brytania (-14) - USA
Typ: 1
Kurs: 1.95
Czwórka Brytyjczyków prezentuje się o wiele lepiej. W zdecydowanej większości biegów (właściwie to tylko oprócz tych z Hancockiem, choć i ten może przecież przegrywać choćby z Woffindenem) będą oni przyjeżdżać przed Amerykanami. A trzeba jeszcze pamiętać, że Łotysze (Bogdanow i Lebiediew ustępują poziomem tylko Hancockowi) i czasami Australijczycy (w wyrównanej walce z pewnością nie przyjadą w każdym biegu pierwsi) będą na poziomie pod gospodarzami, a nad Jankesami i będą zabierać im kolejne punkty. Według mojej &#39;pesymistycznej&#39; rozpiski powinno być coś kolo +20 więc nawet w przypadku jokera i 6 Hancocka zamiast 0 Rumla powinno być dobrze.
✅ 95

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ????
Godzina: 15:30
Spotkanie: Copil M. - Nieminen J.
Typ: dw pierwszego seta 3:6
Kurs: 5.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nieminen jest dla mnie zawodnikiem dość chimerycznym, ale ma swoje spore doświadczenie. Długo zastanawiałem się nad obstawieniem wyniku pierwszego seta. Myślałem również na ugraniem 4 gemów Copila, ale myślę, że zobaczymy piękna grę mojego faworyta. Co prawda ostatnio dużo przegrywa, ale nie z byle kim, na drodze ma sporo topów i gra na swój sposób dość dobrze z słabszymi graczami takimi jak Copil. H2H 0:2 na korzyść. Moim zdaniem po takim kursie śmiało można iść w doświadczenie tego właśnie gracza. Polecam!
⛔ 100

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Stuttgart, Qualification - quarterfinal, grass ????
Godzina: Po 16:00
Spotkanie: Brown - Berrer
Typ: BERRER
Kurs: 2.31
Bukmacher: pinnaclesports
Analiza:
vs.
Pierwotnie mecz miał się zacząc o 11:00 , skoro jest opoznienie to cos napisze .Dla mnie to jest komplikacja kursów wystawionych w tym spotkaniu . Obydwaj maja juz swoje na karku , z osiagnieciami tez roznie jest , najwyzszym miejscem Browna to miejsce 78 zaś Berrera 42. Bardziej stabilniejszym i rozsadniejszym graczem jest niewatpliwie starszy o 4 lata Berrer . Dustin pierwszy mecz tutaj rozegrał bez histori pewnie pokonując Sachs&#39;a sklasyfikowanego na 1042 miejsce . W nastepny meczu juz z problemami ograł białorusina Zhyrmonta 7-6,6-3 . Berrer miał w Q-1 przeciwnika równego sobie jakim jest Dancević , nastepnie starł sie z młodziutkim niemcem Choinskim , którego ograł 7-6 , 6-1 . Spotkali sie dwa razy i kazdy wygrał po razie . Niewatpliwie jest róznica miedzy oba graczami , Berrer osiagnał troche wiecej w tym sezonie nizeli bezbarwny Brown , który bilans z tego sezonu wynosi 12/15 , a Berrera 27/12 . Gdyby kursy były wyrównane to bym się zastanawiał , ale jak jest taki j.w. to wchodze w to .
⛔ 100

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyskie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Norwegia - Szwecja
Typ: BTTS
Kurs: 1.80
Analiza:

Cienko dzisiaj z ofertą na piłkę, ale znalazłem jeden, ciekawy bet. Już dzisiaj derby skandynawii, jednak bez szczególnej otoczki, bo zawody będą rozegrane towarzysko. Niestety ciężko jets cokolwiek powiedzieć, bo nie wiem jak prezentują się składy obu drużyn, jednak posłużę się statystykami. W 10 ostatnich meczach pomiędzy tymi ekipami, 7 kończyło się BTTS. Ostatnie dwa to wręcz grad goli (4:3 i 3:2). Gospodarze w listopadzie ubiegłego roku nie pokazywali się z dobrej strony. Przegrali na własnym terenie z Estonią, nie strzelając żadnej bramki. Uważam że mają tutaj coś do pokazania i dzisiaj powalczą, więc minimum te jedno trafienie powinniśmy ujrzeć. Szwedzi na wyjeździe całkiem nieźle sobie radzą. Patrząc na ich wyniki w 10 ostatnich spotkaniach w delegacjach, 7 razy trafiali do bramek rywala. Liczę tutaj na Ibrakadabrę, jednak jak wspomniałem powyżej, nie mam żadnych informacji kadrowych, więc nie wiem, czy wybiegnie dziś na boisko. Reasumując, po statystykach, doświadczeniu i intuicji stwierdziam, że BTTS tutaj powinniśmy ujrzeć. Ja w to wchodzę, więc sobie i Wam życzę powodzenia!!
⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Stuttgart 2015 (Niemcy)
Godzina: 17:30
Spotkanie: Troicki Viktor - Coric Borna
Typ: 2
Kurs: 2.66
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Analiza na szybkiego ponieważ mecz teoretycznie o 17:30. Serb, Troicki który obecnie jest na 28 pozycji ATP jak na razie miał udany tylko początek sezonu gdzie przechodząc przez kwalifikacje wygrał w Auckland. Później tylko zanotował zaledwie ćwierćfinał na hali w Zagrzebiu czy ćwierćfinał w Acapulco. Sezon na mączce w jego wykonaniu to również nic wielkiego ponieważ doszedł do 3 rundy w Rzymie. Podczas French Open odpadł bardzo szybko ponieważ już w II rundzie z Bolellim 6:2, 6:4, 6:3. Troicki w tamtym roku nie rozegrał żadnego meczu na trawie ze względu na karę za doping. Ale tak na dobrą sprawę bilans wcześniejszy 21/20 nie robi jakiejś furory. Owszem udało mu się dojść do 4 rundy Wimbledonu w 2012 roku ale nie pokonał tam żadnego groźnego gracza który czuje się dobrze na trawie. Tylko wtedy czy w 2013 roku gdzie pokonał Tipsarevicza, Victor był w formie i prezentował się znacznie lepiej niż w obecnym sezonie. Oczywiście, że Troicki to bardzo dobry gracz który potrafi napsuć nerwy najlepszym tenisistom ale niestety dla niego forma nie powala.
Jego przeciwnikiem będzie młodszy o 10 lat Borna Coric który obecnie jest na 41 miejscu i jest to jego najwyższy ranking. Chorwat rozegrał zaledwie 3 mecze w dorosłym świecie tenisowym na trawie i nie wygrał ani jednego. Tylko wiadomo, że Borna 2 lata temu, rok temu a dzisiaj to zupełnie inny rodzaj gracza bo on postępy robi bardzo szybko praktycznie z miesiąca na miesiąc. Także tą statystyką 0/3 nie ma się co sugerować, oczywiście ma znacznie mniej doświadczenia niż przeciwnik co może okazać się katastrofalne w skutkach. Tylko, że Coric potrafi się poruszać jak i grać na trawie ponieważ w juniorskim Wimbledonie doszedł do ćwierćfinału. Coric jak na swój wiek oraz na małe doświadczenie w najlepszych turniejach ATP radzi sobie w tym sezonie bardzo dobrze. W Dubaju doszedł do półfinału przegrywając z Federerem a pokonując tam Murraya 6:1, 6:3. Na czerwonej mączce osiągnął również niezłe wyniki ponieważ ćwierćfinał Estoril, półfinał W Nicei czy dojście do III rundy French Open gdzie pokonał Querreya czy Robredo w pięciu setach także formę chłopak ma.
Coric ma bardzo mocny serwis i jeśli będzie podawał na swoim poziomie to Troicki nie powinien go przełamać. Styl Chorwata bardzo pasuje na trawę ponieważ jego tenis jest bardzo ofensywny i nie będzie musiał się często wdawać w dłuższe wymiany gdzie Troicki w tej taktyce jest lepszy. Oczywiście nie można skreślać Serba ponieważ on jest bardzo doświadczonym graczem i też serwuje mocno. Ale moim zdaniem kurs na Bornę jest mocno przesadzony tym bardziej, że często po turniejach wielkiego szlema ci faworyci na papierku często zawodzą. Według mnie Coric ma bardzo wielkie szanse na wygraną a jak będzie to przekonamy się niebawem jeśli deszcz nie pokrzyżuje nam planów.
⛔ 100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Argentyna
Data: 08.06.2015 23:00
Spotkanie: Tigre vs Aldosivi
Typ: Tigre
Kurs: 1.93
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
Bardzo uboga oferta na dziś, nawet z tenisa nie było moim zdaniem nic ciekawego ale analizę trzeba napisać dlatego ja na dziś wybrałem mecz z pierwszej ligi argentyńskiej gdzie Tigre na własnym stadionie podejmie Aldosivi i jak dla mnie to gospodarze są znaczym faworytem tego spotkania choć ostatnio obie drużyny spisują się bardzo dobrze.Dzieli je tylko 1 punkt ale niewątpliwie wyższe cele ma Tigre które dzisiejszym zwycięstwem będzie chciało zbliżyć się do czołówki a tylko 3 punkty mogą im na to pozwolić.Zarówno Tigre jak i Aldosivi notują w ostatnich czasach podobne wyniki.Gospodarze w 5 ostatnich starciach zanotowali 3 zwycięstwa, remis i porażkę natomiast goście 3 zwycięstwa i dwie porażki.To co rzuca się w oczy ku mojemu typowi to świetna forma Tigre na ich własnym terenie.Na stadionie Tigre w ostatnich 5 meczach wygrało aż 4-krotnie tylko raz remisując.Co trzeba oddać drużynie Aldosivi to to że ich gra na wyjazdach również jest bardzo zadowalająca ponieważ w ostatnich 5 meczach także zdobyli 4 wygrane raz znacznie przegrywając z LP Gimnasia.Dziś jednak myślę że będą musieli przegrać po raz drugi w ostatnim czasie na wyjeździe.Mecze pomiędzy tymi drużynami miały miejsce dawno dawno temu dlatego nie można się nimi tak podpierać jednak może coś jest w tym że Aldosivi ma kompleks drużyny Tigre bo w 4 meczach pomiędzy tymi ekipami zawsze zwycięsko wychodziła drużyna dzisiejszych gospodarzy.Obecna forma Tigre sprawia że moim zdaniem powinni dziś wygrać przed własną publicznością i dołączyć do czołówki ligi tym bardziej że mają i tak mniej meczów rozegranych niż np. lider5 tabeli.Ostatnią porażkę na wyjeździe z Independiente chyba można uznać za wpadkę bo w tamtym meczu to zespół z Tigre prezentował się lepiej jednak początek spotkania ustawił cały mecz.Dziś powinno być inaczej i to Tigre w mojej opinii zostawi 3 punkty na własnym terenie.Powodzenia!!!
⛔ 100

squbany 1

squbany

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Lega A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dinamo Sassari - Armani Milano
Typ: Armani Milano -10.5
Kurs: 3.78
Analiza:

Mecz nr 6 Play-Off włoskiej Lega A pomiędzy Dinamo Sassari a Armani Milano. W rywalizacji do 4 zwycięstw prowadzi drużyna z Sassari 3:2. Można tu mówić o sporej niespodziance gdyż mało kto spodziewał się aż tak wyrównanej rywalizacji pomiędzy tymi drużynami. Faworytem tej serii jak i całej ligi bez dwóch zdań są goście naszpikowani gwiazdami - Kleiza, Brooks, Gentile, Samuels, Moss tych graczy nie trzeba przedstawiać. W dzisiejszym spotkaniu to oni powinni zrobić różnicę i poprowadzić Emporio do upragnionego zwycięstwa. Aż ciężko pomyśleć żeby zespół z takimi graczami odpadł w półfinale rozgrywek. Jeśli tylko zagrają na miarę swoich możliwości tak jak to było w ostatnim spotkaniu to odniosę pewne zwycięstwo. Goście nie mają nic do stracenia i mecz zapewne będzie wyglądał jak ostatnio z tym że zespół z Sassari raczej nie będzie miał tak wysokiego % rzutów trafionych za 3 punkty.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom