>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 6.01.2025 (poniedziałek)

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 6. Stycznia

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 871,5K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: X2
Kurs: 1.42
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-4-01-2025-6-01-2025.173030/post-7312179
Analiza:
Wolves co prawda ostatnio złapali wiatr w żagle ale myślę że długo to nie potrwa. Pokonali przedostatnie Leicester 3-0, drużynę w kryzysie czyli Man U 2-0 u siebie a ostatnio zdołali zremisować na wyjeździe z Tottenhamem 2-2. Nottingham jest aktualnie drugie w tabeli z bilansem 11-4-4. Przegrywali jedynie z drużynami z czołówki tabeli jak Arsenal, Newcastle City i Fulham. Ostatnio znakomita forma, 5 meczy wygranych z rzędu. W 3 kolejce tego sezonu Nottingham nie zdołał pokonać Wilków u siebie i zremisował tylko 1-1. Historia ostatnich gier h2h bardzo remisowa. Mimo że Wolves ostatnio jakby lepiej nie widzę by mogli tu wygrać.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
R 1,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: Nottingham
Kurs: 2,35
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-4-01-2025-6-01-2025.173030/post-7313092
Analiza:
Poniedziałkowy kończący dwudziestą kolejkę, czyli pierwszą rewanżową mecz w Wolverhampton. Gospodarze po zmianie trenera na Vitora Pereirę wyraźnie odżyli wygrywając z Leicesterem i MU oraz remisując z Tottenhamem. Efekt nowej miotły więc zadziałał ale w tabeli zajmują miejsce tuż nad strefą spadkową Teraz czeka ich bardzo trudny egzamin bowiem zagrają z rewelacją tego sezonu drużyną Nottingham. Goście w tabeli są na trzecim miejscu ale mają za sobą serię pięciu kolejnych wygranych i z pewnością zrobią wszystko aby ją przedłużyć. Cztery ostatnie mecze ligowe między tymi drużynami kończyły się podziałem punktów- postawię jednak na będących w gazie gości tym bardziej, że w Wolves nie zagra zawieszony skuteczny napastnik Matheus Cunha.

pinio1111 197K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka PLS
Godzina: 20:30
Spotkanie: Rzeszów - Barkom
Typ: Barkom
Kurs: 6,80
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Nie byłbym sobą gdybym tego nie zagrał 😁
Mecz z poniedziałku i oczywiście mój ulubiony Barkom!!!
Te kursy są z kosmosu i kto jest w temacie PLS to wychwycił to od razu.
Nie wiem w jaki sposób Lwowianie są na tym miejscu-15 i mają tyle punktów-11, bo potencjał w tym zespole jest dużo wyższy.
To jest zdecydowanie mój "bukmachersko" ulubiony zespół, bo dają zarobić. Bardzo lubię oglądać ich mecze, gdyż grają bardzo widowiskowo i potrafią sprawiać problemy najlepszym.
O ich możliwościach świadczy nie tak dawna wygrana z Jastrzębiem na ich terenie. Czyli teoretycznie sufitu nie mają 😉
Z drugiej strony zespół który od lat jest rozczarowaniem, bo przy takim budżecie i kadrze powinni bić się rokrocznie o tytuł MP, a jest trochę inaczej.
W tym sezonie również rozczarowują i w obecnej chwili zajmują w tabeli 8 miejsce, czyli ostatnie gwarantujące awans do play-off.
Nie twierdzę, że jest to pewniak, bo moim zdaniem w sporcie takich nie ma i nie zdziwi mnie wygrana 3:0 Rzeszowa, ale po takim kursie jest to niedorzeczne.
Rzeszów potrafił przegrać u siebie z "moim" Stilonem. Podopieczni Kowala pomimo dużo większej zdobyczy punktowej i miejsca w tabeli, uważam że są zespołem o zdecydowanie mniejszym potencjale od Barkomu.
Lwowianie tracą 4 pkt do Nysy i mają jeszcze mecz z Reską do rozegrania. Dalszy terminarz również moim zdaniem, na korzyść Ukraińców. Naprawdę mają o co walczyć i sądzę że w poniedziałek to pokażą.
Naprawdę kurs w okolicach 1,10 na niestabilny, mający problemy kadrowe Rzeszów jest niedorzeczny.
Widzę ogromne value w kursach na Barkom i idę w ich stronę.

pukon 1,3M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Serie C Włochy
Godzina: 15:00
Spotkanie: Entella - Rimini
Typ: 1X2 - Entella
Kurs: 1.69
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: Analiza:
Szukając informacji o koszykarskim Rimini, rzuciły mi się w oczy m.in. takie informacje (https://www.ilrestodelcarlino.it/rimini/cronaca/a-chiavari-con-tanti-assenti-d8f142c3 / https://www.corriereromagna.it/spor...che-nelle-situazioni-piu-complicate-ID1173183), odnośnie piłkarskiej ekipy Rimini. Według tego, spore nieobecności na jutrzejszy mecz, siedmiu zawodników poza składem. Nie znam tych rozgrywek/zespołów, spojrzałem w oficjalną stroną rozgrywek we Włoszech (https://www.lega-pro.com/) i większość tych zawodników, wydaje się istotna w tej ekipie:
Cernigoi - 14 meczów 4 bramki
Gorelli - 15 meczów
Brisku - bez gry
Parigi - 19 meczów 6 bramek
Langella - 20 meczów
Semeraro - 11 meczów
Accursi - 5 meczów
Sprawdziłem jeszcze ostatni mecz Rimini (22 grudnia, 0-0 z Carpi), i wtedy pełne 90 minut rozegrali Parigi i Langella, a Semeraro i Accursi ławka rezerwowych. Jeżeli chodzi o drużynę Entella, to przeglądając oficjalną stronę klubu, ich trener wspomina o wszystkich dostępnych zawodnikach na ten mecz (https://www.entella.it/prima-squadra/entella-rimini-pre-partita-mister-gallo/). Jeżeli faktycznie tak jest, to chyba można uważać ich za mocniejszego kandydata do wygranej, nie wiem czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie, ale opierając się na tych informacjach z obozu ekipy Rimini, spróbuję w stronę drużyny gospodarzy.
Rimini po 20 meczach 7. pozycja z bilansem 7/8/5 i 29pkt, ich jutrzejsi rywale, drużyna Entella 3. miejsce z bilansem 11/8/1 i 41pkt (pierwsza trójka w tabeli z 41pkt).

Do góry Bottom