>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.05.2017 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 4. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

B 0

beldi25

Użytkownik
Piłka nożna Copa Libertadores
Deportes Iquique - Gremio
Typ: 2 Kurs: 2.50
Unibet
Drużyna gospodarzy w dzisiejszym meczu będą musieli sobie radzić bez 3 podstawowych obrońców: Hernan Lopes, Tomas Charles, Mauricio Zenteno ,a także bez świetnego pomocnika Diego Torres.
⛔ 100

martinellini 468

martinellini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Liga Europejska
Godzina: 21:05
Spotkanie: Celta Vigo - Manchester United
Typ: Manchester United
Kurs: 2.50
Bukmacher: Unibet
Jutro odbędzie się pierwszy mecz półfinałowy między Celtą a Manchesterem United. Pomimo licznych kontuzji w ekipie Czerwonych Diabłów ,stawiam na zwycięstwo podopiecznych José Mourinho. Warto zwrócić na fatalną dyspozycji Celty Vigo w ligowych zmaganiach. Na ostatnie pięć spotkań piłkarze Eduardo Berizzo wygrali zaledwie jedno , przegrywając kolejne cztery. Ostatnio piłkarze Celty przegrali na swoim stadionie z Athletikiem Bilbao 3:0 . Nie sądzę , aby trener hiszpańskiego klubu aż tak postawił na Ligę Europy , odpuszczając rozgrywki ligowe. Porażka z ,,czerwono-białymi&quot; , wynikała tylko z bardzo słabej gry gospodarzy. Jasne jest , że ekipa z Manchesteru uwielbia remisować spotkania :grin: Jednak jestem pewien, że Mourinho będzie chciał wygrać jutrzejsze spotkanie, aby zrobić duży krok do finału Ligi Europy. Manchester United potrafi lepiej grać w piłkę i myślę ,że udowodnią to jutro na Estadio Balaídos w słonecznej Hiszpanii :cool:
Jeśli pomogłem będę wdzięczny jeśli klikniesz DZIĘKI ;)
✅ 150

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Grecja - A1
Godzina: 18:00
Spotkanie: PAOK Saloniki - Olympiakos Pireus
Typ: PAOK/PAOK (pierwszy set, cały mecz)
Kurs: 2.51
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W finale greckiej ligi siatkówki PAOK mierzy się z Olympiakosem. W serii meczów finałowych PAOK prowadzi 2-1. Sądzę, że i jutro rozprawi się z przyjezdnymi dość spokojnie.
PAOK u siebie gra rewelacyjnie. Wygrał 9 ostatnich spotkań z rzędu. Ostatnio pokonał ich w Salonikach właśnie Olympiakos, lecz było to bardzo zacięte spotkanie i do rozstrzygnięcia potrzebowaliśmy tie-breaka. Natomiast w ostatnim pojedynku tych drużyn w Salonikach w piątek PAOK wygrał spokojnie 3:0. Ponadto PAOK aż w 10 kolejnych spotkaniach u siebie z rzędu wygrywał pierwszego seta. Również w dwóch ostatnich starciach PAOK-u i Olympiakosu w Salonikach to PAOK pierwszy wygrywał seta. Sądzę, że typ na pewno godny uwagi, myślę, że to spotkanie może zakończyć się wynikiem 3:0 dla PAOK-u, tak jak to ostatnie rozegrane w Salonikach.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Japonia, J-League
Data: 04.05.2017 godzinna 07:00
Spotkanie: Urawa – Kashima
Typ: over 3.5
Kurs: 2.90
Bukmacher: unibet
Analiza:
Nieklasycznie bo już w czwartkowy ranek rozpoczniemy zmagania w Japońskiej J-League, ale rozpoczniemy od bardzo mocnego uderzenia czyli stracie wicemistrza z mistrzem.
Urawa to chyba najbardziej pechowy zespół w tej lidze, dominacja w poprzednim roku w fazie zasadniczej a w finale klęska z dzisiejszym rywalem i tak jest co roku, zawsze coś im ten tytuł zabiera. Start nowej odsłony jak zwykle wyśmienity a można powiedzieć że grają chyba jeszcze z wkurzeniem z poprzedniego roku bo w ofensywie miażdżą rywali w 9 spotkaniach 24 bramki strzelone. Kosmicznie to wygląda u siebie 4 mecze komplet zwycięstw i bramki 17:4!!!, jak jeszcze do tego dodamy Ligę Mistrzów i 5 spotkań fazy grupowej gdzie bilans bramkowy znowu fantastyczny 18:6 to po prostu widać gdzie ulokowana jest forma zespołu, to co chcą grać i jaki mają potencjał w tej lidze w ofensywie. Wyjdą dziś na rywal bardzo wysoko i agresywnie cały czas naciskając.
Kashima to trzecia ekipa która tak rewelacyjnie może w ataku po tych 9 meczach nie wygląda 12 bramek strzelonych ale jest to ekipa ofensywna, która w tej części sezonu skupia się chyba na Lidze Mistrzów bo tam grają swoje i w 5 spotkaniach 11 bramek strzelonych. Na ten mecz będzie jednak ogromna motywacja bo to szlagier i powinni tutaj być odważni, a już na pewno w kontrach mega groźni i skuteczni bo w delegacji do tej pory 4 mecze i cztery zwycięstwa z 9 bramkami strzelonymi.
Jeśli obie ekipy zgrają swoją piłkę to tutaj sytuacji nie zabraknie oby była tylko skuteczność, w tym sezonie już raz grali w pucharze gdzie gospodarze wygrali 3:2.
⛔ 100

M 0

marcel-122359

Użytkownik
Typ: Celtą Vigo ah -1
Kurs: 6.50
Analiza:
No to tak, typ dosyć ryzykowny ale wypiłem parę piw do kiełbasy z grilla i wydaje mi się że siądzie. Po pierwsze ibra nie zagra a to jest już spory problem dla gości. Obrona Manchesteru w szpitalu to było po drugie. No i w przegranym meczu celty ich najlepszy napastnik był na ławce więc trener przygotowuje się pod ten mecz. Na razie tyle i aż tyle. Piona
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 01:00
Spotkanie Clevland-Toronto
Typ: Clevland -6,5
Kurs 1.78
Buk Unibet
Analiza Podobnie jak kilka dni temu znów postanowiłem przyjrzeć się spotkaniu Play Off pomiędzy ekipami Clevland oraz Toronto Raptors. Gospodarze w pierwszym spotkaniu u siebie potwierdzili moje oczekiwania i wysoko pokonali przyjezdnych oddając im tylko ostatnią kwartę bowiem i tak mieli już pewną wygraną w kieszeni. Toronto praktycznie zawsze na tym terenie grało się ciężko, myślę że jutro łatwiej nie będzie , Clevland jest w gazie co potwierdziło poprzednie spotkanie a zwycięstwo różnicą 11 oczek nie jest przypadkowe. Widać również w jakiej formie jest LeBron James oraz Irving K, obaj dali Kawalerzystom ponad połowę ich dorobku w tym spotkaniu . W poprzednim spotkaniu nie zaskoczyło mnie sporo punktów dla Toronto, liczyłem na spotkanie overowe, bowiem są to właśnie takie dwie ekipy , które sporo rzucają następnie potem martwią się grą w obronie, Toronto nie mogło sobie na taką grę pozwolić z zespołem Millwaukee,ale z Clevland to już inna bajka , dlatego jutro równiez liczę na over myślę że granica ustawiona na lekko ponad 200 punktów jest dosyć niska z takimi zawodnikami po obu stronach, tak więc stawiam ponownie na handi na gospodarzy oraz na over w punktach .
✅ 78

1 461

123pro123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League One play-off
Godzina: 20:45
Spotkanie: Millwall FC - Scunthorpe Utd
Typ: X
Kurs: 3.30
Bukmacher: bet-at-home

Analiza:
Witam serdecznie
Na tapetę biorę jutrzejsze, bardzo ciekawie zapowiadające się, spotkanie na angielskim trzecim szczeblu rozgrywek. Sezon zasadniczy w tej lidze niedawno się zakończył, pora więc wyłonić ostatnią drużynę, która cieszyć się będzie z awansu do wyższej klasy. Jutro rozpoczynają się pierwsze mecze półfinałowe play-off (rewanże odbędą się 7.05). Zwycięzcy dwumeczu awansują do finału play-off, który rozegrany zostanie 20.05. Uzupełniając dodam, że gospodarze jutrzejszego meczu zajęli 6 pozycję w lidze, goście natomiast otarli się o miejsce 2 zapewniające bezpośredni awans, ostatecznie zajmując jednak pozycję 3.

Na początek gospodarze tego spotkania, zespół Millwall. W ostatnich 10 spotkaniach odnieśli 4 zwycięstwa, notując tyle samo porażek i 2 remisy.
Nie jest więc to olśniewająca forma. W każdych rozgrywkach play-off rządzą się jednak swoimi prawami i często statystyki z sezonów regularnych schodzą na dalszy plan. 45 spośród 73 zgromadzonych punktów Millwall wywalczyli na swoim terenie, co pokazuje iż są drużyną zdecydowanie groźniejszą na własnym boisku. Będą więc starali się wywalczyć optymalną przewagę mając w świadomości fakt, iż u rywali radzą sobie gorzej. Ostatni mecz między obiema drużynami, rozgrywany właśnie na boisku Millwall zakończył się zwycięstwem gospodarzy 3-1
Goście natomiast, drużyna Scunthorpe Utd w ostatnich 10 meczach mogą pochwalić się bilansem 7 zwycięstw oraz 3 porażek, nie odnotowując ani jednego remisu. Co ciekawe ostatnie 5 spotkań kończyli zdobywając pełną pulę, a drużyną, która potrafiła jako ostatnia ich powstrzymać jest właśnie zespół ich najbliższego rywala.W meczach wyjazdowych Scunthorpe są 5 drużyną ligi i mogą się pochwalić 10 zwycięstwami, 9 porażkami oraz 4 remisami, co jak łatwo policzyć dało łącznie 34 punkty. Wydaje się więc, że goście, mając na uwadze rewanż na własnym boisku, będą starali się za wszelką cenę zamurować dostęp do własnej bramki co moim zdaniem, zważywszy na ich formę jest zadaniem możliwym do zrealizowania.
Biorąc pod uwagę siłę obu zespołów oraz (być może paraliżującą nieco) stawkę spotkania zaryzykuję postawić w tym spotkaniu na remis. Będzie to wynik, który zadowoli gości przed rewanżem, będąc jednocześnie maksimum możliwości dla Millwall w obecnej formie.
✅ 230

Otrzymane punkty reputacji: +8
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 1:30
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Typ: Remis
Kurs: 4,10
Bukmacher: Betway
Analiza:
Tak jak się spodziewałem ostatni mecz pomiedzy nimi zakończył się remisem. Łatwo nie było, bo pod koniec meczu Washington Capitals prowadzili 2:0, ale Pittsburgh Penguins mocno zaatakowali w końcówce meczu. Zaryzykowali ściągnięcie bramkarza dość wcześnie i opłaciło się to, gdyż udało im się zdobyć dwie bramki i wyrównać na 2:2. W czwartym spotkaniu faworytem bukmacherów są goście, czyli Washington Capitals. Osobiście nie widzę w nich faworyta nawet pomimo problemów Penguins. Ich największy problem jest taki, że nie zagra Sidney Crosby. Moim zdaniem nawet bez niego Pittsburgh Penguins dysponują tak mocnym składem, że u siebie mogą wygrać. Dla mnie szanse w tym meczu to 50-50. W meczach pomiędzy tymi drużynami często są remisy, a nawet bardzo często, więc nie widzę przeszkód, dlaczego i w tym meczu by miało nie być dogrywki. Widzę tu remis i wyłonienie zwycięzcy dopiero w dogrywce.
⛔ 100

matisbah 1

matisbah

Użytkownik
Typ: Manchester United
Kurs: 2.42
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj został przewidziany półfinał ligi europejskiej, gdzie zmierzą się dwie drużyny delikatnie mówiąc o co najmniej jednym poziomie różnicy. Typuje tutaj zwycięstwo gości. Jak wiadomo Jose Mourinho otwarcie mówi, że liga europy jest dla niego nawet ważniejsza od PL, co sprawdza się nawet na boisku jak chociażby ostatnio tylko remis ze Swansea oraz w poprzednich meczach gdzie Portugalczyk oszczędzał swoich piłkarzy przed europejskimi rozgrywkami.
Dla United są dobre wieści, po kontuzjach wracają Pogba, Mata, Smalling i Jones. Prawdopodobnie nie wszystkich zobaczymy w dzisiejszym meczu, ale mimo wszystko to dobre wieści dla zespołu. Pojawia się problem Zlatana Ibrahimovica, ale myślę, że w drużynie są inni jak chociażby Rashford, Martial czy Mkhitaryan, którzy również potrafią zdobywać bramki.
Jeśli chodzi o formę to Celta nie jest w najwyższej, ostatnio 3 porażki w lidze z czego dwie u siebie, ich nadzieją jednak pozostaje to, że w lidze ich sezon tak naprawdę już się skończył i jedyne o co teraz walczą to liga europy. Manchester pozostaje w lidze niepokonany od 25 spotkań!!!, a poza nią w tym czasie przegrali tylko 3 razy. Przypomnijmy, że na wyjezdzie czerwone diabły radzą sobie nawet lepiej niż w domu (bilans 10-4-2).
Pomimo wielu problemów kadrowych Manchester trzyma poziom i myślę, że to się nie zmieni w tym meczu. Drużyna Mourinho walczy o ligę mistrzów, w Anglii będzie ciężko o top 4, więc muszą dać 110%, żeby triumfować właśnie w lidze europy. Nie ujmując Celcie niestety skazuje ich na porażkę w tym meczu.
⛔ 100 powtorzony typ

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Peru, Primera Division
Godzina: 03:00
Spotkanie: Universitario de Deportes – Juan Aurich
Typ: X2
Kurs: 2.43
Bukmacher : Unibet
Analiza:
W peruwiańskiej Primera Division będziemy świadkami pojedynku pomiędzy dwiema ostatnimi drużynami.
Kurs na gospodarzy jest kiepski, a wcale nie jestem przekonany, co do ich zwycięstwa.
Juan Aurich przerwało swoją passę przegranych meczy, i w ostatnich dwóch spotkaniach zdobyli 4 punkty ( w tym odnosząc pierwsze wyjazdowe zwycięstwo).
Universitario dobrze sprawuje się na własnym stadionie, bowiem jest na nim niepokonane (3-2-0).
Gorzej sprawa ma się z wyjazdami, gdzie głównie przegrywają. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami padł bezbramkowy remis.
Sądzę, że drużyna przyjezdnych podniosła się z kolan i stać ich na wywiezienie jakiejkolwiek zdobyczy punktowej.
Jak dla mnie kurs na Universitario jest za słaby, dlatego skusiłem się na gości z podpórką. Taki typ może się udać. Dla zabawy, za małą stawkę można spróbować zagrać na „2”.
Powodzenia i pozdrawiam
✅ 143

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Typ: Under 2,5 gola
Kurs: 1.55
Bukmacher: Totolotek
Analiza: Pierwszy mecz 1/2 finału LE pomiędzy Celtą a Manchesterem United, dla Czerwonych Diabłów jest to teoretycznie najszybsza droga do upragnionej LM, zostały tylko lub aż 3 mecze i w przypadku wygrania LE wrócą na europejskie salony jakimi są na pewno mecze w LM, poza tym jest to jedyny puchar jakiego nie mają jeszcze w swojej kolekcji co też działa na nich mobilizująco. Kusi zagranie na czysty win United, ale wydaje mi się, że wybitny strateg jakim jest za pewno Mourinho nie zaryzykuje już w pierwszym meczu mając w rękawie rewanż na Old Trafford. Najpewniejszym typem wydaje się under, Mou ustawi swój słynny autobus i będzie liczył na ewentualne kontry.
Inne typy jakie bym widział jeszcze w tym meczu to:
under 1,5 @2,55
2 DNB @1,6
2 (podwójna szansa) @1,85
✅ 55

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Typ: Washington zwycięstwo 2-drogowo (Z dogrywką)
Kurs: 1,72
Analiza: Po 2 dosyć bolesnych porażkach Capitals w końcu pokonali Pingwiny, mimo że była spora nerwówka to udało mi się przechylić szale zwycięstwa, bo jakby gracze z Pittsburga odjechali na 3-0 to szanse na powrót Washington byłyby znikome.
Dzisiaj kolejny ciekawy pojedynek i bój o ważne zwycięstwo, tak jak wspomniał kilka postów wcześniej harold znów będzie pewnie wyrównany pojedynek, który raczej nie zakończy się znaczną przewagą którejkolwiek z drużyn, typ swój głównie sugeruje tym, że Crosby znów nie wystąpi, w ostatnim meczu widać było jego zdecydowany brak i myslę, że dziś będzie podobnie.
W drużynie przyjezdnych wszyscy zdrowi i tu może być własnie ten detal, poza dyspozycją dnia który może zadecydować o zwycięstwie, bardzo możliwe że po dogrywce.
⛔ 100

mch91 261

mch91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Copa Libertadores
Godzina: 00:30
Spotkanie: Deportes Iquique - Gremio
Typ: Goście + over 2,5 bramki
Kurs: 3,45
Bukmacher: iforbet
Analiza:
Witam... Dzisiaj w nocy rozegrana zostanie 5 kolejka fazy grupowej Copa Libertadores. Spotkanie, które obstawiam to mecz grupy 8 pomiędzy Deportes Iquique a Gremio. Sytuacja w grupie wygląda tak, że Gremio zajmuję 1 miejsce z 10 pkt a Deportes jest 3 i traci tylko punkt do drugiego Guarani. Jak widzimy to zdecydowanie bardziej na zwycięstwie powinno zależeć gospodarzom tylko, że jest mały problem... po prostu Deportes gra ostatnio słabo. W lidze nie wygrali od 4 spotkań a w CL wygrali niby dwa ostanie spotkania, ale rywalizowali z chyba najsłabsza w tej edycji wenezuelska Zamorą, gdzie i tak w drugim meczu mieli masę szczęścia ponieważ bramki na wagę zwycięstwa strzelali w 92 i 95 minucie. Do tego dochodzą absencje o których pisał beldi25 chociaż szczerze mówiąc to nie sprawdziłem tego.
Jeśli chodzi o gości to wydaję mi się, że będą chcieli wygrać i zapewnić sobie pierwsze miejsce w tabeli. Poza tym w pierwszym meczu mimo, że wygrali tylko 3-2 byli ekipa zdecydowanie lepszą co pokazali w pierwszej połowie wygrywając ja 3-0 a w dalszej cześć meczu nastąpiło chyba rozluźnienie i stad wynik taki a nie inny.
Co do overu bramkowego to po ostatnim meczu Chilijczyków zobaczyłem, że grają oni wesoły latynowski futbol co w połączeniu z brazylijską fantazją może zwiastować wiele bramek zwłaszcza, że jeśli spojrzymy na mecze gospodarzy to większą wagę przywiązują oni do ataku niż obrony co Gremio może skutecznie wykorzystać.
Typy w maju... trafione/analizy 1/2
⛔ 100

M 0

mateusz_14

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , MLS
Spotkanie : Toronto FC - Orlando City
Typ : 2
Kurs : 5.30
Bukmacher : Bet at Home
Analiza :
Szybko i na temat , ponieważ do spotkania została godzina.
Orlando jest liderem z dorobkiem 18 pkt , natomiast gospodarze plasują się na 5 miejscu z dorobkiem 13 pkt.Dziwi mnie tak wysoki kurs na Orlando , które jest naprawdę w dobrej formie , wygrali ostanie spotkanie wyjazdowe z NYC i myślę, że dziś również uda im się wrócić z 3 punktami. Warto przytoczyć, że forma gospodarzy na własnym podwórku jest średnia w ostatnich 5 meczach 2 zwycięstwa 2 remisy i jedna porażka .Forma Orlando na wyjazdach w 5 ostatnich meczach wygląda następująco : 2 zwycięstwa 1 remis 2 porażki . Uważam, że Orlando jest lepszą drużyna od gospodarzy i wyjedzie dziś z 3 punktami .
⛔ 100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka – NBA
Godzina: 03:30
Spotkanie: San Antonio - Houston
Typ: Over 215.5
Kurs: 1,95
Bukmacher: unibet
Analiza: Spurs zostali zdominowani w pierwszym meczu i jeśli myślą o zwycięstwie muszą zagrać o wiele skuteczniej w ataku. Houston ostatnio narzucilo swój styl gry, czy będą w stanie to powtórzyć trudno powiedzieć jednak jestem zdania że tempo będzie szybkie. Zadaniem San Antonio jest znalezienie recepty na ofensywę Rakiet, na obwodzie nie mają wystarczająco ilości graczy żeby być w stanie przez cały mecz skupić się indywidualnie na przeciwników, mam tutaj na myśli głównie Leonarda i Greena. Przede wszystkim spodziewam się znacznie lepszej gry gospodarzy, co się wiąże z większą aktywnoscia w ofensywie bo co jak co Spurs nie są ekipa która jest nastawiona na typowo obronę . Po serii z Memphis mogli być nieco zardzewiac w ataku, dlatego też dzisiaj powinno trochę więcej wpadać ze względu na słabsza obronę Houston. Rockets standardowo postarają się grac obwodem, rzucać trójki i jestem zdania że wynik obydwu drużyn znajdzie się w okolicach ponad setki
✅ 95

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna , Liga Europejska
Godzina:
21:05
Spotkanie:
Celta Vigo - MU
Typ: 1 DNB
Kurs: 2.20
Bukmacher:
forBet
Analiza:

Mecz bardzo ważny dla obydwu ekip przynajmniej z dwóch powodów. Po pierwsze szansa na wielki finał i podniesienie do góry Pucharu Europy , a co za tym idzie udział w przyszłej edycji Ligi Mistrzów jako zwycięzcy LE. O ile Mu ciągle walczy w lidze o miejsce premiowane grą w LM , o tyle Celta takowe straciła a patrząc na ostatnie ligowe poczynania śmiało można stwierdzić ze sezon na domowym podwórku się dla nich skończył. Ostatnie domowe porażki nie napawają optymizmem , nie wyciągałbym jednak zbyt pochopnych wniosków w związku z tym odnośnie dzisiejszego pojedynku.
To zupełnie inna sytuacja , analogiczna do tej jaką mieliśmy podczas finału PP z ostatniego wtorku, inne cele i szanse. Nie kryję że sympatyzuje z piłką hiszpańską jako najmocniejszą , najciekawszą i najskuteczniejszą w Europie, aczkolwiek staram się być obiektywny i realnie podchodzić do szans jednych i drugich.
Uważam że gospodarzy stać w dniu dzisiejszym na wygraną na własnych śmieciach , nie chce tutaj podawać statystyk i liczb związanych z ich udziałem w tej edycji rozgrywek bo czyniłem to wcześniej , natomiast biorąc pod uwagę wyjazdowe spotkania MU i fakt że prawdopodobnie nie zagra dzisiaj miedzy innymi Ibrachimovic szanse Celty na zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu według mnie wzrastają. Opcja 1 DNB jest dla mnie jak najbardziej do przyjęcia.

⛔ 100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Europy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Białoruś - Polska
Typ: Białoruś (+2,5)
Kurs: 1,86
Witam wszystkich w kolejnym dniu zmagań z bukmacherem. Moja propozycja na dzisiaj pochodzi z piłki ręcznej mężczyzn, a konkretnie kwalifikacji do Mistrzostw Europy. Bardzo dziwi mnie rozbieżność kursów na to spotkanie i stawianie naszej reprezentacji w roli faworyta do wygrani tego meczu, gdyż nasz skład jest totalnie przebudowany a ostatnie Mistrzostwa Świata dobitnie to pokazały, że brak nam ogrania a przede wszystkim doświadczenia na tak wielkich imprezach, natomiast Białoruś w swoich szeregach ma znakomitych zawodników grających w najlepszych klubach Europy, którzy potrafią wziąć na siebie grę i zrobić przewagę, wymienię tu choćby znakomitego i prze wielu znanego z występów w Barcelonie Siarhiej Rutenka który imponuje swoją grą w każdym meczu. Jeśli chodzi o naszą reprezentację nie widziałem na ostatnich Mistrzostwach nic dobrego poza świetną grą bramkarzy którzy dwoili i troili się żeby zmienić losy meczu, jedyne spotkanie gdzie zagrali ambitnie i konsekwentnie od początku do końca było z niepokonaną reprezentacją trój kolorowych i obecnym Mistrzem Świata i Europy. Dzisiaj Polacy grają o wszystko i każdy z nich dobrze zdaje sobie z tego sprawę, lecz wygrać dzisiejszy mecz będzie piekielnie ciężko, dlatego nie dziwi mnie powrót naszej armaty Karola Bieleckiego i Kszysztofa Lijewskiego do kadry. Nasza sytuacja w grupie drugiej jest bardzo nieciekawa, gdyż po rozegraniu dwóch meczy kwalifikacyjnych mamy zero punktów, w pierwszym meczu ulegliśmy wysoko Serbii 32:37 oraz Rumunii 28:23 co ciekawe w obu tych meczach byliśmy faworytami uważanymi przez bukmacherów do zwycięstwa, a kursy były wachały się od 3-5 i można było nieźle na tym interesie zarobić. Dla porównania reprezentacja Białorusi swój pierwszy mecz z Rumunią przegrała 23:26, ale za to sprawiła olbrzymią sensacje pokonując w drugim meczu Serbów aż 27:36. Wszystko wskazuje na to że dzisiaj Białoruś odniesie kolejne zwycięstwo jednak podpieram się tutaj opcją handicapu +2,5 choćby dlatego że wrócili nasi dwaj podstawowi i bardzo doświadczeni kadrowicze. Dzisiejsza linia w moim odczuciu jest bardzo mocna i można pograć to zdarzenie za konkretniejszą gotówkę.
✅ 86

Otrzymane punkty reputacji: +10
L 122

lethias

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UEFA LIGA EUROPEJSKA, FAZA PUCHAROWA - SEMIFINALS
Spotkanie: Celta de Vigo - Manchester United
Typ: X
Kurs: 3.30
Analiza:
Po pierwsze: Ostatnie 2 mecze wyjazdowe w LE to 1:1, w Premier League 2 ostatnie to też remisy i ogólnie aż 14 remisów na 34 spotkania.
Po drugie: MU jest mocno osłabione, obrona tragicznie dotknięta kontuzjami i oczywiście brak Ibahimowica w ataku.
Po trzecie: Celta nie ma szans na puchary w lidze i jest również bezpieczna jeśli chodzi o spadek. Odpuszczają sobie ewidentnie LaLige i widzą szansę na przejście kulawego MU.
Celta Vigo ma tu nawet spore szanse na zwycięstwo. Zależy jak się mecz ułoży i czy nie będzie niespodzianek typu: czerwona kartka czy karny z kapelusza. Myślę, że duże szanse na remis w tym spotkaniu są. MU będzie koniecznie chciało strzelić bramkę i rozstrzygnąć awans u siebie w kolejnym spotkaniu. Celta ma o co walczyć i również wbije 1 bramkę osłabionej obronie. 1:1 bardzo prawdopodobne.
⛔ 100

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -2 liga szwajcarska
Godzina: 19:30
Spotkanie: Aarau - FC Zurich
Typ: 2 (1.połowa
Kurs: 1,95
Analiza:
Miałem już nie grać futbolu, ale myślę że znalazłem okazje. Na początek może analiza statystyczna. Aarau przegrało 6 ostatnich spotkań, Zurich ma bilans 4-1-0 w ostatnich 5-ciu. Jeśli rozciągniemy okres do 10 meczów, to Aarau ma aż 8 przegranych i tylko 2 wygrane (notabene z drużynami z samego dołu tabeli), Zurich ma bilans 7-2-1 (ta jedna przegrana to w Pucharze Szwajcarii, na dodatek w meczu wyjazdowym z FC Basel). Widać, więc jak na dłoni kto jest w formie, a kto nie. Dalej Zurich to kozaki na wyjazdach, ich bilans w lidze to 11-3-1, a bramki to 40-11, niespotykana wręcz dominacja. Aarau u siebie to typowe średniaki (na wyjazdach zresztą też) , bilans 5-4-5, bramki 21-21. Mało tego, Aarau pomimo, że jest 5 w tabeli (na 10), straciło najwięcej goli w lidze, bo aż 54 co daje prawie 2 gole na mecz, -8 to ich bilans bramkowy, FCZ miałoby nie wykorzystać tak dziurawej obrony? Statystycznie to ten typ to chyba najlepsza okazja tego tygodnia. FC Zurich to mega utytułowany klub, nie pasuje do 2 ligi, ich miejsce jest w ekstraklasie i właśnie z przytupem tam wracają. Dość powiedzieć, że w sezonie 15/16 w którym zajęli ostatnie miejsce i spadli do 2 ligi, wygrali także Puchar Szwajcarii. Dla mnie ten typ to okazja i no-brainer, stawka 10/10 i jak to ktoś miał w swojej sygnaturze mam nadzieje, że to będzie buk zapłać. Jak nie wejdzie do połowy, to gram handi -1,5 po pierwszej połowie, bo kursik już powinien być w granicach @3. Szkoda, że nie znalazłem tego typu wcześniej bo widzę, że na Uni był kurs nawet @2,43, ale i tak po kursie 2 wchodzę w to bez zastanowienia. Powodzenia!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom