>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 6.01.2022 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 6. Stycznia

typy_dnia_-_logo.jpg
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic
- Betfan
- TOTALbet
- eWinner
- superbet
- Fuksiarz

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

Ostatnia edycja:
va-banque 223K

va-banque

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Arabia Saudyjska. Superpuchar
Godzina: 18:15
Spotkanie: Al-Hilal - Al-Faysaly
Typ: Remis
Kurs: 4.30
Bukmacher: eTOTO
Analiza:

Al Hilal to drużyna, która dominuje w lidze arabskiej - w ciągu 5 ostatnich sezonów aż 4 razy zdobywała mistrzostwo, raz wicemistrzostwo. Al - Faisaly natomiast to ligowy średniak, w tym sezonie nawet tuż nad strefą spadkową. Udało im się jednak w poprzednim sezonie wygrać puchar dzięki czemu zagrają w tym meczu. Hilal nie strzela zbyt dużo goli - w tym sezonie ich bilans bramek to 21:17, natomiast Faisaly nie traci dużo goli 15:19, bilanse bramek 15:19. W obu przypadkach po 14 kolejkach. Moim zdaniem kurs na remis jest tutaj po prostu przesadzony - Hilal nie jest aż tak zdecydowanym faworytem, zresztą musi skupić sie na lidze, gdzie są dopiero na 5. miejscu i mistrzostwo powoli im ucieka. Jest to Superpuchar, więc mecz gdzie w przypadku remisu żadna z drużyn, a zwłaszcza Hilal, nie będzie zbytnio ryzykowała gdy do 90 minuty będzie remis, ponieważ zawsze są szanse wygrać przez dogrywkę lub karne. Warto dodać, że w superpucharze Arabii Saidyjskiej w historii często zdarzały się niespodzianki, podobnie zresztą jak w innych krajach np. Polsce. W 2021 roku Al Hilal przegrało 3:0 mimo, że byli zdaniem bukow faworytem, w 2019 roku faworyt z kursem 1,45 wygrał dopiero po karnych.

330

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +998
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 1:05
Spotkanie: Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers
Typ: Jason Spezza strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 5,00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

U Edmonton Oilers jest bardzo długa lista nieobecnych. Z tego powodu bukmacherzy widzą w drużynie Toronto Maple Leafs dużego faworyta. Jason Spezza to już jest weteran NHL, rocznik 83, jednak w dalszym ciągu jest solidnym graczem. W tym sezonie w 27 meczach strzelił 7 goli. Zwłaszcza początek grudnia był dla niego bardzo udany, w szczególności spotkanie z Minnesotą Wild, gdzie strzelił aż dwa gole. Biorąc pod uwagę duże problemy ze składem Edmonton Oilers uważam, że ma on szanse na zdobycie kolejnej bramki w tym sezonie.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
jozzy22 709,4K

jozzy22

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Indiana Pacers - Brooklyn Nets
Typ: Harden ov 23.5 pkt
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS

W sumie miałem dwie opcje na tą noc ale jednak postanowiłem Ige zostawić w spokoju i postawić na popularnego "Brodacza".
Wiadomo, że po przejściu do Nets Harden już nie jest tą główną strzelbą drużyny bo wszystko jest oparte o K.D. ale z tego co widzę "Brodaczowi" całkiem fajnie się wiedzie w starciach z Pacers. Idąc tym tropem myśle, że są dziś spore szanse na pokrycie jego overa. Linia jak na Hardena nie jest zbyt wygórowana.
Najbardziej martwi możliwość małej ilości minut gdyby wynik był niezagrożony ale myślę , że można spróbować. W ostatnim czasie Harden całkiem fajne liczby wykręcał więc idziemy za ciosem. Oby i dziś dał nam parę groszy na tym nowym roku

100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 01:30
Spotkanie: Indiana Pacers - Brooklyn Nets
Typ: Nets -14.5 pts
Kurs: 3.15
Bukmacher: Forbet

Pacers jedna z gorszych drużyn tego sezonu, do tego obecnie są strasznie zdziesiątkowani, przez protokoły covidowe wylecieli tam praktycznie wszyscy guardzi, którzy odgrywali większą role w rotacji, nie ma tam za bardzo kto poklepać i przeprowadzić piłki przez boiskou, Sabonis brał się ostatnio głównie za kreowanie ale odbija się to na jego efektywności w ataku, a Pacers wyglądają wtedy biednie bo nie ma kto dostarczyć punktów.

Skończyły się covidowe pauzy na Brooklynie, grają praktycznie wszyscy oprócz kontuzjowanego Harrisa. Do składu na wyjazdowe meczy wraca też Irving więc siła ofensywna Nets powinna być ogromna, w poprzednim sezonie ich spacing jeśli całe B3 było na parkiecie zabijał większość rywali, mieli sporo rzutów z czystych pozycji na czym głównie w regularze korzystał Harris, teraz Mills, Bembry czy Edwards powinni korzystać, a cała ich trójka rzuca w tym sezonie bardzo dobrze z dystansu. Pacers mieli bardzo dobrą obronę na obwodzie i ciężko rzucało się przeciwko nimi trójki ale teraz nie ma Brogdona, LaVerta czy Duarte, a zostali goście ściągnięci z G-League jak Sykes i Washington. Patrząc na składy to Nets powinni wygrać ten mecz i to dość wyraźnie, Harden zazwyczaj dobrze kreował grę, a jak wszyscy się dogadali to Irving nie zabierał mu piłki z rąk i ten fit wyglądał całkiem nieźle, mnóstwo tutaj solidnych strzelców, a obrona Pacers na obwodzie to obecnie dzieci we mgle.

100

Otrzymane punkty reputacji: +3
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Adelaide
Godzina: 01-30
Spotkanie: Fernandez - Swiatek
Typ: Swiatek -3.5 g
Kurs: 2.1

Analiza:

Niby deklaracja od Igi, że zamierza wrócić do agresywnej gry - mam nadzieję, że nie wróci do wycia na korcie i patrzenia jak ją leją byle gówna w każdym razie. Fernandez na tym UO zrobiła turniej konia, z resztą jak druga dzieciara - Raducanu. W każdym razie jeden turniej jej wyszedł, ale nie czuję żeby nagle miała być dominatorką, zwłaszcza że przed tym Us Open to pamiętam nawet jak na niskiej rangi turniejach ją lały zawodniczki z challengerów. Na pewno kluczem do zwycięstwa będzie pewna egzekucja, bo takie Fernandezowe zawodniczki to łapią falę jak mogą wracać do wymian z gównianych sytuacji - tak jak np. pokazała Kvitova z Liu czy Hon nie pamiętam nawet z kim ona tam grała, ale tak długo nie mogła zabić punktu, że ta druga w końcu odwróciła po tylu failach Czeszki - tak samo będzie tu, jeśli Polka będzie psuć sytuacje 'wygrane' to daleko nie zajedzie, ale jeśli wyjdzie z poczuciem, ze jest lepsza i przyzwoicie będzie serwować to Fernandez to jest w zasadzie żadna wielka przeszkoda jak chcesz bronić 500-tkę. Ani wybitnie serwująca, ani wybitnie returnująca - duża beneficjentka biegania do wszystkiego jakich tour ma sporo, często glebująca się na start meczu, tylko właśnie to o czym pisałem, często też przeciwniczki dawały jej powrót do meczu tym, że nie umiały skonczyć jakiegoś prostego finiszu i z czasem ją niosło te bieganie. Jak dla mnie formalność dla Igi jeśli chce wrócić do gry na poważnej scenie.

110

Otrzymane punkty reputacji: +1110
typerskoki 638,5K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina: Skoki narciarskie - Bischofshofen
Godzina: 17:30
Spotkanie: top10
Typ: Tande
Kurs: 4,50
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Podobają mi się Norwegowie na tej skoczni. Podoba mi się też Tande. Wiadomo, jest nierówny, zawsze może zawalić jak dzisiaj, ale rekompensują to fajne kursy. Dzisiaj pokazał w kwalach,że potrafi skakać. Był na 3 miejscu. Myślę, że stać go w jednym skoku na powtórkę tego i może uda się to w konkursie. To już by dało tą 10tkę o ile drugiego totalnie nie zawali. W niemieckiej części był w okolicy miejsca 20ego. Ale tą skocznie lubi bardziej. A jak Tande lubi skocznie to może na niej błysnąć. Pokazał to już w tym sezonie w Klingental gdzie nieoczekiwanie stanął na podium. MYślę, że tutaj taki scenariusz też jest w grze i top6 jest nawet realne. Jako typ dnia ryzykuje na top10 Norwega, a asekuracyjnie również fajnie wygląda 1-15 po kursie 2,00.

100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Koszykówka - USA - NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Charlotte Hornets - Detroit Pistons
Typ: Saddiq Bey over 28.5 punktów + zbiórek
Kurs: 1.88
Bukmacher: Betclic

Co prawda wrócił już Cunningham, ale mimo to linia wydaje mi się za niska. Saddiq ostatnio jest w wybornej formie, w ostatnich 5 meczach średnia punktów to 26.5, dodatkowo notuje minimum 8 zbiórek. Mecz na pewno będzie bardzo ofensywny, Charlotte to jedna z najgorszych defensyw w lidze, za to grają bardzo szybko, linia na over spora bo aż 227.5 pkt. Patrząc na ostatnią formę Beya, przeciwnika z jakim grają, dosyć ograniczoną rotacje w Detroit przez covida no i w końcu na pewno lepsze humory zawodników po dwóch zwycięstwach z rzędu wierze w kolejny fajny mecz Beya.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Juventus Turyn - SSC Napoli
Typ: Juventus
Kurs:
1,70
Analiza:

Dla mnie są 2 opcji albo Juventus wygrywa to spotkanie albo spotkanie zostanie przełożone.
Po pierwsze forma obu drużyn, Juventus na ostatnie 6 spotkań - 5 zwycięstw i 1 remis, Napoli porażka, zwycięstwo, porażka, zwycięstwo, porażka i remis.
Po drugie Juventus u siebie nie jest skłonne przegrywać z Napoli ba nawet remisować, ostatnie 4 mecze to 4 zwycięstwa Juventusu, na 10 ostatnich spotkań to 8 zwycięstw Juventusu, remis i porażka.
W Juventusie zabraknie 4 graczy w tym ani 1 z pierwszego składu.
W Napoli brakuje na ten moment 9 zawodników + 3 jest na kwarantannie dodatkowo po przyjeździe do Turynu i są to zawodnicy składu podstawowego.

Myślę, że Juventus chcąc nadal gonić czołówkę, widząc problemy kadrowe Napoli i przy zwycięstwie zbliżenia się już dosłownie na 2 punkty zrobi wszystko aby 3 punkty zostały w Turynie.

100

Otrzymane punkty reputacji: +3
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Puchar Króla
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gijon - Villarreal
Typ: 2 / obie strzelą TAK
Kurs: 4.35
Analiza:
Villarreal po zwycięstwie 2:3 nad Atalantą - w ostatnim meczu fazy grupowej i awansie do fazy pucharowej LM - nabrał wiatru w żagle i wygrał 5 kolejnych spotkań i strzelił w nich aż 22 gole! Villarreal w lidze walczy o zajęcie miejsca premiowanego możliwością gry w europejskich puchar na przyszły rok. Tracą oni do 3ciego miejsca już tylko 5 pkt. Stawiam także Emery da odpocząć kilku podstawowym zawodnikom w pucharowym meczu z zespołem ze środka tabeli, grającego w LaLiga 2. Gijon - bo o im mowa - w meczach rozgrywanych u siebie tylko 2 razy nie strzelił gola w 10ciu ostatnich pojedynkach. Villarreal z kolei nie stracił gola tylko w jednym z 10ciu ostatnich wyjazdowych spotkaniach. Villarreal stracił bramkę nawet w meczu poprzedniej rundy Pucharu Króla z zespołem z Primera RFEF - Group 2. Villarreal w dwóch ostatnich bezpośrednich pojedynkach z Gijon wygrał po 3:1 - lecz było to w latach 2016/17. W meczach pucharowych lubią dziać się różne rzeczy, ale dziś stawiam, że niespodzianki nie będzie, jednak liczę, że gospodarzy będzie stać na strzelenie gola Villarrealowi.

100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Del Rey
Spotkanie: Sporting Gijon- Villareal
Typ: Villareal -hc1.5
Kurs: 2.95
Bukmacher: StS

Analiza:

We wczorajszych spotkaniach Copa del Rey spodziewałem się zaciętych potyczek z golami z obu stron i tak też było. Dzisiaj pod lupę wziąłem inny mecz w tym pucharze i tutaj spodziewam się bardziej zdecydowanej przewagi gości. Kolega wyżej nadmienił o możliwościach i formie jednych i drugich ja jedynie dorzucę parę faktów.

Gospodarze aktualnie w połowie tabeli na 12 miejscu i grają nie najgorzej jednakże brakuje im zwycięstw . W 22 kolejkach wygrali jedynie 7 razy z czego większość na początku sezonu który był dla nich bardziej udany. Potem było nieco gorzej. Być może wpływ na ten wynik mają problemy personalne i kontuzje. Aktualnie brakuje im kilku graczy W tym bramkarza Cuellara , obrońców Babina (18/1), Berrocala (14/0), Valiente (13/1), pomocnikow Pereza (7/0), Rodriqueza (17/0) i napastnika Campuzano (8/0). To na pewno istotne ubytki patrząc z kim przyjdzie dzisiaj rywalizować miejscowym .

Villareal imponuje od wielu tygodni rozmachem w ofensywie o czym wspomniał mój przedmówca post wyżej i wygrywając robi to przekonująco. Nie mają goście zbyt dużych ubytków kadrowych. Dwaj pomocnicy Coquelin (13/1) i Ruben Pena (6/0) nie są dostępni wątpliwy jest też występ Alcacera (9/0) grającego w napadzie.
Nawet jeśli opiekun gości da dzisiaj odpocząć 2-3 zawodnikom podstawowego składu w co osobiście wątpię i tak siła przyjezdnych zdecydowanie większa. Gdy dodamy do tego doświadczenie drużyny w potyczkach pucharowych tak jak tutaj to Villareal jest dla mnie zdecydowanym faworytem do zwycięstwa. Myślę że podejdą goście do tego spotkania bardzo poważnie. Na pewno celują w finał i walkę o trofeum tak więc spodziewam się gry na najwyższych obrotach z ich strony . To powinno wystarczyć do wyraźnej wygranej więcej jak jedną bramką i spokojny awans.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy liga pro
Godzina: 10 15
Spotkanie: Morozov-Ambrosimov
Typ:Morozov
Kurs:1.98
Analiza: dopadla gorsza forma morozova, nie wyglada to za dobrze, 5 porazek z rzedu. Czy jest w stanie odmienic te sytuacje, mysle ze jak najbardziej w następnym meczu. Ambrosimov moze i wygrywa mecz za meczem ale pamietajmy ze to wciaz tenis stolowy. Morozov gral z tym samym rywalem doslownie tydzien temu i wygral 3-1. Morozov wygral gladko wtedy dwa sety. Uwazam ze trzeba to wziac pod uwage. Predzej czy pozniej passa przegranych zostanie zakończona.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 12:30
Spotkanie: Sampdoria – Cagliari
Typ: over 3 azjan bramki
Kurs: 2.52
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Goście ostatnia mecze wygrali w połowie październik…właśnie pokonując u siebie 3:1 Sampdorie. Co tu ukrywać powoli dla tej ekipy każdy mecze staje się walką o być albo nie być bo do bezpiecznej pozycji tracą 6 oczek co przy tym sposobie punktowani jest to duża strata. Do tego dochodzą na dziś w problemy kadrowe masa braków w defensywie, druga linia też bez kluczowych graczy i nie ma kto tego składać wszystkiego w defensywie i na ten moment ekipa ma już 40 bramek straconych, a jeszcze gorzej to wygląda w delegacji. Troszeczkę nie mają tutaj nic do stracenia, grają z rywalem który jest nisko i jest tym przeciwnikiem w kontekście walki o utrzymanie dlatego spodziewam się w ich wykonaniu odważnej gry, potrzebują tego zwycięstwa jak wspomniałem udało im się to w pierwszym starciu i tym bardziej liczę że to ich napędzi do odważnej gry. Sampdoria gra trochę poniżej oczekiwań, ale ofensywnie to najważniejsze, jest w tej ekipie kim grać w ofensywie i w tym kontekście jakoś biednie to nie wygląda, ale dobrych słów nie można powiedzieć o defensywie która należy do tych gorszych w lidze a dziś też zabraknie dwóch podstawowych defensorów. U siebie ekipa gra bardzo odważną piłkę, szczególnie na tyłach są bardzo „otwarci” do tej pory w żadnym spotkaniu nie zachowali czystego konta, a ogólnie średnia bramek w domu wynosi 3.5. Ekipa jest też nisko w tabeli ale dzisiejsze zwycięstwo tam im większy komfort i taki lekki spokój.

zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +2
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie
Godzinna: 14:30
Spotkanie: Bischofschofen
Typ: Kobayashi R. wygra
Kurs: 1.75
Analiza:Japonczyk jest poza zasięgiem innych skoczków ! Jest w gazie lata jak ptak wychodzi mu wszystko uśmiecha się z i nie widzę przeszkody żeby i dzisiaj nie zwyciężył. Kobayashi od kilku skoków stał się liderem w generalnej a w turnieju 4 skocznie jest bezapelacyjnym zwycięzca można tak powiedzieć . Jestem pewien ze dzisiaj postawi kropkę nad i , i zabierze medal z turnieju 4 skoczni. Niestety dla oka skoków narciarskich nie ma zawodnika który mógłby mu poważnie zagrozić skaczą nierówno a on jako jedyny skacze daleko i powtarzalnie. Kurs fajny wiec wchodzę jak w masło w ten zakład.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 12:30
Spotkanie: Sampdoria – Cagliari
Typ: M. Gabbiadini strzeli gola
Kurs: 2.75
Bukmacher: Betfan
Analiza: Wydaje mi się, że najbardziej racjonalny typ na to spotkanie. Manolo ma ostatnio bardzo dobry okres. W pięciu ostatnich meczach w których wychodził w podstawowej jedenastce Sampdorii za każdym razem strzelał gola, a rywale byli z najwyższej półki, gdyż trafiał do siatki m.in Romy, Fiorentiny, czy Juve. Gospodarze dziś powinni pokonać słabe Cagliari, podopieczni trenera D'Aversy nie schodzą poniżej pewnego poziomu. Jak to we Włoszech o bramki raczej nie powinniśmy się martwić, a jeśli już mają one padać to oczywiście najłatwiej o nie będą mieli gracze z formacji ofensywnych, stąd też mój typ. Uważam, że obecnie Manolo i Candreva są najgroźniejszymi graczami Sampdorii i mają dziś największe szanse na skuteczne kończenie akcji. Cagliari nagminnie traci przynajmniej dwa gole na wyjazdach, poza typem głównym polecałbym również granie overów w tym spotkaniu. Mam nadzieję, że nie skończy się 0-0, bo będę musiał schować głowę w piasek.

175

Otrzymane punkty reputacji: +2324
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Włochy Serie A
Godzina 18:30
Spotkanie : AC Milan : AS Roma
Typ : czerwona kartka lub rzut karny
Kurs : 1.70
Bukmacher : ETOTO

Jeden z hitów tej kolejki w serie A , Milan depcze po piętach Interowi natomiast Roma walczy o bycie w tej grupie dającej puchary , i nie ma się co ukrywać , że walki , fauli nie powinno zabraknąć , zresztą każdy mecz pomiędzy tymi drużynami to pokazuje , ja jak zwykle idę w kary dyscyplinarne , żółtek nie powinno zabraknąć , karny ? wiadomo nie zawsze ale nie można też i tego wykluczyć bo nie raz nie dwa karne pomiędzy nimi były a nawet dwa w meczu , sędzią jest Daniele Chiffi , w tym sezonie sędziował 7 meczy i pokazał 30 żółtek 1 bezpośrednia czerwień i 1 karny , ten karny w meczu Milanu z Interem ( karny dla Milanu ) sędziował 6 meczy z udziałem Romy i "podarował" im 2 karne , 4 mecze Milanu ( dwa karne dla Milanu 1 dla rywali ) była też bezpośrednia czerwień ( dla rywala ) liczę jak już wspomniałem na sporo fauli i kartek a za dwa typy kurs 1.70 wydaje mi się do zagrania !

70

Otrzymane punkty reputacji: +1014
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie/KHL
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Kunlun Red Star vs Severstal Czerepowiec
Typ: Robin Press powyżej 0.5 punktu w punktacji kanadyjskiej (wraz z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 2.10
Analiza:

Jestem totalnie team Severstal i kibicuje im w każdym meczu. Sympatie trzeba jednak odłożyć na bok i skupić się na poprawnym typowaniu. Do AKO pobieram sobie punkt Robina Pressa. Uważam, że gości stać tutaj na trzy-cztery trafienia z rywalem, który ma całkiem inny cel na ten sezon. Zapewne w Kunlun pojawia się kolejne rotacje, aby Chińczycy okrzepli na poziomie KHL. To powoduje, że ujrzymy kilka kar po stronie Smoków i mam nadzieję, że błyszczeć będzie ofensywna para szwedzkich obrońców. Robin spędza najwięcej czasu ze wszystkich swoich kolegów na lodzie. Często jest to całe 20 minut, a więc jedna tercja. Jestem zdania, że są szanse na jego punkt w kanadyjce. Ostatnio strzelił nawet gola, co dodatkowo zmotywuje go do kolejnych dobrych występów.

110

Otrzymane punkty reputacji: +1251
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie liga szwedzka
Godzinna: 14:00
Spotkanie: Frolunda - Lulea
Typ: Lulea w czasie regulaminowym
Kurs: 2.80
Bukmacher: betclic
Analiza:

Niedawno proponowałem wygraną Frolundy w Lidze mistrzów, niestety nie udało sie ale ten kto ogladał widział ze wynik mogł pojsc rwnie dobrze w druga strone. Dzis Frolunda juz w lidze i podejmuje mocny zespół Lulea. Jak moze wygladac ten mecz? Mysle ze Frolundzie z pewnoscia przyda sie mecz z mocnym rywalem, mysle tez ze wynik tej konfrontacji nie bedzie najwazniejszy, nikt w klubie nie kryje ze najblizszym celem na którym trzeba sie skupic jest polfinałowy mecz z Rogle i wszystko co mozna bedzie temu podporzadkowane. Lulea to trudny rywal, rywal bedacy w wysokiej formie i dzis z pewnoscia beda chcieli kontynuowac serie wygranych bo ostatnio pokonane mocne Leksand i Farjestad w spodob przekonujacy. Patrzac na roster to w sumie kazdy wynik jest mozliwy w tym spotkaniu ale ja stawiam na Lulea bo mysle ze dla ekipy z Geteborga bedzie on kolejnym etapem przygotowan do decydujacej rozgrywali w CHL.

180

Otrzymane punkty reputacji: +1777
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Del Rey
Spotkanie: Sporting Gijon- Villareal
Typ: BTS
Kurs: 2.01
Bukmacher:Fortuna

Analiza:

Sporting Gijon to drugoligowa ekipa, która zajmuje miejsce w środku tabeli i cały czas ma realne szanse na powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej, jednak najprawdopodobniej z poziomu baraży, bowiem strata do drugiego miejsca gwarantującego bezpośredni awans wynosi aż 14 punktów. Villarreal pod wodzą Emery'ego w końcu weszło na wysoki poziom i powoli pnie się w górę ligowej tabeli, gdzie ma aktualnie 28 punktów i 4 zwycięstwa w 4 ostatnich meczach ligowych. Obie ekipy lubią grać ofensywną piłkę z zachowaniem wszelkich proporcji. Myślę, że każda z drużyn zdobędzie po minimum jednym golu.

101

Otrzymane punkty reputacji: +977
AndrzejWariat 46,4K

AndrzejWariat

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Godzina: 14:30
Spotkanie: Lazio- Empoli
Typ: BTTS + over 2.5
Kurs:1.90
Bukmacher: Superbet

Analiza:

Serie A wznawia swoje rozgrywki po dwóch tygodniach przerwy i forma niektórych drużyn może być zagadką. Na cel obrałem sobie pojedynek dwóch drużyn, które zarówno strzelają sporo bramek a także tracą dużą ich ilość. Lazio ma przewagę jeśli chodzi o personalia, nikomu nie trzeba przedstawiać takich nazwisk jak Immobile, czy Milinkovic Savic, a także atut własnego boiska na którym Rzymianie spisują się bardzo dobrze (2 wynik w lidze). Dodatkowo Lazio omijają zakażenia i absencje związane koronawirusem i niemalże pełny skład jest do dyspozycji trenera. Empoli z kolei to bardzo odważnie grający beniaminek, który strzela dużo bramek i dochodzi do wielu sytuacji podbramkowych. Dziewiąte miejsce w tabeli to z pewnością bardzo dobry wynik dla tej drużyny, a dodatkowo drużyna ta bardzo dobrze spisuje się w meczach wyjazdowych. W tym sezonie będzie to już drugi pojedynek między tymi drużynami, w pierwszej kolejce sezonu Lazio pokonało Empoli na ich własnym stadionie 3:1. Dziś liczę na otwarty mecz z przynajmniej trzema bramkami.

90

Otrzymane punkty reputacji: +895
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom