>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.10.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 5. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

lammpard 40

lammpard

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - KOSTARYKA: Primera División - Torneo de Invierno
Godzina: 0:00
Spotkanie: Cartagines - Limon
Typ: 1
Kurs: 1.63
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W nocy z niedzieli na poniedziałek dojdzie w Cartago do spotkania pomiędzy Cartagines, a Limonem. Cartagines świetnie spisują się na swoim boisku, ostatnio zaznali gorzki smak porażki u siebie 15 meczów temu.
Co do drużyny Limon, w poprzednim sezonie w 22 meczach wyjazdowych, aż 17 razy schodziła pokonana, a obecnie przegrała ostanie 3 mecze wyjazdowe w lidze.
Limon 4 z 5 ostatnich meczów w Cartago przegrał, a w zeszłym sezonie przegrał 1:0 i 7:2. Biorąc pod uwagę powyższe statystyki i specyfikę ligi kostarykańskiej, czyli duży odsetek wygranych meczów przez gospodarzy stawiam tu na zwycięstwo Cartagines.
✅ 63

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serbia Super Liga
Godzina: 19.00
Spotkanie: Partizan - Cukariczki
Typ: Partizan -1,5
Kurs: 2.15
Bukmacher: bet365
Analiza:
W poniedziałek zostanie rozegrane ostatnie spotkanie w ramach dwunastej kolejki Serbskiej Super Ligi. Partizan Belgrad podejmie na własnym stadionie drużynę Cukariczki. Mój typ na to spotkanie to wygrana gospodarzy co najmniej dwoma golami. Zawodnicy Partizana przystąpią do tego spotkania w bardzo dobrych humorach po wyjazdowej wygranej 3-1 z Augsburgiem w ramach LE. Obecnie zajmują oni czwarte miejsce w tabeli ze stratą 12pkt do Crven Zvezdy, takie spotkania jak to muszą wygrywać. Cukariczki to ósma drużyna ligi, w ostatniej kolejce przegrali 0-1 z Mladost, ogółem mają na swoim koncie już cztery porażki a ich gra lekko mówiąc nie powala na kolana. Warto zauważyć że dopiero ostatnie dwa remisy przerwały Partizanowi serie 8 wygranych z rzędu spotkań na własnym stadionie. Pokazuje to jak są oni mocni u siebie, ostatnie pięc rywalizacji miedzy tymi zespołami rozgrywane na stadionie Partizana ZAWSZE kończyło się pokryciem handicapu. Kurs ciekawy, dlatego gram ten typ.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Serie B
Spotkanie Trapani -Perugia
Typ: gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 4.00
Buk bet365
Godz: 05.10.2015/20:30
Analiza: Z racji tego że nie było za bardzo co zagrać skupiłem się na drugiej lidze włoskiej w której to Trapani przed swoją publicznością podejmowało będzie drużynę Perugii. Zespołem któremu dawałbym większe szanse na zdobycie kompletu punktów w tym spotkaniu jest drużyna gospodarzy , która w obecnym sezonie nie przegrała jeszcze ani jednego swojego spotkania, ma w chwili obecnej bilans 2:3:0, i znajduję się na pozycji numer 8 w ligowej klasyfikacji, goście są na miejscu 17 ich bilans do 1:two:2 i mają bardzo mało bramek zdobytych jak i straconych ponieważ 3:3, goście grają bardzo underowo natomiast gospodarze overowo, myśle że w tym meczu bramki padnę dla obu ze stron i gospodarze w swojej obecnej formie co najmniej powinni bramkarza gości pokonać, uważam że w tym spotkaniu bardzo prawdopodobny jest over 2.5 ponieważ obie ekipy mają potencjał strzelecki , goscie zanotowali 3 wyjazdowe porażki pod rzad i myślę że albo w tym spotkaniu zanotują kolejną albo się w końcu obudzą i może zdołają ugrać chociażby jakiś remis, mój typ na to spotkanie to albo 2:1 albo remis po 2, myśle że bramki tutaj spokojnie 3 obejrzymy, poniewaz Trapani w poprzednim spotkaniu na tym stadionie pokazało że bramki zdobywać potrafi.
⛔ 100

hachiko 27

hachiko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Primera Division
Godzina: 00:30
Spotkanie: Newells Old Boys - Club Atletico Huracan
Typ: poniżej 2,5 gola
Kurs: 1,48
Bukmacher: betclic
Analiza:
Newells Old Boys łapie wiatr w żagle. W ostanich dwóch spotkaniach odniósł zwycięstwa. Z drugiej strony Huracan w lidze nie przegrał od 6 kolejek. Każda seria jednak musi się skończyc tym bardziej, że sa po meczu pucharowym (odpowiedniku naszej Ligi Europy) i mogą być zmęczeni. Ja jednak skupiam się na bramkach. Obie drużyny nie słyną z dużej ilości strzelonym bramek. W meczach Atl. Huracan w 26 spotkaniach tylko 9 razy strzelano powyżej 2.5 gola, natomiast Newells Old Boys w tym zestawieniu wypada najgorzej z 6 tego typu zdarzeniami. Średnia z ostatnich 5 oficjalnych spotkań pomiędzy tymi zespołami to jednak 3,2 gola na mecz. W ostatnich dwóch meczach padały remisy, ale było to w 2010 i 2011 roku. Kurs może nie jest wybitny, ale zawsze coś.
✅ 48

Otrzymane punkty reputacji: +7
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - CHILE: Primera División - Apertura
Godzina: 01:30
Spotkanie: A. Italiano - Deportes Iquique
Typ: powyżej 2.5
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzisiejszej nocy o godzinie 1:30 rozegrane zostanie spotkanie chilijskiej Apertury pomiędzy Audax Italiano, a Deportes Iquique. Ostatnie pięć spotkań pomiędzy oboma zespołami to wyniki +2.5 bramki na mecz. Drużyna gospodarzy jak i gości lubi strzelać jak i tracić bramki dlatego wydaje mi się, że ten typ jest idealny na poniedziałkowy dzień, kurs może i nie zachwyca zbyt mocno, ale trzeba wziąć pod baczną uwagę to spotkanie.

✅ 61

Otrzymane punkty reputacji: +2
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaUSA, MLS
Spotkanie: Seattle Sounders – LA Galaxy
Typ: over 3.5
Kurs: 2.80
Buk: unibet
Godz. 03:30
Analiza:
Troszeczkę w tym roku pooglądałem MLS i muszę przyznać że naprawdę ekipy prezentują tam solidny poziom to co jednak najważniejsze wszyscy tam stawiają naprawdę na ofensywną grę i tak też powinno być w hicie tej kolejki w której Seattle będzie podejmować LA Galaxy. Do końca rudny zasadniczej pozostały trzy mecz a w Konferencji Zachodniej wszystko jest bardzo zbite7 a 1 ekipę dzieli sześć punktów. Dzisiejsze starcie będzie rywalizacją ekip które chcą wygrać Konferencję Galaxy prowadzi w tej kwalifikacji z czterema punktami przewagi na dzisiejszym rywalem. Dla mnie sprawa jest tutaj prosta jeśli chodzi o ten typ Martins, Valdez, Dempsey, Ivanschitz kontra dos Santos, Keane, Gerrard, Juninho – to mówi wszystko o taktyce tych ekipa z takimi graczami nie da się grać defensywnej piłki. Goście są najskuteczniejszą ekipą w lidze z 52 trafieniami na koncie, sporo patrząc na resztę czołówki też tracą, ich największym problemem są wyjazdy w tej kwalifikacji są najgorszym zespołem z bardzo mizernie wyglądającą defensywą aż 27 bramek straconych w 15 spotkaniach. Seattle dobrze czuje się dobrze u siebie, po ostatnim kryzysie nie ma śladu i wygrali trzy mecze z rzędu przed własną publicznością z bardzo dobrą grą w ofensywie – średnia co najmniej dwie bramki na mecz zdobyte.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA preseason
Godzina: 03:00
Spotkanie: Los Angeles Lakers-Utah Jazz
Typ: Lakers wygrają
Kurs: 2.18
Bukmacher: Betsson
Analiza: Od 2 dni możemy pasjonować się znów rozgrywkami NBA narazie przedsezonowymi ale jednak. Wszyscy zaczynają swoje mecze najsilniejszymi piątkami jednak gwiazdy grają nie dłużej niż 20-25 minut bowiem nie chcą narażać na kontuzje bo do sezonu jeszcze 3 tygodnie ponad i każdy chce być zdrów. Zresztą tradycją jest że w meczach preseason grają najlepsi ale w krótkim wymiarze czasowym. Piszę o tym bowiem ma to w tym meczu moim zdaniem duże znaczenie .W sezonie regularnym w moim odczuciu Jazz by byli faworytem a tu tak nie będzie bo Kobe Bryant wracający po kontuzji dziś zagra i wygra bo na porażkę nie pozwoli ???? Lakers właściwie w najsilniejszym składzie z nowymi Hibbertem czy Lou Williamsem. Do tego jak na Lakers naprawę głęboki skład w porównaniu z zeszłym sezonem.W Utah jednak sprawdzam i nie zagra raczej Rudy Gobert czy zapewne nie zobaczymy tego młodego Australijczyka Dante Exuma co zabierał minuty Trey Burkowi. No właśnie Jazz opierać się będą na grze dwójki Burke-Hayward więc maja kim grac ale ci gracze, głównie ten pierwszy naprawdę nie może złapać rytmu w NBA i rzuca na niskim procencie. Nie wiem co będzie pod koszami ale myślę że 2.15 kurs to duże value patrząc na to gdzie graja i kto wraca na parkiety. Legenda Kobe Bryant nie cierpi przegrywać niczym Michael Jordan a dziś dla niego ten mecz preseason to co więcej niż mecz sparingowy. Nie grał w kosza ponad rok ale ostatnio ciężko pracował by ten nadchodzący sezon nie był jego ostatnim. Nie mogę się doczekać sezonu jednak cieszę się że jest jeszcze preseason bowiem grają najlepsi.
20.03.15 Los Angeles Lakers Utah Jazz 73 : 80
26.02.15 Utah Jazz Los Angeles Lakers 97 : 100
17.01.15 Utah Jazz Los Angeles Lakers 94 : 85
20.10.14 Los Angeles Lakers Utah Jazz 98 : 91
Ostatnie 4 mecze to 2 zwycięstwa jednych i drugich jednak Lakers u siebie zawsze grają lepiej więc typ naprawdę można grać w ciemno przy takim kursie.
⛔ 100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Pekin
Spotkanie: Istomin vs Zhang
Typ: Zhang +1,5 seta
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betsson
Godzina: 10:00
Analiza:
Zaczynamy turniej w Pekinie.Jeden z zawodników których nie trawię czyli Istomin podejmie reprezentanta gospodarzy Zhanga.Nie ma co się oszukiwać, ostatnie turnieje jak i te obecne oraz kilka nastepnych to już tylko końcówka sezonu nie wiele znacząca dla zawodników ATP którzy grają przeważnie po to by sobie dorobić.Nie zbliża się żaden wielki szlem, szykuje się niedługo chwila sezonu ogórkowego w tenisie.Pisze o tym bo motywacja w tym mecz na 100% będzie po stronie Chińczyka który zagra u siebie a dodatkowo dla zawodników tej półki to każdy punkt do rankingu jest na wage złota.Istomin czyli zawodnik &quot;beton&quot;.Bardzo ciężko się go ogląda i często w fatalny sposób odpuszcza swoje mecze.Już wczoraj męczył się mocno z innym Chińczykiem Zhangiem gdzie musiał grać aż 3 sety co nie za dobrze o nim świadczy.Przebrnął kwalifikacje ale moim zdaniem motywacja u niego jest o minimum 2 półki niżej niż u Zhanga.Osobiście o Chińczyku zbyt wiele powiedzieć nie mogę,żadnych wymagających rywali na rozkładzie nie ma ale chłopcem do bicia to on raczej nie jest.Panowie grali ze sobą już 2-krotnie i 2 razy były to dla Istomina ciężkie przeprawy i na to liczę także w poniedziałkowy poranek.Za Chińczykiem będzie publiczność która może go ponieść do zwycięstwa a jak dla mnie set ugrany przez Zhanga przy poziomie motywacji Istomina i jego drewnianym stylu jest całkiem możliwy dlatego ja próbuje to grać po kursie 1.80.Powodzenia!
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, CSL
Spotkanie: Brampton City United FC - York Region Shooter
Typ: York Region Shooter
Kurs: 2.88
Bukmacher: William Hill
Godzina: 01:30
Analiza:
Heja. Na jutro wybrałem mecz z ligi trochę egzotycznej. Jest to liga Canadian Soccer League, czyli liga półprofesjonalna, żeby nie powiedzieć amatorska. Jest to spotkanie odpowiednio 8 zespołu ligi z 3cim teamem. Ja tu obstawiając wygraną zespołu York Region Shooters kieruję się formą, bo według mnie to właśnie goście ja mają. Dla porównania można przytoczyć mecz z zespołem Niagary czyli ostatniego zespołu ligi. York Region grał z nimi 2 mecze temu i u nich na stadionie wygrał 9 do 1. Z tą samą Niagarą w ostatnim meczu grał właśnie dzisiejszy gospodarz. Był to mecz wyjazdowy i zakończył się dla zespołu Niagary i wygrali 2 do 0.
POWODZENIA!!!
✅ 188

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria Challange League
Godzina: 19.45
Spotkanie: Neuchatel Xamax - Wohlen
Typ: Neuchatel Xamax handi pk i +0,5
Kurs: 1.53
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na zapleczu w Szwajcarii ścisk niemożliwy - lidera od ostatniej drużyny dzieli 8 pkt po 11 rozegranych kolejkach. Pokazuje to wyrównany poziom rozgrywek i co za tym idzie podnosi aspekt znaczenia własnego boiska. Idąc tym tropem wybrałem mecz z dołu tabeli, w którym Xamax (3-0-2 u siebie) podejmuje Wohlen (1-2-2 na wyjazdach). Jeżeli do tego dodać, że w 3 ostatnich meczach gospodarze wygrywali z Wohlen do zera (bramki 8:0) to jedynka po kursie 2.42 kusi.
Dlaczego więc takie głębokie handi dla gospodarzy? Po pierwsze, goście z delegacji przywozili częściej punkty niż przegrywali. Po drugie, liga którą gramy jest bardzo wyrównana - często lider potrafi przegrać u siebie z ostatnią drużyną. Po trzecie Xamax do tej pory u siebie nie zremisowało, co statystycznie zwiększa prawdopodobieństwo takiego wyniku.
Co przemawia przeciw typowi? Nieprzewidywalność tej ligi.
✅ 53

zippedin 9

zippedin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 2. liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Tours - Dijon
Typ: 2
Kurs: 2.45
Bukmacher: Unibet
Analiza: Aktualny lider 2 ligi zmierzy się na wyjeździe z 14 drużyną - Tours. Gospodarze grają niezbyt pasjonujący futbol, powiem po 9 meczach trafili dopiero 8 bramek, tracąc przy tym 7. Moim zdaniem Dijon podtrzyma swoją dobrą serię i udowodni, że 7 wygranych pod rząd to nie przypadek ???? Powodzenia!
⛔ 100

mich.pa88 107

mich.pa88

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP - Doubles: Pekin
Godzina: 12:30
Spotkanie: Knowle J./Marach O. - Matkowski M./ Zimonjic N.
Kurs 1.41
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Zaczynamy turniej deblowy w Pekinie. W meczu 1 rundy stawiam na zdecydowanych faworytów, czyli na turniejową dwójkę.
Marcin i Nenad grają ze sobą już dość długo bo od marca tego roku. Za sobą mają już ponad 40 rozegranych meczów. Do tej pory już po pierwszej rundzie turnieju odpadli tylko jeden raz ale było to na początku ich wspólnej gry.
Ich ostatnim startem był US Open (gdzie odpadli w ćwierćfinale), więc przez prawie cały wrzesień odpoczywali (Matkowski przez ten czas zagrał tylko jeden mecz w Pucharze Davisa).
Naprzeciw nich stanie para Austriacka. Panowie Knowle i Marach nie mają za sobą jakoś dużo gier bo raptem 12 i to w przeciągu aż 4 lat. Przez ostatni rok zagrali ze sobą tylko dwa razy z bilansem zwycięstwo i porażka.
Nie sądzę, żeby byli w stanie przeciwstawić się dziś faworytom, więc para polsko - szwedzka pewnie łatwo awansuje do 2 rundy.
✅ 41

Otrzymane punkty reputacji: +3
polake89 37

polake89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria Challange League
Godzina: 19.45
Spotkanie: Neuchatel Xamax - Wohlen
Typ: Neuchatel Xamax -1
Kurs: 4,40
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Wawoj juz napisal swoja analize i w paru punktach sie z nim zgodze. Liga Szwajcarska jest ciasna i wlasnie dlatego warto ja obserwowac. Kwoty zawsze calkiem konkretne zachecily mnie do sledzenia tej wlasnie ligi. Wracamy do analizy; Neuchatel Xamax to druzyna, ktora przyzwoicie sobie radzi w lidze oraz w tym sezonie. Ostatnio Remis i skromna wygrana lekko zniechecaja do mojego typu. Dlaczego wiec go wybralem? W ostatnim sezonie tez sytuacje byly takie same. Zawsze blisko siebie w tabeli zawsze malo strzelali do tej pory ALE... wlasnie, zobaczmy ich ostatnie potyczki:
Ostatnie potyczki Neuchatel Xamax - Wohlen
2:0 (09.08.2015)
4:0
2:0
Neuchatel ma jakis patent na Wohlen. Ostatni ich mecz tez typowalem na -1 i wtedy dopiero w 90 min padl drugi upragniony gol. Dlatego wierze, ze i tym razem beda grali ofensywnie i do konca. Jesli chodzi o gosci to w ostatnich meczach 1 zwyciestwo oraz dwie porazki. Szwajcarskie media nie specjalnie poswiecaja czas temu pojedynkowi wiec zadnych zmian w skladzie tez nie przewiduje.
Na koniec statystyki...
Ostatnie mecze Neuchatel Xamax
2:2
1:0
2:4
1:0
1:2
Ostatnie mecze Wohlen:
0:3
2:0
0:1
2:1
0:2
⛔ 100

bzyqhax 87

bzyqhax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja Superettan
Godzina: 19:30
Spotkanie: Syrianska - Jonkoping Sodra
Kurs: 2.25
Bukmacher: Betclic
Analiza:
W dzisiejszym spotkaniu zmierzy się Syrianska zajmująca 6 miejsce w lidze z liderem Jonkoping. Ilość zwycięstw, stosunek bramek, H2H, wszystko dziś przemawia za gośćmi i mam nadzieje, że nie rozczarują. Druga drużyna ligi ma do lidera stratę tylko 4 oczek, więc goście nie powinni dziś odpuścić. Co do gospodarzy, ostatni raz porażkę u siebie zanotowali w lipcu, ale też przeciwnicy nie byli zbyt wymagający, natomiast lider na 10 ostatnich spotkań tylko raz oddał 3 punkty. Myślę, że kurs jest zachęcający, a prawdopodobieństwo dość duże. Powodzenia
⛔ 100

chamberlain 596,5K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Lega A
Godzina:
19:45
Spotkanie:
Torino - Reggiana
Typ: Reggiana Handicap -9.5 pkt
Kurs:
3.33
Bukmacher:
Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj ruszyła Lega A, ja zacznę swoje typowanie od jutrzejszego spotkania, w którym zmierzą się ze sobą drużyny Torino i Reggiany. Torino jak wiadomo beniaminek ligi, 3 zespół rundy zasadniczej A2 West, w finale Play Offów wygrali po bardzo zaciętym boju z Agrigento 3:2. Reggiany nie trzeba nikomu przedstawiać, finalista ubiegłorocznego Lega A, w którym spotkali się z Sassari i niespodziewanie polegli, choć całe PO ligi włoskiej w tamtym roku wyglądało bardzo zaskakująco. Według mnie Torino swoje pierwsze spotkanie z Reggianą będzie miało bardzo trudne, ponieważ rywal trafia im się z najwyższej półki, myślę, że Reggiana po wygraniu Superpucharu Włoch, dobrze zacznie sezon w lidze, choć w ubiegłym sezonie słabo sobie radzili na wyjazdach, to w tym spotkaniu nie powinni mieć zbyt dużych problemów, jeśli przegrają te spotkanie, to będzie dla mnie naprawdę zaskoczenie.
✅ 233

Otrzymane punkty reputacji: +2
prawie-pewny 6

prawie-pewny

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS- ATP PEKIN
Godzina: 12:30
Spotkanie: Knowle J. / Marach O vs. Matkowski M. / Zimonjic N.
Typ: 2:0 Matkowski M. / Zimonjic N.
Kurs: 1,90
Analiza: Dzisiaj zagra w pierwszej rundzie turnieju w Pekinie, debel z polakiem w składzie.Matkowskiego nie muszę nikomu przedstawiać wiadomo że jest to najlepszy polski deblista. Odkąd zaczoł grać z Zimonjiciem naprawde fajnie wygląda ich tenis i myślę że był to bardzo dobry ruch ze strony Marcina że zdecydował się na gre z Serbem który też jest typowym deblistą. Rozstawieni z dwójką w tym turnieju w pierwszej rundzie zagrają z emerytami którzy weszli do tego turniju dzięki kwalifikacji, grali ze sobą może 10-15 spotkań, w przeciwieństwie do naszego Debla który zaczoł grać razem od Indian Wells w Marcu po przez wszystkie najważniejsze turnieje, więc myślę że zgranie tych dwóch drużyn stoi na dwóch różnych poziomach. Stawiam 2:0 dla Zimonjicia i Matkowskiego ponieważ wydaje mi się że ich przeciwnicy nie są wstanie im urwać choćby seta.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +3
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ???? Mohammedia challenger 2015 (Maroko)
Godzina: 12:00
Spotkanie: Ramirez-Hidalgo Ruben - Dzumhur Damir
Typ: 0:2
Kurs: 1.72
Analiza:

Panowie nigdy ze sobą nie grali, różnica w wieku oraz sytuacja w karierze jest kolosalna. Hiszpan ma 37 lat i jest już coraz bliżej zakończenia swojej kariery, zdarzają mu się coraz częściej przegrane z mało znanymi tenisami aczkolwiek jeszcze potrafi zaskoczyć jeśli ma łatwiejsza drabinkę i dochodzi do półfinałów czy ćwierćfinałów. Doświadczenie Rubena na kortach ziemnych jest niesamowite ponieważ w całej swojej karierze wygrał 565 meczów przegrywając przy tym 381. Ramirez-Hidalgo to bardzo ułożony tenisista, z dobrym serwisem oraz cierpliwością lecz nie ma się co oszukiwać lata robią swoje. Jego przeciwnikiem będzie młodszy o 14 lat, Damir Dzumhur z 81 miejsca ATP. Bośniak również czuje się najlepiej na clayu lecz jego kariera w porównaniu do przeciwnika dopiero rozkwita. Lecz bilans meczów ma już bardzo dobry ponieważ 181/80. W tym roku wygrał dwa challengery na mączce oraz dotarł jeszcze do finału na hardzie. W przeszłości wygrywał niejednokrotnie takie turnieje lecz nie będę pisał całej jego kariery. Nie mam czasu na dłuższą analizę. Ale moim zdaniem wygra właśnie młody i gniewny Dzumhur w dwóch setach a papiery na granie ma, dobrze trzyma piłkę w korcie, dobra kondycja, szybkość i czasem głowa nawala jak u większości tenisistów. Lecz jak Damir się zepnie to powinien pokonać sportowego emeryta w dwóch setach.
⛔ 100

nowix 174

nowix

Użytkownik
Piłka nożna, Vysshaya Liga, Białoruś, godz. 14:30
Spotkanie: Dynamo Mińsk - Brest
Typ: Dynamo (-1 HE)
Kurs: 1,70
Buk: Unibet

Analiza:
Dzisiaj oferta na piłkę nożną uboga bo mamy poniedziałek. Jednak wybrałem spotkanie z ligi białoruskiej. Jest to mecz pomiędzy Dynamo Mińsk, a Brestem. Faworytem bez wątpienia są gospodarze i tak też stawiam. Piłkarze ze stolicy po 21 kolejkach są na miejscu wicelidera z 40 punktami na koncie. Raczej bez szans na mistrzostwo kraju bo strata do Bate Borysow to już 13 punktów a do końca rozgrywek tylko 4 kolejki plus dzisiejsze spotkanie. Cały czas jednak muszą patrzeć na zespoły znajdujące się niżej w tabeli. Piłkarze z Mińska mają zaledwie 3 punkty przewagi nad zespołami FC Mińsk i Soligorska oraz 4 punkty nad Belshiną. Także nie są jeszcze pewni gry w pucharach. W tym sezonie wygrali 11 razy, do tego 7 remisów i tylko 3 porażki. Jest to zespół dobrze grający w ataku a jeszcze lepiej w defensywie. Stracili tylko 11 bramek, o dwie więcej niż lider, a o 6 mniej niż pozostałem najlepsze zespoły ligowe pod tym względem. W ostatnim tygodniach mają kłopoty z wygrywaniem meczy. Porażka i 4 z rzędu remisy to nie są dobre wyniki. Gorsze rezultaty może są spowodowane tym, że piłkarze Dynama grają w rozgrywkach grupowych LE i po prostu nie radzą sobie na dwóch frontach. Czas jednak na przełamanie. Grają przed własną publicznością gdzie radzą sobie bardzo dobrze. Wygrali 7 z 10 meczy, dokładając 2 remisy i porażkę, którą zanotowali tuż na starcie rozgrywek z liderem Bate Borysow. Widać zatem, że nie są zbyt gościnni w stolicy i ciężko na ty terenie o punkty. Teraz trochę o gościach. Zespół Brestu zajmuje 9 lokatę. Bez szans na puchary i raczej nie spadną bo mają przewagę 9 punktów nad strefą spadkową. Do tej pory zdobyli 24 punkty i mają ujemny bilans bramkowy 20:29. Brest to zespół grający otwartą piłkę, grają w każdym meczu o pełną pulę. Świadczą o tym chociażby tylko 3 remisy. Do tego wygrali 7 spotkań, a przegrali aż 11 czyli ponad połowę meczy. Nie spisują się ostatnio dobrze. Przegrali 5 z 8 spotkań, do tego 2 remisy i tylko jedno zwycięstwo. Jeszcze gorzej wygląda ich gra w meczach wyjazdowych. Przegrali 8 z 10 spotkań, a do tego po jednym zwycięstwie i remisie.Wygraną zanotowali na samym początku rozgrywek, a ostatnio remis. A tak od wygranej do remisu cały czas przegrywali i przegrywali. Strzelili zaledwie 5 bramek i to w wygranym meczu 3. W 7 meczach nie potrafili zdobyć chociażby bramki, a stracili 16 goli. Stawiam w tym meczu na gospodarzy. Muszą w końcu się przełamać i wygrać spotkanie. U siebie grają bardzo dobrze, tylko Bate potrafiło ich pokonać. Goście natomiast beznadzieja na wyjazdach, nie strzelają bramek. Do tego warto dodać, że w ostatnich 7 latach ani razu nie wygrali piłkarze z Brestu na boisku Dynama, przegrywając aż 5 z 7 meczy. Dzisiaj po raz kolejny zaznają porażki i moim zdaniem wysokiej.
✅ 70

pioter447 7

pioter447

Użytkownik
Piłka nożna Bundesliga 2
Spotkanie: MSV Duisburg-Paderborn
Godz:20:15
Typ:ilość goli poniżej 2,5
Kurs:1,8
Bukmacher:Bet365
Witam dzisiaj niema zbyt dużej oferty meczowej jednak udało mi się coś wybrać jest to mecz 2 Bundesligi pomiędzy Duisburg a Paderborn ,dzisiaj poniedzałek a z doświadczenia wiem że przeważnie mecze w tej lidze i w tym dniu nieobfitują w gole ,a przeważnie kończą się wynikiem bezbramkowym 0-0. Ale do meritum sprawy są to 2 bardzo słabe drużyny Duisburg 18 ostatnie miejsce w tabeli z 2pkt. dorobku na 9 meczy, a Paderborn tuż przed miejscami spadkowymi bo 15 i 7pkt na swoim koncie,a co do goli zdobytych to Duisburg 7 zdobytych a Paderborn tylko 5 goli na 9 meczy więc cóż to jest i to chyba na tyle . Gradu bramek w tym meczu raczej niebędzie więc można spróbować ten typ zagrać
a może ktoś zaryzykuje i zmniejszy liczbę bramek do 1,5
✅ 80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom